دوستان بین خرید Iriver N15 و Cowon E2 شک دارم ! یعنی موندم کدومو بخرم ! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ( فقط بین این دو مدل ! یعنی هیچ چیز دیگه ای جز اینا نمیخوام) ! ؟
ممنون![]()
دوستان بین خرید Iriver N15 و Cowon E2 شک دارم ! یعنی موندم کدومو بخرم ! اگه راهنمایی کنید ممنون میشم ( فقط بین این دو مدل ! یعنی هیچ چیز دیگه ای جز اینا نمیخوام) ! ؟
ممنون![]()
خیلی سلیغه ایی هست یکی جا کلیدی هست و اون یکی گردن بند.
نمیدونم هر دو تنظیمات زیادی دارند.
فکر کنم این از اون چیز هایی هست که فقط خود شما میتونید بگید چون شما قراره استفاده کنید.
مگر سوال خاصی درباره هر کدوم این ها باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه میشه یه Mp3player تا 60تومن به من معرفی کنید
می خوام هدفونش خوب باشه
برای دانشگاه می خوام ،برای ضبط حرفای استاد ،یه چیز باشه که تا 2 ،3 متری حرفا رو خوب ضبط کنه
با تشکر
دقیقا!!!!!![]()
خوب این رو سونی سنتر ها دارند ولی اگه خیلی عجله نداری میتونی صبر کنی مدل جدیدش که به تازگی رونمایی شده ایران برسه نمیدونم چقدر طول بکشه چون قدیمیهاش کمی بزرگ هست و تو حرکت مشخصا به راحتی این جدیدتر ها نیست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدiRiver T9
Sony B series
میتونه گزینه های خوبی باشه.
از دوستان شیرازی کسی اطلاع داره مدل های Sansa clip/clip plus/fuze رو کجا می شه گیر آورد؟ کل پاساژ ملاصدرا و پی سی سنتر رو امروز گشتم اسمش هم به گوششون نخورده بود! به جاش تا دلتون بخواد فیلیپس ریخته بود و بعدش هم سونی و سامسونگ.
چرا از سایت های خرید اینترنتی نمیخری مگه ارسال به کل ایران ندارند؟!
تو تهرانش هم به سختی پیدا میشه چه برسه به شیراز!!
عزیز اینجا رو ببین قیمتش مناسبه. جای دیگه خیلی بعیده حتی پیدا کنیمن قبل عید خودم رو از وسط نصف کردم پیدا نشد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:25 PM ----------
دیجی کالا هست بهرحال!
دوستان
mp3 پلیر خوب تا 30/000 تومن چی وجود داره؟
من دیگه پلیرز مارک دار زیر +Clip چهل و نه تومنی دیگه ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)