سلام
كپي كردن از اكسل به ورد در حالت عادي با همون كپي و پيست امكان پذير هست
ولي اگه ميخواي بتوني كارهاي ديگه اي مثل فرموا نويسي در اكسل رو ه متوي ورد انجام بدي بايد از Insert Excel Spreadsheet در ورد استفاده بكني
سلام
كپي كردن از اكسل به ورد در حالت عادي با همون كپي و پيست امكان پذير هست
ولي اگه ميخواي بتوني كارهاي ديگه اي مثل فرموا نويسي در اكسل رو ه متوي ورد انجام بدي بايد از Insert Excel Spreadsheet در ورد استفاده بكني
سلام
همونطور كه از اسم نرم افزار پيداست اين نرم افزار تنها براي مشاهده صفحات ورد هست
و معمولا به درد وقتهايي ميخوره كه براي مشاهده مايكروسافت ورد در دسترس نباشه
شما فرض كن كه تونستي اونا رو پيدا كني
بعد ميخواي با اونا چيكار كني
براي پيدا كردن به تنهايي عمليات Find كارايي داره اما اگه ميخواي كار ديگه اي انچام بدي بايد نوع كار در اون مشخص باشه
سلام
هرچند اين نوع درخواستها درست نيست
ولي اين خدمت شما
سعي كنيد خودتون وقت بذاريد
سلام
شما از سربرگ View گزينه Draft رو انتخاب كن و روي يكي از شماره هاي پاورقي در متن دابل كليك كن تا در قسمت زيرين صفحه متن پاورقي نمايش داده بشه
حالا كافيه از باكس Footnote گزينه Footnote Separator رو انتخاب كني و با زدن كنترل و شيفت راست اون خط رو بياريش سمت راست
موفق باشي
براي اينكار بايد از فرمول نويسي استفاده كني
از منوي Insert گزينه object رو بزن و از ليست ارائه شده Microsoft equation 3.0 رو انتخاب و OK كن حالا در اين محيط فرمول نويسي باز شده قسمت كسري رو انتخاب كن و اعداد رو وارد كن
با سلام
من با ورد 2003 کار مي کنم و چند وقتي هست که يه مشکل برام در ورد پيش اومده که شديدا به کمکتون نياز دارم و مشکل از اين قرار هست
من وقتي يه فايل جديد ورد باز مي کنم و داخل اون چيزي تايپ مي کنم پس از سيو کردن اوليه و اعتمال تغييرات مختلف وقتي مي خوام دوباره سيو مجدد بکنم (يعني با استفاده از دکمه هاي CTRl+S ) يه سوال مبني بر سيو کردن مي پرسد که yes و no داره و روي هر کدام که کليک کنم اون فايلي که دارم روش کار مي کنم خراب مي شه و از بين مي ره و حسابي حالمو مي گيره جال اينجاست که اين مشکل رو روي چند کامپيوتر ديگه هم ديدم و حتي روي ورد 2007 هم همين مشکل هست.
نمي دونم تونسم منظورم رو برسونم يا نه به هر حال اگه کسي جوابش رو مي دونه دريغ نکنه که خيلي برام مشکل ساز شده
با تشکر
سلام
شما يه عكس از اون پيغام كه ميگي بله و خير داره بذار
يااينكه متن پيغام رو كامل بنويس
در اولين فرصت عكسشو مي فرستم
دوستان براي ايجاد کشيدگي در حروف چکار بايد کرد؟
البته بايد سرچ مي کردم ولي خاستم ايجوري دور هم باشيم .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)