تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 260 از 482 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو مشکل سرعت که شماها دارین مشکل لود نشدن صفحات و یا تنها بصورت متنی باز شدن رو دارین؟
    ویکی و یک گروه از سایتهایی که سر میزنم بعد از 1 ساعت که لود میشن بجای قالب استاندارد همه خطوط نوشتاری رو پشت سر هم و بدون شکل جدولی صفحه نشون میده ...بعضی مواقع هم چند ساعت هم سایت ها صفحه سفید فقط لود می کنن و هیچی نمی یاد حتی گوگل و یاهو و انجمن هم اینجوری میشه.
    اینها تنها مشکل منه یا عمومی هست؟
    به این 22 بهمن ربط ممکنه داشته باشه این وضعیت؟

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

..................................

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

تو مشکل سرعت که شماها دارین مشکل لود نشدن صفحات و یا تنها بصورت متنی باز شدن رو دارین؟
    ویکی و یک گروه از سایتهایی که سر میزنم بعد از 1 ساعت که لود میشن بجای قالب استاندارد همه خطوط نوشتاری رو پشت سر هم و بدون شکل جدولی صفحه نشون میده ...بعضی مواقع هم چند ساعت هم سایت ها صفحه سفید فقط لود می کنن و هیچی نمی یاد حتی گوگل و یاهو و انجمن هم اینجوری میشه.
    اینها تنها مشکل منه یا عمومی هست؟
    به این 22 بهمن ربط ممکنه داشته باشه این وضعیت؟
    مثل اینکه به مصر ربط داره.مردم میبینن یاد میگیرن.الان ایرانسلم همین مشکلو داره.فقط باید از v p n استفاده کرد تا مشکل حل شه..........

3. این کاربر از amir_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

برای من که این رپید باز کچلم کرده
    ولش میکنم صفر میشه باید یه دانلود از سایته دیگه هم بغلش بزارم حتما که به هوای اون سرعت صفر نشه

اون ویکی پیدیا که ذو توش من دیدم نوشته بود قسمته تصاویر و استایل هی صفحاش فیل شده به خاطره همین اون ریختی نشون میده

ولی من با گوگل و ... مشکله خاصی نداشتم احتمالا از سمته خودتون و کش مرورگرتون

5. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وضعیت توپه توپه
    افت سرعت که ندارم صفحه هم که مثه فشنگ باز میشه.

دوستان میدونم اینجا جاش نیس ولی میخواستم بدونم چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید که بتونه سرعت کامپیوتر رو بهینه کنه و مثلا بعد از 6 ماه که ویندوز نصبیدم سرعت سیستم کم نشه...؟؟؟
    یکی از رفیقام system mechanic رو پیشنهاد کرده.
    اخه الان با وجود اینکه سیستمم همیشه اپدیت هست و انتی ویروسمم که کسپر هستش و همیشه اپدیته ولی هر سال مجبورم بخاطر افت سرعت ویندوز نصب کنم و این افت سرعت خواه ناخواه رو سرعت اینترنتم هم تاثیر داره.
    تازه هرماه defreg میزنم ولی بازم بیشتر از یه سال جواب نمیده.
    اینم کانفیکش:
    Dell studio 1537
    ram 4gb ddr2
    cpu core2duo 2.5 GH 6mb cash
    vga intel 4500 MHD

اگه دوس نداشتین اینجا جواب بدین پ.خ بدین.
    Last edited by A.IvI.I.N; 30-01-2011 at 22:41.

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

وضعیت توپه توپه
    افت سرعت که ندارم صفحه هم که مثه فشنگ باز میشه.

دوستان میدونم اینجا جاش نیس ولی میخواستم بدونم چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید که بتونه سرعت کامپیوتر رو بهینه کنه و مثلا بعد از 6 ماه که ویندوز نصبیدم سرعت سیستم کم نشه...؟؟؟
    یکی از رفیقام system mechanic رو پیشنهاد کرده.
    اخه الان با وجود اینکه سیستمم همیشه اپدیت هست و انتی ویروسمم که کسپر هستش و همیشه اپدیته ولی هر سال مجبورم بخاطر افت سرعت ویندوز نصب کنم و این افت سرعت خواه ناخواه رو سرعت اینترنتم هم تاثیر داره.
    تازه هرماه defreg میزنم ولی بازم بیشتر از یه سال جواب نمیده.
    اینم کانفیکش:
    Dell studio 1537
    ram 4gb ddr2
    cpu core2duo 2.5 GH 6mb cash
    vga intel 4500 MHD

اگه دوس نداشتین اینجا جواب بدین پ.خ بدین.

همونطور که در عکس مشاهده میکنید 120 مگ اضافه بر سازمان تحمیل شده که تا حالا سابقه نداشته و ایضا نصف سیدر ها هم دیده نمیشن.
    در باب system mechanic هم قدیم ندیمها خوب بود ولی الان اگه نصب بکنی درجا پشیمون میشی بنظر من Registry Mechanic خیلی معقولتره ولی در کل سالی یکبار ویندوز عوض کردن طبیعیه و هیچ برنامه ایی نمیتونه سیستم رو آنچنان که آدم میخواد بهینه کنه.

8. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

همونطور که در عکس مشاهده میکنید 120 مگ اضافه بر سازمان تحمیل شده که تا حالا سابقه نداشته و ایضا نصف سیدر ها هم دیده نمیشن.
    در باب system mechanic هم قدیم ندیمها خوب بود ولی الان اگه نصب بکنی درجا پشیمون میشی بنظر من Registry Mechanic خیلی معقولتره ولی در کل سالی یکبار ویندوز عوض کردن طبیعیه و هیچ برنامه ایی نمیتونه سیستم رو آنچنان که آدم میخواد بهینه کنه.
    تو چه مقدار حجم دریافتی؟

من الان دیگر فایل هم نمی تونم دانلود کنم به علت نامعلومی.....
    مشکل از مرورگرم نیست چون تمام مرورگر هام حالت عادی این مشکل رو دارن ولی وقتی روش های دور زدن رو میرم درست نشون میدن....پس زیر سر بالایی ها هست.....
    الان هم نه به ایمیل و نه به انجمن به صورت مستقیم دسترسی ندارم........
    فکر نکنم به این زودی ها هم درست بشه با این وضعیت کشور های همسایه و ترس اینها از رخ دادنش در زمان 22 که در پیش است....(مگر اینکه در ایران هم خبری بشه)

پ ن:
    خوش بحال تونسی ها از شر محدودیت رهایی یافتن

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تو چه مقدار حجم دریافتی؟

من الان دیگر فایل هم نمی تونم دانلود کنم به علت نامعلومی.....
    مشکل از مرورگرم نیست چون تمام مرورگر هام حالت عادی این مشکل رو دارن ولی وقتی روش های دور زدن رو میرم درست نشون میدن....پس زیر سر بالایی ها هست.....
    الان هم نه به ایمیل و نه به انجمن به صورت مستقیم دسترسی ندارم........
    فکر نکنم به این زودی ها هم درست بشه با این وضعیت کشور های همسایه و ترس اینها از رخ دادنش در زمان 22 که در پیش است....(مگر اینکه در ایران هم خبری بشه)

پ ن:
    خوش بحال تونسی ها از شر محدودیت رهایی یافتن
    خوب برادر تو عکس دیده میشه 2.99 گیگ.
    امروز وضعم بدتره

11. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اون دوستمون که در بالا اشاره کرد تازه یادم افتاد که داریم به 22 بهمن نزدیک میشم و بازار لنگرای کشتیها داغه داغه

فکر میکنم الان ناخداهای هرکدوم از کشتی هایی که از نزدیکی فیبر ایران میگذرن خدا تومن میگیرن که بخوان این لنگر به این مقدسی رو بندازن رو کابل.یا شایدم دارن تو مناقصه شرکت میکنن تا کشتی که با کمترین قیمت اینکارو انجام بده،برنده مناقصه میشه

پس بگو چرا باز علت قطعی ها چی هست

13. 3 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خدا بگم چیکارشون کنه
    من الان بشدت نیاز دارم که صفحه اینترنتی باز کنم اما این اینترنت ما همه کار میکنه الا باز کردن صفحه
    یا یه برنامه دارم که حتما باید به اینترنت وصل بشه تا کار کنه که اونم صدقه سری اینا کار نمیکنه

واقعا خسته نباشن.موقع پول گرفتن میشه بلدن اس ام اس بدن و بگن پول بدید اما موقعی که اینترنتشون خراب میشه بلد نیستند که اس ام اس بدن و یه معذرت خواهی خشک و خالی کنن

15. 2 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان يه لطفي كنيد بفرماييد downstream و upstream براي كسايي كه سرويس حجمي 512 ميگيرن چند بسته شده و همچنين مقدار SNR
    چند هفته هستش كه مقدار پينگ از ساعت 7 شب تا 7 صبح فضايي ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •