سلام دوستان هكر! لطفا بگيد چطوري ميشه P990روبا هدست HPM-80 سازگار كرد؟ قربون دستتون
سلام دوستان هكر! لطفا بگيد چطوري ميشه P990روبا هدست HPM-80 سازگار كرد؟ قربون دستتون
HMR عزیز من به مشکل برخوردم.بعد از اینکه هک نو ساین رو نصب کردم یه دفعه پوشه ی bin رفت توی مموری(کپی شد)بعد دوباره من گذاشتمش توی درایو c.یه بار گوشیمو خاموش و روشن کردم که دیدم وقتی می خوام گزینه ی Send as رو بزنم پیغام میده که:Not Found. و بعد از این برداشتم گوشی رو master reset کردم که اون send as درست شد ولی توی uninstall که میرم گوشی هنگ میکنه!!!!!
کمک کنید که بدجوری نگرانم!اگه بدادم برسی که ممنونت می شم...البته از یکی پرسیدم گفت باید گوشیتو فلش کنی تا دوباره فایل های سیستمی از اول نصب شه!ولی به نظر من خوب نیست که فلشش کنم.اگر بدادم برسی که خیلی مردی!گیر کردم...
راستی هک ها هم دیگه عمل نمی کنه!بعد از نصب نو ساین.
دوست عزیز فکر نمی کنم یه همچین مدی داشته باشیم!![]()
کسی نمی دونه چه جوری می شه نرم افزار های که uiq3 را پشتیبانی نمی کنند هک کرد تا بشه اونا رو p1 نصب کرد ؟
بجاي فلش برو آپديت كن ، مطمئن باش همه مشكلاتت حل ميشه
اونا رو بايد به اصطلاح " پورت " كنند ، كه پورت كردن هم كار سختي هستش ، فعلا همه چشم اميدشون به جناب swmail هستش كه اون اين كار ها رو بكنه
عزیزان هکر من ساعت با ثانیه می خوام مال خود کوشی همدر حالت قفل هم باز کمک کنین
عزیزان وقتی دکمه فاصله رو می گیری مه بره تو شماره ها و زنگ بزنه سریع می یاد ومیره با فلش هم درست نشد قبل از اینکه هک کنم اینجوری شد چطور نمی دونم
قديما همه چشم اميدشون به جناب wl بود.حالا جانشين خلف ايشون جناب swmail هستند يا اينا يه نفرن؟
فعلا كه همه ي هك ها و نرم افزار هاي پورت شده مهم داره به دست ايشون ساخته ميشه و از اقدامات در حال انجام ايشون هم ميشه به Call recorder اشاره كرد ! من زياد اطلاعي درباره wl ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)