تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 577 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

من اوبونتو ۸.۰۴ داررم. سیستم عامل کارت صدای من را پیدا نمی کنه و خروجی زیری را میده:
    No volume control GStreamer plugins and/or devices found

یک جا خوندم که باید alsa driver را از روی سورس کامپایل کنم. این کارم کردم ولی باز درست نشد.
    راه حل چیه؟

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

من اوبونتو ۸.۰۴ داررم. سیستم عامل کارت صدای من را پیدا نمی کنه و خروجی زیری را میده:
    No volume control GStreamer plugins and/or devices found

یک جا خوندم که باید alsa driver را از روی سورس کامپایل کنم. این کارم کردم ولی باز درست نشد.
    راه حل چیه؟
    درایور Alsa رو با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید. احتمالا مشکل حل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

سلام
    اساتید من یه غلطی کردم پارتیشن ext4 رو انتخاب کردم بعد از اینکه ویندوز 7 رو خواستم نصب کنم ویندوز لطف کرد زد تمام پارتیشن ها رو داغون کرد (البته روشون چیزی ننوشته) اما می خوام بدونم توی Ubuntu 9.4 چطوری می تونم پارتیشن ext4 رو برگردونم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

سلام
    اساتید من یه غلطی کردم پارتیشن ext4 رو انتخاب کردم بعد از اینکه ویندوز 7 رو خواستم نصب کنم ویندوز لطف کرد زد تمام پارتیشن ها رو داغون کرد (البته روشون چیزی ننوشته) اما می خوام بدونم توی Ubuntu 9.4 چطوری می تونم پارتیشن ext4 رو برگردونم؟
    از اونجا که خودم جواب رو پیدا کردم گفتم شاید کسی به این مشکل برخورد کنه و جواب بخواد لینک زیر رو حتما یه سری بهش بزنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از MAR_Programmer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

خسته نباشید .

من از کوبونتو استفاده میکنم و طوری نصب کردمش که از اول پسورد نمیخواد ولی وقتی لوگ آوت میکنم با اسم root و پسوردش نمیتونم وارد بشوم و میگه ریشه نمیتونه وارد بشه ولی توی ترمینال مشکلی نیست .

علت تمایل به وارد شدنم هم اینه که قسمت تنظیم مشخصات مودم adsl ام کامل نیست و dsl غیر فعاله و فکر کردم که اگر این طوری وارد بشوم میشه درستش کنم .

توی منوی ( شبیه استارت ویندوز ) هم برخلاف چند تا لینوکس قبلی گزینه administrator نیست . فکر کنم غیر طبیعیه میشه فعالش کرد ؟

داره خودمونی میشه KING OF P30WORLD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیراز :: لینوکس::

پيش فرض

برای انجام عمل دانلود به صورت دستی , فایل های زیر را دانلود کرده:
    alsa-driver-1.0.20
    alsa-lib-1.0.20
    alsa-utils-1.0.20
    alsa-tools-1.0.20
    alsa-firmware-1.0.20
    alsa-plugins-1.0.20
    alsa-oss-1.0.17

و در مسیر زیر کپی کنید:

/usr/src

فایل های بالایی را دانلود کردم ولی وقتی می خواهم فایل ها را در usr/scr کپی کنم. می گه باید کاربر Root باشید . حالا چه جوری با ترمینال فایل ها را در usr/scr کپی کنم؟

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

دوستان به یه مشکل برخورد کردم . تنظیمات Squid م خورده بهم . فکر میکنم البته . کلاینتها که درخواست http:// میکنند صفحه باز نمیشه ولی https:// ها باز میشند . مشکل از کجاست ؟؟؟
    البته من هر تغییری رو که داده بودم برداشتم و squid رو دوباره reload کردم ولی درست نشد . نکته دیگه ای که هست اینه وقتی در browser p.ro.x.y رو ست میکنم و آی پی سرور و پورت اونو میدم مشکل رفع میشه . همه تنظیمات چک کردم ولی موردی مشکوکی به نظرم نیومد . چیکار باید بکنم الان؟؟؟
    ضمن اینکه من همه جا ping میکنم حتی مسنجر هم کار میکنه فقط page باز نمیشه .
    Last edited by symk; 01-06-2009 at 06:55.

پروفشنال aliarnold's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

1.آيا در اوبونتو 9.04 ميشه از اينترنت dialup استفاده كرد،فقط از dialup؟؟؟

2.طريقه فعال كردن slide bar اوبونتو كه مثل ويستا هست رو ميخواستم.

ممنون
    دوستان كسي نبود جواب ما رو بده؟؟
    ممنون

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

سلام دوستان . من نمی تونم هارد اکسترنال NTFS رو تو ۹.۰۴ مانت کنم . باید چیکار کنم؟
    از دستور زیر هم استفاده کردم ولی نشد :
    کد:

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

دوستان به یه مشکل برخورد کردم . تنظیمات Squid م خورده بهم . فکر میکنم البته . کلاینتها که درخواست http:// میکنند صفحه باز نمیشه ولی https:// ها باز میشند . مشکل از کجاست ؟؟؟
    البته من هر تغییری رو که داده بودم برداشتم و squid رو دوباره reload کردم ولی درست نشد . نکته دیگه ای که هست اینه وقتی در browser p.ro.x.y رو ست میکنم و آی پی سرور و پورت اونو میدم مشکل رفع میشه . همه تنظیمات چک کردم ولی موردی مشکوکی به نظرم نیومد . چیکار باید بکنم الان؟؟؟
    ضمن اینکه من همه جا ping میکنم حتی مسنجر هم کار میکنه فقط page باز نمیشه .
    البته من خیلی وقته دست به این جور کارها نزدم، ولی یادم هست خیلی وقت پیش یکبار این مشکل رو داشتم و بعدا فهمیدم که فایروال سرور تمام دسترسی های خارجی رو به پرت 80 بسته، پس ابتدا این رو چک کنید هم در فایروال وهمiptable
    دوستان كسي نبود جواب ما رو بده؟؟
    ممنون
    در مورد دایلآپ چرا که نمیشه! برای تنظیم مودم هم به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
    در مورد اون ساید بار هم لطف کنید یا عکسی بگزارید و یا نام برنامه رو بگید، چون تعداد زیادی برنامه هستند که این کار رو انجام می دهند و امکان توضیح همه اونها نیست.

سلام دوستان . من نمی تونم هارد اکسترنال NTFS رو تو ۹.۰۴ مانت کنم . باید چیکار کنم؟
    از دستور زیر هم استفاده کردم ولی نشد :
    کد:
    خوب دستور بالا دقیقا چه اروری به شما می ده؟ یعنی پیغام خطایی چیزی که معلوم کنه مشکل در کجاست هم با گزینه ی force و هم بدون اون.

12. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •