من بعینه خودم چند جایی دیدم ولی درسته کمتر از قبل شده....علتش فعلن معلوم نیست ولی یکی از آشناها میگفت که سری های جدیدش زیاد جالب نیست
من بعینه خودم چند جایی دیدم ولی درسته کمتر از قبل شده....علتش فعلن معلوم نیست ولی یکی از آشناها میگفت که سری های جدیدش زیاد جالب نیست
Last edited by mojii; 05-08-2008 at 13:45.
به نظر من می ارزه ...خوب فکرهاتو بکن که اگه بخری دیگه پشیمونی فایده ای نداره
من که خودم انتخاب اولم رو xps 1530 با بالاترین کانفیگ (cpu 2.6 و رم 4 ) هست خودمم اولش با بلوری خام شده بودم و می خواستم قیدشو بزنم ولی بعدآ منصرف شدم چون تا چند وقت دیگه بلوری قیمتش خیلی پایین تر میاد و میشه رو لپتاب پیادش کرد(xps 1530)
![]()
تو این تاپیک یه جایی دیدم که نوشته بود d830 برای مهندسی(عمران) بهتره ولی من نفهمیدم چه فرقی با xps 1530 داره آخه xps 1530 که از همه لحاظ بالاتره اگه کسی میدونه مارو در جریان بذاره؟!
اونجایی که دیدی نوشته بود ، منظورش این بود اگه بازی خور نیستی XPS 1530 نگیر ( پول اضافی )تو این تاپیک یه جایی دیدم که نوشته بود d830 برای مهندسی(عمران) بهتره ولی من نفهمیدم چه فرقی با xps 1530 داره آخه xps 1530 که از همه لحاظ بالاتره اگه کسی میدونه مارو در جریان بذاره؟!
اما پسر خوب منظورش این نبود وگرنه هیچ آدم سالمی نمیاد بگه برای مهندسی بهتره(اصلآ بازی این وسط مورد بحث نبود گفت برای کارای مهندسی بیتره عمو جون)
تو از جمله بالا منظورت کدوم لپ تاپ بود ؟اما پسر خوب منظورش این نبود وگرنه هیچ آدم سالمی نمیاد بگه برای مهندسی بهتره(اصلآ بازی این وسط مورد بحث نبود گفت برای کارای مهندسی بیتره عمو جون)
Last edited by ALI TT; 05-08-2008 at 15:43.
کسی از مدلهای لپ تاپهای جدید دل خبر داره ؟
کسی واسه سوالای من جوابی نداشت؟
4 ساعت دارم باهات صحبت میکنم تازه میگی کدوم مدل
عمو جون D830 رو میگفتن برا مهندسا بیتره
هنوز 1730 که یک سال از اومدنش میگذره رو نیاوردن امیدی به جدیداش نداشته باش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)