از ديد من اگه اين مشكل تا چند روز ديگه باز حل نشد با اشتراك ADsl مشورت كنين..
آخرين پيشنهاد من به شما حذف مجدد ياهو مسنجره..!
موفق باشين..
از ديد من اگه اين مشكل تا چند روز ديگه باز حل نشد با اشتراك ADsl مشورت كنين..
آخرين پيشنهاد من به شما حذف مجدد ياهو مسنجره..!
موفق باشين..
سلام
توی یاهو مسنجر دیدید وقتی می رید رو یکی از اد لیست ها اون بقلش یه سری اطلاعات دربارش می ده ...
مثلا می نویسه فلانی کانکتد با فلانی ....یا مثلا فلانی پروفایلشو آپدیت کرده .....
می خوام اطلاعات منو برا کسی نشون نده ... یعنی بقیه که می رن رو اسم من از این چیزا ننویسه ... یا حداقل بتونم چند تاشو پاک کنم
چی کار کنم؟
سلام شاید سوالم تکراری باشه؟!
ولی ای ینی چی؟؟؟
![]()
سلام دوستان. اميدوارم حالتون خوب باشه. راهي هست كه آی دی شخص معینی رو پیدا كرد؟
من نصف آی دیشو دارم امکانش هست جستجو کرد و هر کی اینجور آی دی داره بهم نشون بده ؟
خيلي ممون
Last edited by ali-1991; 23-08-2010 at 06:24.
سلام.. اين اِرور موقتنيه دوست من ؛ شما يك بار DC شو و بعد لاگين شو..
مشكل خاصي نيست و از سرور ياهو ِ ...موفق باشين..
سلام.. الان تنها راهي كه به ذهن من ميرسه اينه كه شما برين تو قسمت سرچ آيدي ( اونجا كه موقع
ثبت نام دارين مي كنين آيدي رو انتخاب مي كنين ) يه تست اونجا بگيرين..
موفق باشين..
VAAAAAAAAAAAAAAAAY AJAB SOALAYE SAKHTI
سلام.. دقيق نمي دونم ؛ ولي اگه دقت كرده باشين موقعي كه لاگين ميشن خود ياهو مسنجر
سمت راست براوتون ميگه كه چي كار كرده ! همون جا يه آپشن داره كه از اونجا فك كنم بتونين يه كارايي كنين
سلام...
آقا دو هفته هستش مسنجر من فقط با V P N لاگین میشه...
راستی کانکشن پرفورمنس هم روی پراکسی ست نشده...
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
ورژن یاهو مسنجر هم 10.0.0.1258 هست
ممنون دوست عزیزسلام.. دقيق نمي دونم ؛ ولي اگه دقت كرده باشين موقعي كه لاگين ميشن خود ياهو مسنجر
سمت راست براوتون ميگه كه چي كار كرده ! همون جا يه آپشن داره كه از اونجا فك كنم بتونين يه كارايي كنين(دکمه تشکر ندارم که تشکر کنم!!!!! کلا تو این فروم عضو جدید آدم نیست...!!!)
اصلا منظورتون رو متوجه نشدم ...وقتی لاگین می شم ....سمت راست!!! برا من هیچی نمی یاد ...! می شه لطف کنید یه عکس بذارید ...
من تو پروفایل یه سری گزینه پیدا کردم که به نظر خیلی ربط داشت ولی نتیجه نداد ....
لطفا راهنمایی کنید که خیلی برام مهمه ....
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)