تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 521 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

داره خودمونی میشه masoud_r_14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    فارس

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشي من ن82 هست
    -گوشيو فرمت كردم حالا توي قسمت n-gage بازي fifa اجرا نميشه و توي map هم نقشه ي امارات كه قبلا نشون ميداد رو ديگه نشون نميده
    چكار كنم؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشي من ن82 هست
    -گوشيو فرمت كردم حالا توي قسمت n-gage بازي fifa اجرا نميشه و توي map هم نقشه ي امارات كه قبلا نشون ميداد رو ديگه نشون نميده
    چكار كنم؟
    ممنون
    مموری گوشیتو فرمت کردی ؟؟
    اگه مموری رو فرمت کرده باشی ، نقشه های nokia map و هرچی تو مموری هست ، حذف میشه ......

اون بازی fifa هم اجرا نشه ، بهتره .... چون Trial هست ...... اگه برای N-Gage بازی میخوای ، به لینک زیر برو :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آخه چطور ممکنه کیبورد دو گوشی یکسان بدون باز شدن گوشی ؛ باهم فرق داشته باشه ؟
    ببینم شماها که حروف فارسی کنار دکمه هاست همتون گارانتی اصلی nia ه که 12 ماهه است ؟
    نه رفیق مال من اصلا هیچی گارانتی نداره ولی اصله....
    همون نیای الکی که میگی زیر نظر یه جای یه چیزی بالا خره وارد شده عهمون جا یا چیز اومده برات کیبوردش اینجور فارسی کرده که حتما تو کشور بازم مواردی مثل تو هستن.....
    نگرانی نداره که بابا وللش شما باید نگران مشکلات اساسی باششید تا اینا......

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشي من ن82 هست
    چكار كنم؟
    ممنون
    سلام ..
    فیفا 08 یا09؟؟؟اگه نمیشه ارورشو بگو تا برات بگیم...
    اون اجرا نشدن 1001 دلیل میتونه داشته باشه...

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشي من ن82 هست
    چكار كنم؟
    ممنون
    دوست من نباید هم اجرا بشه ... چون شما با فرمت کردن گوشی یکسری اطلاعات گوشی رو پاک کردین از جمله همین بازی فیفا بوده ... شما باید از مموری هم این بازی رو کاملاً پاک کنید و دوباره نصب کنید ....

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

با سلام.
    واقعا نمیدونم چی بگم !
    1) گوشی من شماره سریالش تحت عنوان code رو تو سایت نوکیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کردم گفت n82 ه که درست بود !
    2) پشت گوشی رو برچسب اش نوشته fabrique en finlande و سایر موارد مثل زیر هم قرار نگرفتن code و ic و ... رعایت شده!
    3)برچسب کاملا مستطیلی نیست _(ذوزنقه ای) و سطل آشغال و کادر دور شطرنجی موجود است !
    4) برچسب را که با دقت نگاه میکنیم شطرنجی است !
    5)کلمه code است نه code !
    6) کد روی جعبه با کد *#06* و روی برچسب پشت باتری یکی است !
    7) imei فوق رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردم گفت n82 که درست است !

حال چیزه دیگری هم هست که چک کنم ؟
    آخه پس چرا حروف فارسی کنار دکمه ها نیست ؟ برای من روی دکمه ها و بسیار بسیار ریز حک شده ! (چون خود دکمه ها هم ریز است) ؟ آیا همین مورد کوچک میتواند دال ه بر تقلبی بودن باشد ؟
    با با چه گیری دادی ها! اگه پروداکت کدت توی نوکیا درسته، پس گوشیت اصله. برای اینکه بفهمی پروداکت کد روی برچسب با خود گوشی تطبیق داره، از برنامه ی nss استفاده کن و پروداکت گوشیتو چک کن. اگه درست بود مطمئن باش گوشیت اصله و اگه با دکمه ها مشکل داری، ببر همونجایی که خریدی و بگو چرا دکمه هاش اینجوریه! فوقش اگه نمیشه برو یه قاب فابریک مشکی یا نقره ای بخر 25 هزار تومن و حال کن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

Baraye man made in china hast. Ba finlandi ha ke farghi nadare? Agar farghi hast dar chi hast?

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

چقدر ساده اید شماها!!بابا گوشی تقلبی گوشی ای که از روی مثلا طرح ان82 تولید شده باشه و نرم افزار و سخت افزارش هم کاملا با ان82 اصلی فرق کنه!جوانان با استعداد وقتی شما یه بالفرض ان82 میخرید بعدش روش بازیها و نرم افزارهای سیمبین نصب میکنید اصلا با خودتون فکر نمیکنید که چطور ممکنه گوشی تقلبی سیمبین داشته باشه!!!!اونوقت جالب اینه که ان گیج نوکیا رو هم نصب میکنید باز هم شک دارید!!!!گوشی تقلبی که دقیقا مانند خود گوشی اصلی باشه و سخت افزار و نرم افزارش یکی باشه اصلا وجود خارجی نداشته و نخواهد داشت!گوشیتون اگه ساخت تیمور شرقی هم باشه ولی مشخصات ظاهری و داخلیش با چیزی که نوکیا عنوان کرده یکی باشه شک نکنید که اصلیه!!اون سایت چک کردن imei هم برای این بود که گوشیهایی رو که جعبشون مال یک گوشی بوده چیپ اصلی گوشی مال یک گوشی دیگه بوده و بدنه هم همینطور رو ملت شناسایی کنند!که دیگه الان به اون سایت هم نیازی نیست و فقط در مواردی مثلا برای گوشیهای سونی اریکسون که هنوز بعضیهاشون imei های جعبه و گوشی با هم نمیخونند بدرد میخوره!!حالا هی بیایید بگید ان82 من رفت!لابد تقلبیه!ان82 من ارم نوکیاش کجه لابد دست سازه!!!!!!!اتفاقا رفیق من ان82 سیلور داره حروف زیر دکمه های ردیف اخر کی پدش در سمت چپ هستند ولی مال من سمت راستند!این بستگی به منطقه ای داره که شما گوشی رو میخرییییییییییییییییییییی ییییییییید!

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

چقدر ساده اید شماها!!بابا گوشی تقلبی گوشی ای که از روی مثلا طرح ان82 تولید شده باشه و نرم افزار و سخت افزارش هم کاملا با ان82 اصلی فرق کنه!جوانان با استعداد وقتی شما یه بالفرض ان82 میخرید بعدش روش بازیها و نرم افزارهای سیمبین نصب میکنید اصلا با خودتون فکر نمیکنید که چطور ممکنه گوشی تقلبی سیمبین داشته باشه!!!!اونوقت جالب اینه که ان گیج نوکیا رو هم نصب میکنید باز هم شک دارید!!!!گوشی تقلبی که دقیقا مانند خود گوشی اصلی باشه و سخت افزار و نرم افزارش یکی باشه اصلا وجود خارجی نداشته و نخواهد داشت!گوشیتون اگه ساخت تیمور شرقی هم باشه ولی مشخصات ظاهری و داخلیش با چیزی که نوکیا عنوان کرده یکی باشه شک نکنید که اصلیه!!اون سایت چک کردن imei هم برای این بود که گوشیهایی رو که جعبشون مال یک گوشی بوده چیپ اصلی گوشی مال یک گوشی دیگه بوده و بدنه هم همینطور رو ملت شناسایی کنند!که دیگه الان به اون سایت هم نیازی نیست و فقط در مواردی مثلا برای گوشیهای سونی اریکسون که هنوز بعضیهاشون imei های جعبه و گوشی با هم نمیخونند بدرد میخوره!!حالا هی بیایید بگید ان82 من رفت!لابد تقلبیه!ان82 من ارم نوکیاش کجه لابد دست سازه!!!!!!!اتفاقا رفیق من ان82 سیلور داره حروف زیر دکمه های ردیف اخر کی پدش در سمت چپ هستند ولی مال من سمت راستند!این بستگی به منطقه ای داره که شما گوشی رو میخرییییییییییییییییییییی ییییییییید!
    یعنی شما میگید n82 ای که توسط فنلاند یا کارخونه ی اصلی نوکیا تولید میشه، هیچ فرقی با اینهایی که توی کارخونه ی چین نوکیا تولید میشه نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یعنی شما میگید n82 ای که توسط فنلاند یا کارخونه ی اصلی نوکیا تولید میشه، هیچ فرقی با اینهایی که توی کارخونه ی چین نوکیا تولید میشه نداره؟
    معلومه كه نه ! مگه همه جا اينجاس و همه مثل اين ملتن؟!

11. این کاربر از Greight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •