برای اعتراض به سوالها باید از طریق سیستم گلستان اقدام کنید....
برای اعتراض به سوالها باید از طریق سیستم گلستان اقدام کنید....
مرض دارنآقااااااااااااااااااااااا ااا یعنی چی دانشگاههای اینجا واسه خودشون قانون میزارن میگن ترم 1 باید 14 واحد ورداری ؟ ها ؟ یهنی چی ؟ منظورشون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا خوبه مشکل شما حل شد
من که 18 واحد شیرین برداشتم
10 تاشم به زور پاس شه
======
راستی جواب امتحانا کی میاد؟
گلستان قسمت یا گزینه ای برای اعتراض به نحوه طراحی سوالا نداره...
گلستان:
قابل توجه دانشجویان گرامی :
- دانشجویانی که مازاد سقف مجاز انتخاب واحد نموده اند قادر به دریافت کارت آزمون (گزارش 428 ) نخواهند بود و لازم است ابتدا نسبت به حذف اضطراری دروس مازاد خود اقدام نموده و حداکثر 30 دقیقه بعد از حذف اضطراری دروس مازاد ، قادر به اخذ کارت آزمون خواهند بود.
- شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
- دانشجویانی که کد ملی آنها در سیستم ثبت نگردیده است نیز قادر به دریافت کارت آزمون نخواهند بود. این دسته از دانشجویان باید از طریق مسیر زیر نسبت به ورود کد ملی خود اقدام نمایند.
منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تغییر شماره ملی
سلام دوستان
من ترم اولی دانشگاه پیام نور هستم
روز پنجشنبه رفتم بانک و شهریه رو واریز کردم اما هنوز تو سیستم گلستان من بدهکارم و کارت ورود به جلسه اصلا منوش نیست!!!
باید کار خاصی انجام بدم؟
با تشکر و سپاس
سلاممن ترم اولی دانشگاه پیام نور هستم
روز پنجشنبه رفتم بانک و شهریه رو واریز کردم اما هنوز تو سیستم گلستان من بدهکارم و کارت ورود به جلسه اصلا منوش نیست!!!
باید کار خاصی انجام بدم؟![]()
کاری نباید بکنی فقط زمان میبره:
شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
24 ساعت بعد از امتحان میشه اعتراض کرد....
الان 72 ساعت گذشته که 24 ساعت جمعه رو کم کنیم باز از 36 بیشتره!
شما گزینه های دیگرو چک کن ببین مشکلی نداره؟
قابل توجه دانشجویان گرامی :
- دانشجویانی که مازاد سقف مجاز انتخاب واحد نموده اند قادر به دریافت کارت آزمون (گزارش 428 ) نخواهند بود و لازم است ابتدا نسبت به حذف اضطراری دروس مازاد خود اقدام نموده و حداکثر 30 دقیقه بعد از حذف اضطراری دروس مازاد ، قادر به اخذ کارت آزمون خواهند بود.
- شایان ذکر است دانشجویان بدهکار حداکثر 36 ساعت بعد از پرداخت در بانک قادر به اخذ گزارش خواهند بود(تعطیلات به این زمان اضافه می گردد).
- دانشجویانی که کد ملی آنها در سیستم ثبت نگردیده است نیز قادر به دریافت کارت آزمون نخواهند بود. این دسته از دانشجویان باید از طریق مسیر زیر نسبت به ورود کد ملی خود اقدام نمایند.
منوی کاربر ==> آموزش ==> دانشجو ==> مشخصات دانشجو ==> تغییر شماره ملی
دوستانی که داوطلب فراگیر 90 هستن دفترچه رو از اینجا میتونن هم دانلود کنن هم ببینن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)