تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 1137 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

SALAM.MIGAM KETABHAYE RAMZINE HAM MESE GAJ YA KANON KETABHAYE MOKHTALEFI MARBOT BE YE DARS DARE
    MASELAN VASEYE DIFRANSIYEL KETABHAYE TSTO TOZIHO....JODAST.YA HAMASH YEKIYE??.MAMNON
    سلام
    کتاب‌ آموزش و تست جدا هست.
    کتاب آموزش دیفرانسیل دو جلد هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده!
    دوجلد کتاب هم مربوط به تست دیفرانسیل هست که هنوز جلد دوم چاپ نشده! تست ریاضیات پایه چاپ شده (با نام جلد سوم).

2. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

mamnon.age ketabe amozeshe ramzinaro bekhonam .bad mishe testasaye difransiyelo zad.??

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ketabaye hendese tahlili.gosaste.ramzine chetore???
    be nazareton che ketabi khobe ke amozeshesh khob bashe?

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برای امتحان نهایی گلواژه بهتره یا گاج زرد؟
    اصلا گاج زرد چه جوریه؟همه نمونه سوالارو باهم گذاشته یا درس به درس جداکرده؟

MAN parsal az gaj siyah vase emtahan nahai estefade kardam ke harf nadare.
    vase jabro ehtemal va hendese 2.faghat va faghat gaje siyah.man ghol midam ke sarejalase emtahan hame soala vasat ashna bashan
    adabiyat va zabane farsi 3 faghat va faghat gaje sabz
    fizik man 2 salane khondam .hesabanam ham ye gaje siyah dashtam ham tarahan ke azash kheyli razi bodam

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ميگم اين فيزيكهاي انديشه سازان كدوماشون چاپ ميشن هنوز ؟
    و كدوماشون ديگه چاپ نميشن بايد دست 2 شو پيدا كرد .؟

ممنون
    یکی از کتابای فیزیک پیشش رو تا همین یکی 2سال پیش تجدید چاپ کرده ولی امسال رو خبر ندارم . از پایه هم فیزیک کمانگر رو تجدید چاپ میکنه که غوغاست!

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه كتابي را نخونديد به بقيه معرفي نكنيد و مرتب به به و چه چه نكنيد كه اين كتاب خوبه ماشاا... قيمت هر تستي هم كه ديگه از 8 تومن بيشتر نباشه كمتر نيست بخواييم اينجوري تست بخريم كه ورشكست ميشيم پس بي زحمت از بين كتابهايي كه خونديد بهترينش را تو تاپيك بذاريد يه نفر هم لطفا درباره سطح كتابهاي تخته سياه يه توضيحي بده مرسيييييييييييييي
    من از تخته سیاه زیست و عربیشو دیدم . زیستش خوبه ولی عربیش چندان دلچسب نبود. اعلالشو عالی گفته بود ولی بقیش رو افتضاح!
    بیشتر تعریف شب کنکورشو شنیدم . میگن توی کنکور آزاد هرچی سوال میاد مشابهش توی شب کنکور هست! راست و دروغش با گوینده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از تخته سیاه زیست و عربیشو دیدم . زیستش خوبه ولی عربیش چندان دلچسب نبود. اعلالشو عالی گفته بود ولی بقیش رو افتضاح!
    بیشتر تعریف شب کنکورشو شنیدم . میگن توی کنکور آزاد هرچی سوال میاد مشابهش توی شب کنکور هست! راست و دروغش با گوینده
    کاملآ موافقم کلآ تو بین کتاب های گویای تخته سیاه کتاب های زیستش خیلی عالیه اما بقیه زیاد جالب نیستند(من اکثر کتاب های گویای تخته سیاه رو خواندم) اما شنیدم کتاب های شب کنکورش عالی هستند چند تا رتبه ی دو رقمی به شدت از کتاب های شب کنکورش تعریف می کردن می گفتن برای جمع بندی حرف ندارن و خیلی مفیدن.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ketabaye hendese tahlili.gosaste.ramzine chetore???
    be nazareton che ketabi khobe ke amozeshesh khob bashe?
    برای آموزش کتاب‌های خوبی هست. همه چیز را خوب و مفهومی توضیح داده. ولی حجمش زیاده!

این‌ها را بخون شاید برات مفید باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mamnon.age ketabe amozeshe ramzinaro bekhonam .bad mishe testasaye difransiyelo zad.??
    بستگی به خودتون داره. باید دقیق بخونید، مثال‌ها را کامل بفهمید و تمرین‌ها را حل کنید. در این صورت می‌شه گفت بلـه! (ولی فکر نمی‌کنم این سؤال جواب مشخصی داشته باشه و به خیلی چیزها بستگی داره. نمی‌خواستم زیاد فلسفه‌بافی کنم!)

در ضمن، فارسی نوشتن جزء قوانین این انجمن هست. از این به بعد رعایت کنید

10. 3 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اقا مصطفي شما چه جوري تستهاي همه انتشارات را ميخونيد و تحليلشون هم ميكنيد اين تست همگامان هم كه گفتيد مال قلمچي نيست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا مصطفي شما چه جوري تستهاي همه انتشارات را ميخونيد و تحليلشون هم ميكنيد اين تست همگامان هم كه گفتيد مال قلمچي نيست؟
    من کتاب های تست همه ی انتشارات رو نخواندم اما من الان 2 ساله که کتابخانه ای می رم که خصوصیه و مدیر اونجا تقریبآ از تمام کتاب های انتشارات کمک اموزشی حداقل یه نسخه رو تهیه کرده تا بچه ها استفاده کنند علاوه بر این گاهی اوقات اگر دست بعضی دوستام کتاب جدیدی رو ببینم قرض می گیرم و می خوانم و اگر خوشم اومد و احساس کردم کتاب خوبیه هم خودم می خرم و هم به بقیه معرفی می کنم.راستی منظورت کدام کتاب همگامانه؟؟اگر منظورت کتاب دینی جامع هستش باید بگم که خیلی عالیه و انتشارات همگامان زیر نظر انتشارات قلمچیه اما سطح کتاب هاش زمین تا زیر زمین با کتاب های قلمچی فرق داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •