اگر الان بخوایم مدل اچ پی بخریم چه مدلی را پیشنهاد می کنید(برای پردازش های سنگین)
اگر الان بخوایم مدل اچ پی بخریم چه مدلی را پیشنهاد می کنید(برای پردازش های سنگین)
سلام...کسی در مورد HP DM4 چیزی می دونه؟ دستگاه خوبیه؟
سلام
گرافيكا فقط تو ميزان شر از رم متفاوتن
با اطلاعاتي كه گذاشتي 3052 به مراتب سري تره به خاطر 6 گيگ رم
تو كار گرافيكي هم اگه بخواد از گرافيك شر شده استفاده كنه رم فضاي ازاد بيشتري داره پس نتيجه بهتري داره
من تو اين سري 3175 رو پيشنهاد مي دم با رم 8 . هارد 1 ترابايت
تمام مدلايي كه تو ايران هم مي تونه باشه رو تو اين دو تا لينك مي توني ببيني با اطلاعات دقيق و درست:
HP Pavilion dv6-3100 Entertainment Notebook PC series
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HP Pavilion dv6-3000 Entertainment Notebook PC series
تو لينك بالا اگه نگاه كني مي بيني اصلا 3052 تو پارت خاور ميانه وجود نداره با اون مشخصات و پسوند
يه سري مدلا هم كه تو ايران هم قيمت زيادي دارن هم خيلي كم پيدا مي شن بنا به دلايلي از خط توليد اچ پي حذف شدن
مدل پيشنهادي خودم:
HP Pavilion dv6-3175ee Entertainment Notebook PC (XE030EA) - Specifications
من خودم اين مدل رو دارم و الان جلومهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ازش خيلي راضي هستم
البته من تو ايران نگرفتم اما قيمتش اينجا بايد 250تا 300 تومن گرونتر از مدلي با كانفيگي شبيه با 3052 كه گذاشتي باشه
اگه مدلي با مشخصاتي خوب مي خواي و در عين حال مشابه با دو مدلي كه فرمودين اي مدل هم خوبه تو ايران هم راحت پيدا مي شه
3190ee
HP Pavilion dv6-3190ee Entertainment Notebook PC (XE056EA) - Specifications
پردازش سنگين يعني چه كاري دقيقا؟
با يه دسكتاپ معمولي (4 گيگ رم و سي پي يو 7500 ) جواب پردازشاتو تو چند رور مي گيري؟
???????????????????????????????????![]()
خیر مشکلی نداره خیالتون راحت.فقط تنها بدیش اینه که فینگر پرینت نداره.بهتره 3150 بگیری.
آقا ممنون از جواب دقيق و كاملت؛ ولي يكي بهم بگه چجوري ميشه تشكر كرد تا منم از خجالتت در بيام...
بازم مرسي
سلام
کسی HP Probook4320
داره
کانفیگش اینه :
سی پی یو 2.5
کش 3 مگ
هارد 500
رم 4 گیگ
ال سی دی 13.3
گرافیک ATI 4350
1/110/000 ت
چطوریاس ؟؟؟
مشكل خاص نداره
اما مانيتورش يكي از ضعفاشه
البته يكي از ضعفاي اچ پي تو اين سري هستش كه با توجه به مبلغي كه داري پرداخت مي كني و امكانات و ديزاين اپديتي كه بهت مي ده عاليه و نمي شه انتظاري هم داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)