تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 350 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3492

نام تاپيک: هـک Uiq3 و اعمال تغییرات در فایل های سیستمی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان هكر! لطفا بگيد چطوري ميشه P990روبا هدست HPM-80 سازگار كرد؟ قربون دستتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

HMR عزیز من به مشکل برخوردم.بعد از اینکه هک نو ساین رو نصب کردم یه دفعه پوشه ی bin رفت توی مموری(کپی شد)بعد دوباره من گذاشتمش توی درایو c.یه بار گوشیمو خاموش و روشن کردم که دیدم وقتی می خوام گزینه ی Send as رو بزنم پیغام میده که:Not Found. و بعد از این برداشتم گوشی رو master reset کردم که اون send as درست شد ولی توی uninstall که میرم گوشی هنگ میکنه!!!!!
    کمک کنید که بدجوری نگرانم!اگه بدادم برسی که ممنونت می شم...البته از یکی پرسیدم گفت باید گوشیتو فلش کنی تا دوباره فایل های سیستمی از اول نصب شه!ولی به نظر من خوب نیست که فلشش کنم.اگر بدادم برسی که خیلی مردی!گیر کردم...

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی هک ها هم دیگه عمل نمی کنه!بعد از نصب نو ساین.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان هكر! لطفا بگيد چطوري ميشه P990روبا هدست HPM-80 سازگار كرد؟ قربون دستتون
    دوست عزیز فکر نمی کنم یه همچین مدی داشته باشیم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی نمی دونه چه جوری می شه نرم افزار های که uiq3 را پشتیبانی نمی کنند هک کرد تا بشه اونا رو p1 نصب کرد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

HMR عزیز من به مشکل برخوردم.بعد از اینکه هک نو ساین رو نصب کردم یه دفعه پوشه ی bin رفت توی مموری(کپی شد)بعد دوباره من گذاشتمش توی درایو c.یه بار گوشیمو خاموش و روشن کردم که دیدم وقتی می خوام گزینه ی Send as رو بزنم پیغام میده که:Not Found. و بعد از این برداشتم گوشی رو master reset کردم که اون send as درست شد ولی توی uninstall که میرم گوشی هنگ میکنه!!!!!
    کمک کنید که بدجوری نگرانم!اگه بدادم برسی که ممنونت می شم...البته از یکی پرسیدم گفت باید گوشیتو فلش کنی تا دوباره فایل های سیستمی از اول نصب شه!ولی به نظر من خوب نیست که فلشش کنم.اگر بدادم برسی که خیلی مردی!گیر کردم...
    بجاي فلش برو آپديت كن ، مطمئن باش همه مشكلاتت حل ميشه
    کسی نمی دونه چه جوری می شه نرم افزار های که uiq3 را پشتیبانی نمی کنند هک کرد تا بشه اونا رو p1 نصب کرد ؟
    اونا رو بايد به اصطلاح " پورت " كنند ، كه پورت كردن هم كار سختي هستش ، فعلا همه چشم اميدشون به جناب swmail هستش كه اون اين كار ها رو بكنه

7. 3 کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزان هکر من ساعت با ثانیه می خوام مال خود کوشی همدر حالت قفل هم باز کمک کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

عزیزان وقتی دکمه فاصله رو می گیری مه بره تو شماره ها و زنگ بزنه سریع می یاد ومیره با فلش هم درست نشد قبل از اینکه هک کنم اینجوری شد چطور نمی دونم

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

اونا رو بايد به اصطلاح " پورت " كنند ، كه پورت كردن هم كار سختي هستش ، فعلا همه چشم اميدشون به جناب swmail هستش كه اون اين كار ها رو بكنه
    قديما همه چشم اميدشون به جناب wl بود.حالا جانشين خلف ايشون جناب swmail هستند يا اينا يه نفرن؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قديما همه چشم اميدشون به جناب wl بود.حالا جانشين خلف ايشون جناب swmail هستند يا اينا يه نفرن؟
    فعلا كه همه ي هك ها و نرم افزار هاي پورت شده مهم داره به دست ايشون ساخته ميشه و از اقدامات در حال انجام ايشون هم ميشه به Call recorder اشاره كرد ! من زياد اطلاعي درباره wl ندارم

12. این کاربر از amir_sa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •