تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 630 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه چیزی رو کشف کردم من با همه شما فرق دارم
    من از وقتی فهمیدم پشت کنکوری شدم تا همین یکی دو ماه پیش هفته ای 3 تا 4 سا@ می خوندم چون مثل پارسال انگیزه نداشتم تو این دو ماه اخیر رگه هایی از انگیزه رو در خودم پیدا کردم
    (فرق من):
    با این که کلی عقبم هر وقت می رم سراغ کتاب و مصمممصمم می شم خودمو تو شریف می بینم
    ولی این نته که منو دور می کنه مخصوصاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این!!! دوباره که میرم سراغ کتاب اصلاً یاد گذشته و عقب افتادنم نمی افتم و بازم می گم اگه از حالا هم خوب بخونم قبول می شم(بهترین جا) ولی دوباره...
    اگه نت نبود حتماً روزی 10 11 سا@ می خوندم ولی این که راهش نیست آدم اراده داره منم آدمم آدم اگه اراده کنه به هر جایی که بخود می رسه من حالا اراده کردم ...
    تصمیم گرفتم تا هفته دیگه *80* سا@ بخونم هفته دیگه همین موقع نتیجه رو میگم .
    شاید بگید به ما چه که چن سا@ می خونی ولی من میخوام نشون بدم چطور اراده یه آدم باعث میشه 180 درجه تغییر کنه>>> امید وارم من ادم باشم!!!<<<

منم یه سری اینطوری شده بودم اما الان کمتر میام
    تا اون قدری که باید مطالعه کنی مطالعه نکردی نیا پای نت
    بشین درستو بخون
    یه سال بخور نون و تره/ صد سال بخور نون و کره

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خب درسته اولی 2:17 صبحه دومی 4:47 صبحه سومی 11:53 صبح بعدی 2:14 بعد از ظهر بعدی 3:20 بعد از ظهر

و بعدیا 8 شب..........
    pm یعنی قبل اض زهز و AM معنی یعد اذ ضهر!!!
    یکی به بین نمره بده
    pm بعد از ظهره am قبل از ظهره!
    دست شما درد نکنه. حالا 10 بار دیگه بگید من فکر کردم 24 ساعتس. حواسم به am و pm نبود وگرنه بی سواد نیستم حالا اگه یه سوال درسی کرده بودم یه نفرم جواب نمیداد (شوخی کردم ناراحت نشین)

3. 2 کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

آقا کسی می دونه "معماری یا عمران؟" و چرا؟
    "it یا نرم افزار" و چرا؟

فعلاً متفرقه بسته است و نمیشه اونجا پرسید.
    کسی می تونه اینجا جوابش رو بده؟

لطفاً هر کی اطلاعات داره، بگه.
    با توضیح کاااااامل

مرسی
    یه سری به اینجا و صفحه بعدش بزن !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه Amirlike2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیزی رو کشف کردم من با همه شما فرق دارم
    من از وقتی فهمیدم پشت کنکوری شدم تا همین یکی دو ماه پیش هفته ای 3 تا 4 سا@ می خوندم چون مثل پارسال انگیزه نداشتم تو این دو ماه اخیر رگه هایی از انگیزه رو در خودم پیدا کردم
    (فرق من):
    با این که کلی عقبم هر وقت می رم سراغ کتاب و مصمممصمم می شم خودمو تو شریف می بینم
    ولی این نته که منو دور می کنه مخصوصاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این!!! دوباره که میرم سراغ کتاب اصلاً یاد گذشته و عقب افتادنم نمی افتم و بازم می گم اگه از حالا هم خوب بخونم قبول می شم(بهترین جا) ولی دوباره...
    اگه نت نبود حتماً روزی 10 11 سا@ می خوندم ولی این که راهش نیست آدم اراده داره منم آدمم آدم اگه اراده کنه به هر جایی که بخود می رسه من حالا اراده کردم ...
    تصمیم گرفتم تا هفته دیگه *80* سا@ بخونم هفته دیگه همین موقع نتیجه رو میگم .
    شاید بگید به ما چه که چن سا@ می خونی ولی من میخوام نشون بدم چطور اراده یه آدم باعث میشه 180 درجه تغییر کنه>>> امید وارم من ادم باشم!!!<<<
    بهترین کار برای تو میتونه همین باشه که نت رو برای جایزه بزاری.
    قطعا هر روز برای خودت یه برنامه مطالعه داری.
    اگه یه روز تونستی برنامه رو کاملا یا حداقل 80% اجرا کردی آخر شب بیا نت
    اگه اجرا نکردی نیا. هیچ وقت هم به خودت نگو امشب بیام فردا خوب میخونم چون تنها کسی که ضرر میبینه خودتی.

راستش حرفات یه خورده باعث انگیزه منم شد (مرسی)

6. این کاربر از Amirlike2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان چند تا سوال دارم گفتم بيام اينجا از بچه هاي با مرام بپرسم . دوستان از هر كي سوالامو مي پرسم يه جواب ميده بهم به خدا ديگه دارم كلافه ميشم .

1- من الان برگه اعزام به خدمتم اومده و تاريخ 87/12/18 يعني اسفند يعني چند روز ديگه اعزام هستم . اما من قصد شركت در كنكور رو دارم . غيبت هم ندارم . مي دونم كه مي تونم توي خدمت مرخصي بگيرم و برم كنكور . من پارسال هم قبول شدم اما متاسفانه درس مونده از پيش دانشگاهي داشتم كه خوشبختانه ماه پيش همشون پاس شد . الان من به چه طريقي مي تونم خدمت خودمو بندازم عقب ؟؟؟؟؟؟ مي دونم تقريبا راهي نيست و زياد هم ناراحت نيستم از اينكه مي خوام برم اما گفتم مطرح كنم شايد دوستان راهي سراغ داشته باشن واسه عقب انداختن

يكي ميگه كارت واكسن نبر . يكي ميگه پاتو گچ بگير . آيا اينا راه حال هايي هستن كه قبلا جواب دادن ؟؟؟؟ خدايي زور داره با سر كچل بري بشيني سر كلاس دانشگاه

2- الان مي خوام واسه دانشگاه آزاد ثبت نام كنم موندم كدوم وضعيت نظام وظيفه به من مي خوره
    عكس زير رو ببينين

براي نمايش تصوير در سايز اصلي اينجا را كليك كنيد. سايز اصلي تصوير711در416 ميباشد

دوستان من شرح وضعيت خودمو دوباره ميگم بگين كه واسه ثبت نام دانشگاه آزاد كدوم كد رو انتخاب كنم

1- الان برگه اعزام به خدمت يا همون برگه سبز دستمه . تاريخ اعزام منم زده 87/12/18
    كه ميشه 12 اسفند همين امسال كه امروز 3 اسفند هست و من بايد 15 روز ديگه برم خدمت
    2- بنده دو درس پاس نشده از پيش دانشگاهي داشتم كه به صورت داوطلب آزاد امتحان دادم يعني غير حضوري پس فكر نمي كنم كد شماره 8 به من بخوره . بنده بين 9 و 10 شك دارم همون جور كه دورشون خط كشيدم

بنده متولد 1368/6/28 هم هستم

منتظرم بچه ها خواهشا كمك كنيد اينقدي وقت ندارم ديگه

بنده خودم نظرم كد 9 است . چون 10 هم فكر مي كنم به وضعيت من نمي خوره چون من 15 روز ديگه اعزام هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

sajjji عزیز شما متولد نیمه ی اول 68 هستی و راهی نداری.باید بری. من متولد نیمه دوم 68 هستم و دفترچه هم پست کردم ولی هنوز جوابش نیومده.
    فکر کنم واسه من تو مهر سال آینده باشه(تاریخ اعزام رو میگم)
    واست متاسفم.انشاالله که غم آخرتون باشه.
    (این خانم هایی که مدافع حقوق زنان و برابری زن و مرد هستند کچان که بیان و ببینند برابری یعنی چی!!!)

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

لطفا بحثو تاپیکو منحرف نکنین !
    بابا چرا اینقدر سخت می گیرین ؟!
    خیلی هم کیف می ده ! کلی دوست خوب پیدا می کنین !
    من شخصا حاضرم برم ! به نظرم تجربه بدی نیست !
    موفق باشید !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام .دوستان از بذل توجه همه ممنون.لطفا جواب سوال من و بدین.اسم اموزشگاهای خوب با دبیرای خوب رو برای بعد از عید و واسه تست بگین در تهران.دروس اختصاصی ریاضی.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بالاجبار باید بری اگر قبول شدی و برگه اعزام ممهور به مهر غیبت نشد میتونی بری با سر کچل بشینی سر کلاس.
    من متولد نیمه دوم 68 هستم اعزامم زمستان 88 شده!خوشا به حالمان شمام بد شانسی!
    خیلی هم کیف می ده ! کلی دوست خوب پیدا می کنین !
    من شخصا حاضرم برم ! به نظرم تجربه بدی نیست !
    من فقط میخندم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

9 برنامه ريزي

آقا راستش نمي دونم مي تونم اينجا سايتم رو معرفي كنم يا نه ؟
    اگر مشكل داشت،مديران ويرايش كنند.
    change.orq.ir
    اين انجمن مربوط به كنكور و مشاوره هست . اونجا هم سر بزنيد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •