دقیقا مشکل همین بود، سپاس فراوان. جایی هست که بتونم این سوییچها رو کارشونو یاد بگیرم چون بغیر 3-4 تا هیچی بلد نیستم!
مرسی
دقیقا مشکل همین بود، سپاس فراوان. جایی هست که بتونم این سوییچها رو کارشونو یاد بگیرم چون بغیر 3-4 تا هیچی بلد نیستم!
مرسی
با سلام به همه عاشقان پرواز که صدای موتور هواپیما رو زیباترین موسیقی میدونن....
پنل هواپیمای ایرباس 300 رو میخواستم البته A300-600
ممنونم
Last edited by robert; 26-03-2010 at 00:01.
شما ALT + ENTER رو امتحان کن.
اون مشکل حل شد....
پنل ایرباس 300 رو لطف کنید خواهشا...
من تو نصب ivap روی نسخه ایکس مشکل دارم فولدر flight similator رو شناسایی نمیکنه
من sdk رو هم نصب کردم اما بازم نشد
سلام
این کتاب به درد کسایی می خوره که دوست دارند تمام نشانگر ها ی پرنده ها رو دقیق و علمی از نظر عملکرد فیزیکی یا الکترونیکی یاد بگیرن و اطلاعاتشو رو کامل کنند ولی دوستانی که می توننن بخونن نشانگر ها رو و فرصت یا علاقه اضافی ندارند می تونند بپیچونند این کتابو رو.... بعیید می دونم اتفاقی واسشون بیوفته...مثلا با مخ برن تو کوه.......ولی داشتنش ضرری نداره
این هنم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله درست هست
ببنید دوست عزیز وقتی یک شخص به عنوان خلبان توی یک هواپیما میشینه باید یه فرقی با هویج داشته باشه یا نه
وقتی یک خلبان با یک هواپیما پرواز میکنه این رو میدونه که با تمام اطلاعاتی که در اختیار داره هواپیما یک دستگاه هست و این خلبان هست که باید فرمان بده و هر لحظه امکان داره که دستگاه یعنی هواپیما یه مشکلی براش پیش بیاد
من برای قیمت پایین این رو پیشنهاد دادم و چون حالت استیک ایرباس رو داره بیشتر با واقعیت نزدیک هست
به همین علت این رو پیشنهاد دادم
من کوچیک شما وحید هستم
این یوک قیمت اصلیش 150 $ ولی به دلیل این که از لندن سفارش دادم با هزینه پست بیشتر شد و قیمت اون پدال 120 $ هست و من یک Throttle اضافه هم گرفتم که کنار تراتل خودش نصب میشه وبه شما کلا 6 تهرم میده که من برای پرواز با 747 اهرام های کنار رو برای Flap و Spoilers و 4 اهرم وسط رو برای موتور ها گذاشتم که پرواز واقعی تر باشه
که الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم کلا نزدیک 400 هزار تومان شد
میگم دقیقا یادم نیست
من سایت Avsim رو پیشنهاد میکنم که خیلی چیز ها توش پیدا میشه
البته همون طوری که خودتون هم میدونید پرنده هایی که با پنل اصلی و خوب هستنند حجمشون بالا هست و توی این سایت ها هم پیدا نمیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من در این مورد میتونم بهتون کامل توضیح بدم اما چون الان وقت ندارم سعی میکنم در اولین فرصت بهتون توضیح بدم اما فقط اینو بگم که حتی ایرباس هم وقتی یک موتورش بره خیلی خطر ناک نیست و قابل کنترل هست و اینو بگم که برای خالی کردن سوخت یک هواپیما باید یک ارتفاع مشخصی داشته باشی و با ارتفاع کم اجازه نداره سوختشو خالی کنه
ایشالله در اولین فرصت برمیگردم کامل بهتون توضیح میدم
دوست عزیز از طریق پیغام خصوصی من راهنماییت میکنم برای این که تایپیک شلوغ نشه هر کس دیگه ای هم که مشکل داشت بگه تا اون جایی که بتونم کمکش میکنم
دوست عزیز الان من نمیتونم برات آپ کنم ولی اگر عجله نداری توی هفته آینده این کار رو میکنم اگرم عجله داری دنبال پنل 310 بگرد چون کاکپیت 310 با 600-300 یکی هست
موفق باشید
دوستان کسی توی آرتا کیش درس می خونه ، اگه می خونه ما ارادت داریم ها![]()
راستی توی FS9 چه طوری می شه هواپیما از زاویه بال دید؟
آقا tommy شما با چه فامیلی میای توی ایوائو من همیشه توی ایوئوا ir_member هستم این دفه اومدی بگو عزیز.
موفق باشی...
TOOMY تشکرات ویژه تا ثریا.![]()
Last edited by Kharg Island; 26-03-2010 at 16:23.
اگه اشتباه نکنم به نظر میرسه که گاز یا تراتل هواپیما رو auto pilot هست.یه چک بفرمایید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)