تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 940 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360760 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

چه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
    دقیقا من هم همین مشکلو دارم!
    اعصابمو خورد کرده این سرعتش

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

6

بچه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
    فکر میکنم بخاطر تکنیک و پایین بودن کلاس بازیکنای تیم هایی هست که ما توش بازی میکنیم وگرنه اگه دقت کنید میبینید که اگه با یه تیم خوب بازی کنید سرعت بازی اونا خوبه و این سرعت بازی(pass speed) ماست که بازی رو آروم میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام دوستان من بازی رو 3 روز پیش خریدم به صورت 2 تا دی وی دی بعد هر دوتا رو روی هاردم کپی کردم و بعد نصب کردم تمام مواردم هم در setting عالی بود 2 گیگ رم دارم و کارت گرافیکم هم NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0) هستش Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz x 2 (3.40Ghz) و این هم مدل cpu من اما وقتی بازی را اجرا میکردم فقط صفحه سیاه که میخواهد بازی شروع بشه میامد و دیگه پیش نمیرفت امروز رفتم عوضش کردم و نصبش کردم اینبار باز هم صفحه سیاه میاد با این تفاوت که اون ستاره های که گوشه پایین صفحه هستش و انگار داره بازی رو لود میکنه هم میاد اما باز همونجا میمونه خواهشا یک کمکم بکنید من بازی PES2008 رو هم به صورت اورجینال داشتم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم نمیدونم که این چه مرگشه از فروشنده هم که پرسیدم گفت تا حالا به خیلی ها فروخته اما کسی بر نگردونده و بگه که ایراد داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این option file تا حالا بهترین بوده
    هم لباسای انگلیس و هم اسپانیا درست شده
    از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ممنون
    ولی داداش لباس دوم آرسنالش واسه فصل پیشه!!!
    به هر حال ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لینکش یادم رفت!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازی تو XP بهتر میاد یا Vista؟!

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

بازی تو XP بهتر میاد یا Vista؟!
    بستگی به سیستمت داره اگه رم 2gig و گرافیک 512 داشته باشی رو هر دو عالی اجرا میشه

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

اگه ميخواهيد بازيكن شما در becomealegend قدرتش بيشتر بشه و حرفه اي تر بشه از اين فايل كه آدرس دانلودش در پايين درج شده استفاده كنيد.
    +فقط از زيپ درش بياريد و در محل آپشن فايل بازي قرارش بديد و بازش كنيد و fix را بزنيد. همين.

http://www.filejumbo.com/Download/03AD7A6879767E7B
    Last edited by balloon; 20-10-2008 at 21:46.

9. 3 کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نه خوب سیستمم 3.8 AMD Dual core و رم 1 گیگ و گرافیک 8500GT
    این هست میخواستم بدونم رو همین ویستا خوب میاد یا برم ویندوز xp بریزم؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میانه هستم!!!!
    --------------
    پچی نیومده که همه لباسها را درست کنه؟؟؟؟؟
    سلام همشهري خوبي ؟
    منم ميانه اي هستم من وحيد هستم دوست من شما بازي رو گرفتي؟ بابا من اين شهرو زيرو رو كردم ولي بازي رو پيدا نكردم ! اگه لطف كني و امكان داشته باشه بازي رو به من هم برسوني تا منم نصب كنم البته هزينهشم ميدم ؟به خدا ثواب هم داره؟ اي خدا ما شهرستانيا چيكار كرديم كه بايد همه چيز بعد دو سه ماه به شهر ما برسه اخه ؟دي دي دي ؟ دوست من منتظر پيام شما تو اين تاپك هستم ممنون راستي ما حواي ميدان معلم مي شينيم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •