تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 299 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

در آغاز فعالیت p maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    san siro

پيش فرض

سلام
    فکر کنم خیلی وقت بود اینجا کسی پست نداده بود...
    دوستان حرفه ای با اجازه یه سوال داشتم فیفا09 رو سیستم من خوب رو high جواب میده فقط یه کم روون نیست(منظورم موقع حرکت دوربینه) گیر نداره ها ولی مثل دوربین pes2009 خیلی روون نیست نمیدونم مربوط به چی میشه...اگه اطلاعی دارین ممنون میشم.
    cpu: core 2 dou E7200 2.53GHz
    ram: 2gb
    vga: 8600 gt 512

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز برای ضربه زدن به توپ باید از فلش های رو دسته یا کیبورد یه همون حهت ها برای گوشه هم با گرفتن دو جهت مانند بلا و راست توپ به طرف سمت راست دروازه و بلند میره با گرفتن پایین و راست توپ زمینی یه سمت راست میره به همین شیوه برای جهت های دیگه عمل کن برای تمام بازی نه تنها پنالتی کاربرد داره دوست عزیز
    ممنون
    ولی من میخوام پنالتی رو چیپ بزنم
    توی فیفا 08 میشد این کارو کرد ولی انگار توی این یکی نمیشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود بر شما.من هم بلاخره نسخه next فیفا رو بازی کردم.اول از همه بگم اونطور که بقیه میگفتن خارق العاده نیست ولی خوب خیلی نسبت به نسخه کارنت بهتره.اولین چیزی که منو مجذوب خودش کرد اتحاد تیمی بودمثلا من با بارسا بازی میکردم دنی آلوز که دفاع نفوذیه پاس میداد به مسی خودش تو عمق حرکت میکرد دستشو دراز میکرد و به فضای خالی اشاره میکرد.خیلی حال میدادیا تو حمله هنری پاس داد به اتوو بویان دستشو بالا برد دکمه ی پاس تو عمق رو زدم یه سانتر عالی کرد اتوو برا بویان.بویان رفت سانتر کرد و...............و این که منو ها که 900 درجه با مال پی سی فرق داره و وقتی میخوای بری منو ی اصلی یا بازی اول با یه بازیک میتونی تک به تک تمرین کنی که خیلی عالیهقیافه ها همه همونن.مثل مال نسخه پی سی.چمن هم خیلی عالی کار شده و تور دروازه به زیبایی هر چه تمام تر دیده میشه.فعلا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه(بلاخره به آرزوم رسیدم)

4. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این که میگن اب و هوا روی بازی تاثیر میذاره درست بوده یا نه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان حرفه ای با اجازه یه سوال داشتم فیفا09 رو سیستم من خوب رو high جواب میده فقط یه کم روون نیست(منظورم موقع حرکت دوربینه) گیر نداره ها ولی مثل دوربین pes2009 خیلی روون نیست نمیدونم مربوط به چی میشه...اگه اطلاعی دارین ممنون میشم.
    Cpu: Core 2 dou e7200 2.53ghz
    pes نكست جنريشن هست و موتور گرافيكي واقعا قويتري داره ولي موتور گرافيكي فيفا 09 براي pc خيلي ضعيفه و به همين دليل هست كه تصويرش در مقايسه با pes چشم نواز نيست. در عوض فيفا نكست يك اعجوبه هست تا نبيني نميتوني درك كني چي ميگم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی بلد نیست پنالتی رو چیپ بزنه؟
    یکی کمک کنه...تو کف موندیم...هنوز هم نتونستم چیپ بزنم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    cpu: core 2 dou E7200 2.53GHz
    دوست عزیز در قسمت تنظیمات بازی گرینه dept field رو غیر فعال کن من برای دوستم این کار رو کردم یه کم خوب سد سما هم در قیمت تنظیمات گرافیکی در درون بازی این رو انجام بده شاد درست شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

pes نكست جنريشن هست و موتور گرافيكي واقعا قويتري داره ولي موتور گرافيكي فيفا 09 براي pc خيلي ضعيفه و به همين دليل هست كه تصويرش در مقايسه با pes چشم نواز نيست. در عوض فيفا نكست يك اعجوبه هست تا نبيني نميتوني درك كني چي ميگم
    بابا کجای فیفا نکست اعجوبه هست؟از نظر من نقطه ضعف زیاد داره:
    محیط بازی شکل و قیافش زیاد به فوتبال واقعی نزدیک نیست.وقتی داری بازی میکنی احساس میکنی که لباس به تن بازیکنا چسپیده.بازیکن خودشو کش و قوش میده لباسش هم کش میاد.وقتی هوا بارونی اصلا بارونو نمیتونی ببینی فقط فکر میکنی زیر پات آب ریختن.قیافه بازیکنا چندان خوب نیست.زیادی از رونالدینیو استفاده میکننو......................حالا وقت فکر کردن نداشتم.بعدا بقیه چیزا رو میگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

من اگه مثل شما یان سرعت اینترنتو داشتم همه ی ویدیو های یوتوبو دان میکردم کاری نداره که url ویدیویی که تو یوتوب داری نگاه میکنی کپی کن تو سایت keepvid.com یه قسمت داره دانلود اونجا کپی کن بع دانلودو که میزنی میتونی با فرمت mp4 دانلود کنی کیفیتش خوبه...
    ویدیوی آموزشی فیفا رو اگه میخوای تو یوتوب بنویس fifa 09 xbox 360 skills and tutorial سرچ کن بع هرجور ویدیو مهارتی از مبتدی تا حرفه ای بخوای هست اون ویدیو یی که آرمین میگفت رو هم داره...
    این همه درد سر نمی خواد افیه شما idm داشته باشی اون بالا یه پیغام download
    میاد

در آغاز فعالیت p maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    san siro

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون...
    راستی من این فایلی رو که khelane جان گذاشتن و مربوط به درست کردن devdata بود رو دان کردم ولی بازم نتونستم دسته بازی رو درست کنم..همه شماره هارو انتخاب میکنم output رو میزنم بعد میگه شما این 7 راه رو باید جداگونه انتخاب کنی(7کد) !!
    بعد به غیر از این یه فایل devdata دیگه هم بود که دان کردم و نمیدونم اون چیه! خیلی ممنون میشم اگه کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •