norton 360
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
norton 360
سايتهاي آلوده به صورت اتوماتيک توسط Norton SafeWeb و IPS مسدود ميشن.
اگر ميخواهيد به صورت دستي سايتها رو بلاک کنيد ميتونيد از Norton Online Family استفاده کنيد !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]
میشه لینک مستقیم دانلود بزاری ؟
این برنامه توسط Download Manager مخصوص دریافت میشه.من فایل نصبی رو برای شما آپلود کردم.میشه لینک مستقیم دانلود بزاری ؟
شما به عنوان والدین باید یه اکانت برای کنترل داشته باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید اسم بچه ها رو وارد کنید با کامپیوتری که ازش استفاده میکنن.
موقع نصب و حذف برنامه و تغییر تنظیمات به این اکانت نیاز هست.
کلا برنامه جالبیه؛ اگر یه کوچولو تو خونه دارید به درد میخوره!
Norton™ Internet Security
ذوستان من برای کامپیوترم یه اینترنت سکوریتی خوب میخوام البته زیاد اینترنت وصل نمیشم ولی انتی ویروس به نظرم یه چیز ناقصه...
سیستم: cpu amd athlon 64x 2.3 ghz - vga nvidia gefotce 9500 gt - ram 4 gb
ویندوزمم سون 32 بیتی هست به دلایلی از جمله حوصله نداشتن حسش نیست 64 بیتی بریزم
تو لپتاپم که 90% با اون کار میکنم کمودو اینترنت سکوریتی دارم و کارم اکثرا با اینترنته و از طرفی قدیمیه لپتاپه دیگه از این بیشتر نمیبره ولی واسه سیستمم فرق میکنه حالا موندم بین اویرا - اواست - کسپر - نورتون - کمودو - نود- و... کدوم رو بریزم
البته راحت بگم شاید ماهی یکبار هم با سیستمه به اینترنت وصل نشم پس اپدیت هاش برام مهمه و البته فعال بودنش که 2 ساعت یکبار کی نخواد و هی گیر نده و پیغام نفرسته
و مورد بعد اینکه از اون سیستم خانوادم ه ماستفاده میکنن پس نباید خیلی پیچیده باشه و هی اوکی اوکی بخواد
و در مورد لیست بالا هم: کسپر - نورتون (تجربه کار با هیچ کدوم رو ندارم) - کمودو (ترجیحا این نه، واسه سیستمی که زیر دست خودم نیست جالب نمیشه) اویرا و اواست یخورده داشتم![]()
حالا یه راهنمایی جامعی بدید لطفا که من چی بکنم و کلا یه اماری از انتی ویروس ها میخوام
گفتم اگه تو این تاپیک پست بدم شاید تعداد بازدیدش بیشتر باشه...
ممنون
دوستان،من چند ساعت پیش به جمع نورتونی ها پیوستم.2012 رو دان کردم همراهش یه کرک بود.در حالت سیف مد اجرا کردم اتفاقی نیافتاد.
خواهش میکنم بیه چندتا کلید لطف کنید و اینکه از چه سایتی میتونم کلید ها رو آپدیت بگیرم؟
با سلام
ازوقت اینرنت سیکیورتی نورتون من یک روزمونده سریال یاروشی برای رجیسترکردنش هست
سریالهای موجود دراین صفحه وصفحه قبل راامتحان کردم جواب نداداینم ورزنش 19.2.0.10
محتوای مخفی: NIS Keys
Norton™ Internet Security
محتوای مخفی: key
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)