تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 275 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پایتخت 3 هم در راه است/ «پایتخت 1» بهترین سریال از نگاه مخاطبان «سین مثل سریال»

سرانجام شب گذشته در فینال نظرسنجی مردمی مجموعه "سین مثل سریال" رده های اول تا سوم سریال ها، بازیگران مرد و زن (بین مجموعه های تلویزیونی تولید شده در سالهای 83 تا 91) مشخص شد.

شب گذشته در برنامه "سین مثل سریال" و در مرحله فینال در بخش سریال به ترتیب پایتخت 1، ترش و شیرین، چک برگشتی در رده های اول تا سوم قرار گرفتند در بخش بازیگران مرد نیز محسن تنابنده، مهران مدیری و رضا عطاران به ترتیب جایگاه اول تا سوم را در نظرسنجی از نگاه مخاطب کسب کردند.

در بخش خانم ها نیز مرجانه گلچین اول، بهنوش طباطبایی دوم و مریم امیرجلالی سوم شدند.

بنابراین گزارش، در طی تماس تلفنی با سه عنوان اول این نظرسنجی گلچین، تنابنده و مقدم از رای و نظر مردم تشکر کردند و در پایان نیز سیروس مقدم نوید ساخت "پایتخت 3 "را هم داد. (باشگاه خبرنگاران)
    Last edited by poonel; 05-04-2013 at 13:20.

2. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

«سعادت آباد» مقصد نهایی گنبد و گلدسته های «پایتخت»

گنبد و گلدسته های استفاده شده در مجموعه تلویزیونی «پایتخت» برای نصب به «سعادت آباد» منتقل شدند.

سیروس مقدم اعلام کرد که گنبد و گلدسته استفاده شده در مجموعه پایتخت 2 را نذر مسجدی در یکی از روستاهای استان فارس کرده است.

بنا بر این گزارش، این گنبد و گلدسته با پایان کار تصویربرداری سریال، به روستای سعادت‌آباد از توابع بخش سروستان شهرستان شیراز در استان فارس منتقل شده است.

این روستا در دهستان کوهنجان قرار دارد و مسجدی دارد که هنوز صاحب گنبد و گلدسته نشده است.

مراسم نصب گنبد و گلدسته طی روزهای اخیر برگزار می شود. (فارس)

4. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پایتخت 3 هم در راه است/ «پایتخت 1» بهترین سریال از نگاه مخاطبان «سین مثل سریال»

سرانجام شب گذشته در فینال نظرسنجی مردمی مجموعه "سین مثل سریال" رده های اول تا سوم سریال ها، بازیگران مرد و زن (بین مجموعه های تلویزیونی تولید شده در سالهای 83 تا 91) مشخص شد.

شب گذشته در برنامه "سین مثل سریال" و در مرحله فینال در بخش سریال به ترتیب پایتخت 1، ترش و شیرین، چک برگشتی در رده های اول تا سوم قرار گرفتند در بخش بازیگران مرد نیز محسن تنابنده، مهران مدیری و رضا عطاران به ترتیب جایگاه اول تا سوم را در نظرسنجی از نگاه مخاطب کسب کردند.

در بخش خانم ها نیز مرجانه گلچین اول، بهنوش طباطبایی دوم و مریم امیرجلالی سوم شدند.

بنابراین گزارش، در طی تماس تلفنی با سه عنوان اول این نظرسنجی گلچین، تنابنده و مقدم از رای و نظر مردم تشکر کردند و در پایان نیز سیروس مقدم نوید ساخت "پایتخت 3 "را هم داد. (باشگاه خبرنگاران)

سلام
    دیگه بقیه اش به نظرم اضافی هست. این هم قصه و موضوع

6. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ساخت سری سوم «پایتخت» در تاجیکستان/ نمی خواستم به سریال آب ببندم

کارگردان مجموعه پایتخت2 ضمن اظهار نظر درباره خواننده مرتد فراری، درباره این سریال گفت: به نظرم بیشتر از این هم کش دادن قصه آب بستن به سریال بود، ضمن اینکه بحث ساخت سری سوم پایتخت منتفی نیست.

سری دوم مجموعه تلویزیونی «پایتخت» پس از موفقیت سری اول آن روی داد. سریالی که داستان یک خانواده علی آبادی را روایت می کرد که از شمال کشور به تهران آمده بود اما مشکلاتی که سر راهش قرار گرفت او را به شهر خود برگرداند. در سری دوم همان خانواده گنبد و گلدسته ای را از شمال کشور به جنوب کشور برسانند. سری دوم مجموعه پس از دوسال نوروز 92 از شبکه یک پخش شد و آنچه در ادامه می خوانید گفت و گو با «سیروس مقدم» کارگردان این سریال است.

**با پایان پخش سری دوم پایتخت، بازتاب ها چطور بود؟ مخاطبان بیشتر سری اول را دوست داشتند یا سری دوم را؟
    -بازتاب هایی که ما داریم محدود به اطرافیان ما است و نظرسنجی هایی که سازمان صداوسیما انجام می دهد و هنوز نتیجه آن مشخص نشده است. آن چه به ما رسیده حکایت از بازتاب خوب سریال بین مردم کشورمان دارد.

**به نظر می رسد که در سری دوم این سریال، ریتم کار نسبت به سایر آثار شما بسیار کندتر شده بود، این ماجرا سهوا اتفاق افتاده بود یا خود شما با آگاهی قبلی این کار را انجام دادید؟
    -در پایتخت 2 ، ماجراها و حوداثی که پیش می آمد، متفاوت از سری اول روی داد. در سری قبل به ما انتقاد می شد که شما ناگهان ماجراها و حوادث بزرگی سر راه این خانواده قرار می دهید که باورکردنش بعضی وقت ها سخت می شود. ما این بار حوادث و ماجراها را بسیار کوچک تر و لطیف تر و نرم و ظریف وارد قصه کردیم و همان طور هم تمامش کردیم. مثلا یک داستان از کلاه آغاز شد و ما به قصه آهو رسیدیم. سعی کردیم عین زندگی جلو برویم، حوادث نرم نرم پیش بیایند و به سرانجام برسانیم. نوع درام ما این بار نرمی و ظرافت بود و مخاطب را قدم به قدم وارد داستان کردیم.

**به نظر می رسد که شخصیت ها هم دچار تغییر شده بودند. مخصوصا رفتار باباپنجعلی که به نظر می رسید کاملا کنترل شده است و همچنین نقی که به نظر می رسید کمی اخلاقش تندتر شده است.
    -کاملا درست است. با توجه به جمع بندی که از پایتخت یک داشتیم و با توجه به نقطه نظراتی که به ما منتقل شد، هم در گویش باباپنجعلی و هم در رفتارش تغییر اعمال کردیم. لهجه او را کاملا با حضور مشاوران درست جلو بردیم و همچنین سعی کردیم بابا پنجعلی موقرتر و موجه تر و در واقع پخته تر باشد. روی بیماریش هم زیاد تاکید نکردیم.
    آدم ها قرار نیست نقش قبلی خود را بازی کنند. اگر این طور باشد، همه شخصیت های سریال های اپیزودیک کاملا یکسان خواهند بود. ما با شخصیت هایی روبرو می شویم که دو سال زندگی کرده اند و پخته تر شده اند. اصلا قرار نبود آنچه که در پایتخت یک دیدیم، عین به عین در پایتخت 2 تکرار کنیم. آن وقت حوصله تماشاچی سر می رفت. ما سعی کردیم وجوه شخصیتی جدیدی از کاراکترها به نمایش بگذاریم که در سری قبل کمتر به آنها توجه کردیم.

**حضور برخی بازیگرها مانند مهران احمدی و هومن حاجی عبدالهی و یا خانم نصرتی در کار بسیار جواب داد و مخاطب ارتباط خوبی با آنها برقرار کرد، چرا از حضور آنها در طول سریال بیشتر استفاده نکردید؟
    -ما سعی کردیم در سری دوم از بازیگرهای حرفه ای تر و تازه تر استفاده کنیم که به لحاظ جنس بازی بیشتر به خانواده نقی شباهت دارند. مهران احمدی هم خودش انگیزه بسیار بالایی برای حضور در سری دوم پایتخت داشت و هم ما خیلی علاقه داشتیم که کنار تیم ما باشد. خانم نصرتی هم همینطور. یا هومن حاجی عبدالهی در نقش رحمت خروس باز به واسطه اینکه خودش هم شمالی است بهترین گزینه برای ایفای این نقش بود. اما فیلمنامه های ما از قبل نوشته شده بود و به صرف اینکه بازیگری خوب نقشش را بازی می کند، نمی شود بی خودی حضور داشته باشند. چون این طور دیگر آن تاثیر و زیبایی و قشنگی که روی مخاطب گذاشته دیگر نخواهد داشت. اگر حضورشان غلط و یا بی اندازه بود، قطعا مخاطب آن را پس می زد و دیگر با استقبال مواجه نمی شد. حضورها به اندازه و به قاعده بود و به همین دلیل دلنشین بود. اگر حضور آنها را لفت می دادیم، این حضور قشنگ خراب می شد.

**در سری دوم با اعتراض درباره لهجه ها مواجه نشدید؟
    -خوشبختانه تا به حال خیر. چون ما مشاوره زیادی از صداوسیمای مرکز گلستان و همچنین استانداری گرفتیم و آنها مشاورانی را به ما معرفی کردند که فیلمنامه ها را خواندند و نظراتشان را گرفتیم و روی لهجه ها هم بچه ها این بار بیشتر کار کردند و خوشبختانه تا الان من حداقل نقدی نشنیدم.

**به نظر می رسد نقش جنوب کشور و جزیره قشم نسبت به شمال و تهران در کار کمتر بود؟
    -قصه ما از ابتدا هم این طور پیش رفت که 4 الی 5 قسمت در شمال بگذرد، حدود 3 تا 4 قسمت هم در تهران بگذرد و 3 تا 4 قسمت هم در جاده ها بگذرد و دو قسمت آخر هم در قشم تصویربرداری کنیم. همین اتفاق هم افتاد و وقتی وارد جنوب می شویم دیگر آخر قصه ماست و گنبد . گلدسته به مقصد رسیده اند و باید نصب شوند و اولین مسجد روستا راه اندازی شود. به نظرم بیشتر از این هم کش دادن قصه، آب بستن به سریال بود.

**حضور بازیگران جنوب هم به همین نسبت در کار کمتر بود.
    -بله. همه اینها به فیلمنامه بستگی دارد. وقتی ما یک لنج داریم که یک ناخدا به همراه همسر و فرزندش کار می کند، دیگر نقش اضافه ای نداریم که بیاوریم. چون کاراکترهایی که در این بخش ها به سریال اضافه می شوند یک خانواده جنوبی هستند که بندری هم نیستند. آنها یک خانواده مهاجر هستند که فقط حامل گنبد و گلدسته هستند و بیشتر از این کاری با آنها نداشتیم.

**این بار محوریت سریال بر چه بود؟
    -این بار هم خانواده برای ما از همه مهم تر بود. یک سفر طولانی است که گنبد و گلدسته ای که بار معنوی خوبی دارد از شمال به جنوب منتقل می شود تا شروعی شود برای اینکه این بحث معنوی در جنوب کشور تداوم پیدا کند. ضمن اینکه در شرایط سخت اگر اتحاد و همدلی و شادابی آدم ها حفظ شود، راحت تر از کانون های خطر عبور می کنند.

**به نظر می رسد در سری دوم، آن طور که باید فرصت برای پرداختن به استان های دیگری که سر راه کامیون ارسطو بود را نداشتید؟
    -بله. به دلیل کمبود زمان بود. در «پایتخت 3» این کمبود زمان را جبران می کنیم.

**مگر قرار است سری سوم آن نیز ساخته شود؟
    -دو سال پیش هم همه می گفتند مگر قرار است سری دوم آن ساخته شود؟ خدا را چه دیدید شاید ساخته شود.در حال حاضر طرحی داریم که این بار خانواده نقی به تاجیکستان سفر می‌کنند. اگر شرایط فراهم شود این سریال را می سازیم.

**پس از پخش سری اول سریال و استفاده از نام نقی برای شخصیت اصلی سریال و پس از آن توهین یک خواننده مرتد به اما دهم شیعیان امام علی النقی(ع) برخی فکر می کردند که شما دیگر این نام را مورد استفاده قرار نخواهید داد.
    -اگر قرار است یک نفر در یک نقطه ای از دنیا یک اراجیفی بگوید و ما تحت تاثیر آن مزخرف خودمان را تغییر بدهیم، نشان می دهد که آن مزخرف بر ما تاثیر گذاشته که کارمان را تغییر داده ایم. در صورتی که نقی قصه ما مرد خانواده است و همسر و فرزندان و پدرش را دوست دارد و حلال و حرام سرش می شود و اهل عبادت است و آدم شریفی است. همه ویژگی های مثبت در نقی ما وجود دارد پس چرا ما باید به خاطر یک سری مزخرفات و بلاهتی که فردی در گوشه ای از دنیا گفته او را عوض کنیم. او مزخرف گفته و به ائمه ما توهین کرده است.(مریم فیروزفر- فارس)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 5 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

«علیرضا خمسه» از مردمی که بابا پنجعلی را دوست داشتند تشکر کرد

تشکر می‌کنم از همه مردمی که "پایتخت 2" را تماشا کرده و "باباپنجعلی" را دوست داشتند.

"علیرضا خمسه" بازیگر مجموعه "پایتخت 2" ضمن تبریک سال نو به هموطنان خود گفت: از همه مردم که در میان حجم انبوهی از برنامه‌های تلویزیونی در ایام نوروز "پایتخت 2" را برای تماشا انتخاب کردند سپاسگزارام.

وی در ادامه افزود: خوشحالم که مردم در سریال "پایتخت 2" باباپنجعلی را دوست داشتند و به تماشای این مجموعه نشستند.

وی در خصوص تماشای این مجموعه اظهار داشت: من خود به تماشای "پایتخت 2" می‌نشستم و باید بگویم که خود هم باباپنجعلی را خیلی دوست داشتم.

خمسه خاطرنشان کرد: آرزوي بهترین‌ها و به خصوص سلامتی را برای همه هموطنانم در سال جدید را از خداوند بزرگ خواستارم. (باشگاه خبرنگاران)

10. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

به درخواست عسل بدیعی اعضای بدن او بعد از مرگ مغزی به هفت بیمار پیوند زده شد
    ترجمه هنرمندانه بدیعی از بودن یا نبودن

مراسم تشییع جنازه زنده یاد عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون فردا برگزار می‌شود. بدیعی با حضور در فیلم «بودن یا نبودن» ساخته كیانوش عیاری به دنیای بازیگری قدم گذاشت و پس از آن در آثاری چون:‌دستهای آلوده، تا صبح و به سلامت بانو ایفای نقش كرد.
    به گزارش جام‌جم، روز نهم فروردین امسال عسل بدیعی، بازیگر سینمای كشورمان در خانه‌اش میزبان خواهرش بود كه ناگهان دچار سرگیجه شدیدی شد و هر لحظه حالش رو به وخامت گذاشت تا این كه خواهر كوچك‌ترش با اعضای خانواده تماس گرفت و او را به بیمارستان نیكان منتقل كرد.
    تلاش پزشكان این بیمارستان برای مداوای او آغاز شد، اما بی‌نتیجه بود. بنابراین پزشكان از خانواده عسل خواستند او را به بیمارستان دیگری منتقل كنند.
    خانواده عسل نیز او را به بیمارستان بهمن و سپس به بیمارستان لقمان انتقال دادند.

مرگ مغزی بازیگر جوان
    در بیمارستان لقمان نیز تلاش بی‌وقفه پزشكان نتیجه نداد و عصر روز یازدهم فروردین عسل دچار مرگ مغزی شد. پدر و دیگر اعضای خانواده عسل، پس از شنیدن خبر مرگ مغزی وی، هرگز باورشان نمی‌شد دیگر عسل در میان آنها نخواهد بود و این دیدار آخر است.
    پدر عسل به دیوار اتاقی كه دخترش به آرامی در آن آرمیده بود، تكیه زد و نگاهش به نگاه او گره خورد. روزهای كودكی تا بزرگ شدن دخترش را در ذهن مرور كرد. همان موقع به یاد حرف‌های دخترش افتاد كه همواره از او می‌خواست در صورتی كه به مرگ مغزی مبتلا شد، اعضای بدنش را اهدا كنند.
    پدر، اشك‌هایش را پاك كرد و موضوع را با دیگر اعضای خانواده در میان گذاشت و تصمیم مهم خود را گرفت سپس به واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی در بیمارستان مسیح دانشوری تهران رفت و برگه رضایت اهدای اعضای بدن دخترش را امضا كرد.با این اقدام، پیكر عسل بدیعی، بازیگر جوان سینمای كشور به بیمارستان مسیح دانشوری منتقل و بعدازظهر روز چهاردهم فروردین امسال به بیماران پیوند زده شد.

پیوند 7 عضو به بیماران
    دكتر قبادی، معاون فرهنگی مركز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی تهران در ارتباط با اهدای اعضای بدن این بازیگر جوان گفت: عسل بدیعی علاوه بر بازیگری، یكی از سفرای اهدای عضو بود و در این زمینه فعالیت‌های خوبی انجام داده بود. پس از آن‌كه مرگ مغزی او تائید شد، خانواده‌اش رضایت دادند اعضای بدن وی به درخواستش به بیماران پیوند زده شود.
    وی افزود: قلب، دو كلیه، دو ریه، كبد و لوزالمعده وی به هفت بیمار پیوند زده شد و بافت‌های نسوج او نیز به بانك نسوج فرستاده شد تا مورد استفاده بیماران دیگر قرار گیرد. امیدواریم هموطنانی كه عزیزان خود را بر اثر مرگ مغزی از دست می‌دهند، با اهدای عضو آنها به بیمارانی كه سال‌ها با مرگ دست و پنجه نرم می‌كنند، زندگی دوباره ببخشند.

قلب عسل همچنان می‌تپد
    پدر عسل بدیعی نیز درباره اهدای اعضای بدن دختر جوانش به خبرنگار ما گفت: دخترم همیشه دوست داشت اگر مرگ مغزی شد، اعضای بدنش را اهدا كند.
    او به آرزوی دیرینه‌اش رسید و احساس می‌كنم از كاری كه انجام دادم، راضی است. او هر چند من و خانواده‌اش را برای همیشه ترك كرد، اما با پیوند اعضای بدنش به هفت بیمار زندگی دوباره بخشید.
    احساس می‌كنم عسل زنده است و به جای او صاحب هفت فرزند دیگر شده‌ام. هر چند دخترم در میان ما نیست، اما قلبش در سینه فرد دیگری می‌تپد و او برایم همیشه زنده خواهد ماند.
    وی اضافه كرد: خیلی دوست دارم با خانواده‌های گیرنده اعضای دخترم ملاقات كنم و از آنها بخواهم از امانت‌هایی كه در اختیارشان است، بخوبی مراقبت كنند. (روزنامه جام جم شنبه 92/1/17)

12. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا سریال های خبوی نمی سازیم متاسفانه
    همش یاد گرفتیم بریم تو کامیون بشینیم و سریال بسازیم.
    یک سریال آموزنده و حرفه ای نیاز داریم.
    همش یاد گرفتیم به بدبختی و دعوا زن و شوهر و خنگی مردم می خندیم.
    این چیزها اتفاقا خنده که نداره . گریه داره. اگر این سریال ها می تونست آموزنده باشه که آمار های ازدواج و طلاق این طوری نمی شد
    حالا پایتخت 3 و 4 و 5 و 10 هم میاد
    سریال عید 91 اگر اشتباه نکنم چک برگشتی بود. به نظرم اون از همه جالب تر بود

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

وقتی اشک‌های فرزند عسل بدیعی همه را متاثر کرد / گزارش مراسم تشییع بازیگر سینما و تلویزیون ایران

پیکر عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون، یکشنبه 18 فرودین با حضور مردم و هنرمندان از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا تشییع شد. الهام نداف: محوطه بیرونی تالار وحدت از ساعت 8:30 مملو از جمعیت بود. علاقه‌مندان به هنر در کنار هنرمندان سینما، تئاتر و تلویزیون آمده بودند تا در مراسم تشییع عسل بدیعی بازیگر سینما و تلویزیون ایران شرکت کنند.

در ابتدای این مراسم ستاره اسکندری بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر روی سن آمد و در سخنان کوتاهی گفت: «هیچکدام از ما رفتن عسل را باور نداریم. با اینکه هر مرگ اشارتی است به حیاتی دیگر، اما دلم نمی‌خواست خانواده عسل و غزل خواهر او را امروز از نزدیک ببینم.»

او ادامه داد: «عسل بدیعی با کاری که کرد نشان داد که چه روح بزرگی دارد. جای او همیشه بین ما خالی است، ولی می‌دانیم که او تا همیشه در کنار ماست.»

شاهرخ بدیعی، پدر عسل بدیعی یکی دیگر از حاضران در این مراسم بود که به روی سن دعوت شد. صحبت کردن برای شاهرخ بدیعی کار چندان ساده‌ای نبود. او با بغض و اندوه فراوان از حاضران در این مراسم تشکر کرد و گفت: «سلام به این همه معرفت. من از همه شما که امروز برای تسلی من و خانواده‌ام اینجا هستید، تشکر می‌کنم. دست‌های همه شما را می‌بوسم.»

شاهرخ بدیعی پدر عسل بدیعی

او همچنین افزود: « شما امروز برای تسلی خاطر من، شیرین (مادر عسل بدیعی)، غزل و رضا اینجا هستید. عسل 17 سال از عمر خود را در جمع هنرمندان گذراند. می‌دانید که با مرگ عسل چه حادثه‌ای بر ما رخ داده است، اما اجزای بدن او امروز در وجود 7 بیمار نیازمند جای گرفته است و من حالا هفت فرزند دیگر دارم. این برای من افتخار است.»

سیروس الوند کارگردان فیلم «دست‌های آلوده» که عسل بدیعی در آن ایفای نقش کرده بود، دیگر سخنران این مراسم بود. او صحبت‌های خود را با خواندن یک شعر آغاز کرد و ادامه داد: «امروز مجلس باشکوهی برگزار شده است. ما هم روزی می‌رویم اما نمی‌دانیم آیا چنین چهره‌های داغداری برای ما هم می‌آیند یا خیر؟»

سیروس الوند کارگردان فیلم سینمایی «دست‌های آلوده»

الوند همچنین خاطرنشان کرد: « عسل بدیعی سرشار از زندگی و دختری پاک، منظم و نجیب بود. این دختر عمر زیادی در سینما نکرد و تلویزیون او را ربود، اما کارهای بدیعی برای همه ما خاطره به جای گذاشت. حالا عسل بدیعی در وجود دیگران تکثیر شده است.»

در ادامه این مراسم رضا داوودنژاد، شوهر خواهر عسل بدیعی با بغض و گریه روی سن حاضر شد و با اینکه شرایط مناسبی برای صحبت کردن نداشت، در سخنان کوتاهی توضیح داد: «خیلی شرایط سختی است. اتفاقاتی را که در یک سال گذشته برای ما رخ داد تنها توانستیم با همراهی شما بگذرانیم. همدردی شما برای من در آن شرایط بیماری و حالا هم برای خانواده بدیعی تسلای بزرگی است.»

رضا داوودنژاد و همسرش غزل بدیعی خواهر عسل بدیعی

داوودنژاد با اشاره به یادداشت‌های روزانه عسل بدیعی عنوان کرد: «ما چند روز عجیبی را گذراندیم. سه روز پیش از عسل بدیعی عزیز چیزهایی به دست ما رسید که برای خود ما هم جالب بود. ما یک یادداشت از دفترچه یادداشت‌های روزانه او پیدا کردیم که خیلی جالب بود. این یادداشت را عسل روز اول فرودین سال 92 نوشته است. ما این متن را حتی برای پدر و مادر عسل هم هنوز نخوانده‌ایم. امروز من و غزل تصمیم گرفتیم این مطلب را برای شما بخوانیم. البته من به زودی تصویر این یادداشت را که با دست‌خط عسل است در اختیار سایت‌ها قرار می‌دهم.»

غزل بدیعی خواهر عسل بدیعی نیز روی سن حاضر شد و یادداشت روز اول فرودین او را خواند. در بخشی از این یادداشت آمده است: «سال 92 شد و در این گذر عمر چیزی قسمت همه ماست. حالا 36 سالم است، دهه 30 هم گذشت با سرعت مثل همه چیز همچون دهه 20. شش سال را در رکود بودم. حالا می توانم مسلط باشم. ضعف درونی ام رنگ باخته است. اشتباه زیاد کرده‌ام. اشتباه زیاد دیده‌ام، اشتباه ارزش دادم و اشتباه بی‌ارزش کردم اما مهر خدا خواست که هنوز سالمم، توانمندم، ریشه دارم، جوانم، زیبایم، پسری دارم، عشق و مهر، خانواده‌ای مثل گوهر ناب و دوستانی مثل برگ گل و دنیایی که هر روزش واقعه است. حالا انرژی خفته‌ای دارم برای رسیدن به زندگی. تمام توانم امسال بر این است که شگفتی بیافرینم، شگفتی‌ای که پسرم «جانیار» و خانواده‌ام به آن افتخار کنند. من می دانم امسال سال من است.»

فریبرز عرب‌نیا و فرزندش جانیار عرب‌نیا

جانیار عرب‌نیا فرزند عسل بدیعی نیز در بخش دیگری از این مراسم روی سن آمد و با صحبت‌های خود حاضران را تحت تاثیر قرار داد. او که به شدت گریه می‌کرد بارها از مادرش تشکر کرد و گفت: «از مادرم تشکر می کنم به خاطر کارهایی که برای من کرد. اگر او نبود من هم نبودم. او همه کار برای من کرد، حتی کارهایی را که دوست نداشت. حالا از همه بیشتر دوستش دارم، دلم برایش بیشتر تنگ می شود. می‌دانم خوشحال است و اگر قرار باشد برگردد، اینجا برایش مثل زندان است. می خواستم جلوی همه شما از او تشکر کنم و قول می دهم کاری کنم که راضی باشد.»

صحبت‌های جانیار عرب‌نیا باعث شد که حاضران اشک‌ریزان او را تشویق کنند. پس از این صحبت‌ها فریبرز عرب‌نیا پدر جانیار نیز گفت: « من حرفی برای گفتن ندارم فقط خواهش می‌کنم در این ازدحام جمعیت مراقب بچه‌ها و خانم‌ها باشید.»

سیداحمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز به عنوان آخرین سخنران، روی سن حاضر شد و در خصوص مرحوم عسل بدیعی گفت: «بهتر است کسانی که اسم هنرمند را انتخاب می کنند به این نام وفادار باشند. عسل بدیعی از جمله این افراد بود، من خاطرات خوب و حرفه‌ای با وی داشتم. ما در سریال «تا صبح» با هم همکار بودیم، او روحیه حرفه‌ای داشت به دلیل اینکه باید کار را به پخش می رساندیم او در دو شیفت کار می کرد.خیلی از هنرمندان می گویند ما باید امروز اینجا همدیگر را ببینیم این مهم نیست موضوعی که اهمیت دارد این است که همه ما بتوانیم در زندگی مان به خواسته هایمان برسیم.»

سیداحمد میرعلایی

او همچنین خاطرنشان کرد: «عسل بدیعی علاقمند بود اعضای بدن خود را در اختیار افراد نیازمند بگذارد او امروز به این خواسته خود رسیده است فرقی نمی‌کند که آدم جوان بمیرد بلکه بهتر است کامل این دنیا را ترک کند. عسل بدیعی این گونه از بین ما رفت. من به نمایندگی از ریاست سازمان سینمایی، وزیر ارشاد و جامعه سینمایی به خانواده وی تسلیت می گویم. از همه مردم تشکر می کنم که امروز اینجا در بین ما هستند و حتی کسانی که می دانم از صبح در قطعه هنرمندان بهشت زهرا حضور پیدا کرده‌اند.»

در پایان این مراسم پیکر عسل بدیعی در میان دست‌های هنرمندان و علاقه‌مندان به سینما و تلویزیون به سمت بهشت زهرا بدرقه شد.

بهزاد فراهانی،کیانوش عیاری، ابوالفضل پورعرب، فریبرز عرب‌نیا، مهتاب کرامتی، سیروس الوند، ستاره اسکندری، هنگامه قاضیانی، ماهایا پطروسیان، علی دهکردی، رویا نونهالی، مسعود رایگان، مریلا زارعی، رویا تیموریان، پگاه آهنگرانی و ... از جمله هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.

زنده‌یاد بدیعی دوشنبه 12 فروردین در 36 سالگی درگذشت. مراحل اهدای اعضای این بازیگر تشییع پیکر او را به تعویق انداخت.

بدیعی سال 1377 با بازی در فیلم «بودن یا نبودن» به کارگردانی کیانوش عیاری وارد دنیای سینما شد. «هفت پرده»، «دست‌های آلوده»، «شمعی در باد» و «پروانه‌ای در مه» از جمله فیلم‌های سینمایی او و «ششمین نفر»، «زمین انسان‌ها» و «مستانه» از جمله آثار تلویزیونی او است.

مراسم یادبود این هنرمند فقید سه‌شنبه 20 فروردین در مسجد نور برگزار خواهد شد. (خبرآنلاین)

عکس های مراسم در لینک های زیر:
    Last edited by poonel; 07-04-2013 at 22:08.

16. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اعلام نام مهران مدیری در تلویزیون ممنوع شد

تهیه کننده «تهران 1500» اعلام کرد: به ما اعلام کردند در هیچ یک از شبکه‌های تلویزیون امکان پخش اسم و تصویر مهران مدیری وجود ندارد.

ابوالحسنی درباره عدم نام‌بردن از مهران مدیری در تبلیغات تلویزیونی فیلم «تهران 1500» اظهار کرد:از سوی بازرگانی صدا و سیما به ما اعلام شد که نام ایشان را از تیزرها حذف کنیم.

وی استقبال از این فیلم را بسیار خوب عنوان کرد و ادامه داد: اما متاسفانه اکثر سینماهای شهرستان‌ها به دلیل اینکه به حوزه هنری تعلق دارد،‌ به فیلم «حوض نقاشی» اختصاص پیدا کرده و سایر سینماها هم در اختیار «رسوایی» قرار گرفته و تقاضاهای زیادی داریم تا این فیلم در شهرها هم اکران بیشتری داشته باشد که امیدوارم بعد از 20 فروردین ماه این اتفاق بیفتد.

این تهیه کننده خاطر نشان کرد: تعداد سینماهای «رسوایی» دو برابر «تهران 1500» است، اما مجموع فروش این فیلم 1/5 برابر از فیلم ما بیشتر است که این نشان می‌دهد استقبال از فیلم ما بسیار خوب بوده است.

ممنوع شدن اعلام نام مهران مدیری از سوی بازرگانی صدا و سیما در حالی است که برنامه «سین مثل سریال» شبکه یک که در طول ایام نوروز به نظر سنجی برنامه‌های سریال‌های تلویزیونی می‌پرداخت‌، بارها نام مهران مدیری جزو گزینه‌هایش بود و در نظر سنجی نهایی نیز رتبه سوم بازیگران مرد را کسب کرد. (ایسنا)
    Last edited by poonel; 07-04-2013 at 16:26.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

تمایل سازندگان برنامه «تخت گاز» برای حضور در ایران

پایگاه‌ اطلاع‌رسانی AOL از تلاش و تمایل سازندگان یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی جهان برای حضور در ایران خبر داد.

برنامه Top Gear که در کتاب رکوردهای گینس به عنوان یکی از پربیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیونی جهان شناخته شده، در هر قسمت به معرفی خودروهای مختلف می‌پردازد.

این برنامه تا کنون در 214 منطقه و کشور جهان و به هشت زبان مختلف پخش شده است و سازندگان و مجریان معروف آن نیز تا کنون با خودروهای خود به بسیاری از کشورهای جهان سفر کرده و این برنامه را در این کشورها ساخته‌اند.

با این وجود برنامه Top Gear به دلیل اینکه با برند شبکه بی‌بی‌سی ساخته می‌شود، تا کنون اجازه حضور در ایران را نیافته است. برنامه Top Gear در شبکه فارسی تحت عنوان «تخت گاز» نمایش داده می‌شود.

پایگاه‌ اطلاع‌رسانی AOL گزارش داده که فرهنگ خودرو در ایران بسیار بزرگ است و با وجودی که خودروسازان اروپایی از ایران به دلیل اعمال برخی محدودیت‌ها خارج شده‌اند، اما باز هم عشق و علاقه به خودرو در بین بسیاری از ایرانیان فروکش نکرده است.

«جرمی کلارکسون»، مجری معروف برنامه Top Gear هم نسبت به ساخت این برنامه و سفر خودرویی به ایران ابزار علاقه کرده است. این مجری 52 ساله می‌گوید: من علاقه دارم ایران نیز در برنامه ما نمایش داده شود. ما از ایران درخواست و خواهش کردیم و حتی سفیر ایران در لندن نیز بسیار دلسوز بود.

او با اشاره به این‌که برنامه Top Gear برنامه خیلی سیاسی نیست، گفت: حتی در این راستا متوجه شدیم پسر 14، 15 ساله دیپلمات ایران نیز برنامه ما را دوست دارد. (ایسنا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •