تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 737 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اقا پونتیاک تمیز 2.5 ملیون میرزه؟!
    مال 1967 میگن صاحب اولش اشرف پهلوی بوده اسمش تو سنده!
    اینم یک عکس با کیفیت گند بهتر میگیرم میزارم

هنوز 100% نمیخواد بفروشه
    دنده اتومات
    گاز سوز کرده!!!
    اگه خیلی تمیز باشه و همچنین راست بگن مال اشرف بوده خوب حتی ارزش معنویش بیشتر از این حرفاست.

در ضمن خود ماشین هم اگه با گاز سوز مشل نداره میشه باهاش مدارا کرد. اما نباید مساله از رده خارج کردن رو هم فراموش کنید که من خودم الان دقیقا از جزئیاتش خبر ندارم.

2. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض JuStin

Baraye Kharide in Mashin Tosiye Mikonam.! Faghat 3Chiz Made Nazaret Bashe
    1.Motor
    2Girboks
    3Shasi
    in Semored Ro Hame Jore Emtehan Kon..! Age Moshkel Nadasht. ba khiyale rahat bekhar.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

سمند 83 رو به من 7 میلیون قیمت دادن ماشین خوبی به نظر میرسه ( میگه سه سال تو پارکینگ خوابیده )
    (احتمالا قبلشم زیر پا یه خانم دکتر بوده )
    1 قیمت با توجه به سال ساخت خوبه ؟
    2 اگر واقعا سه سال تو پارکینگ خونه بوده باشه ،کدوم قسمت ها ممکن مستحلک شده باشه ؟ و چقدر بایست خرجش کنم تا سر پا بشه ( البته الان هم راه میره )
    3 توی این راسته قیمت تا 1-2 تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید - بجز پراید - ترجیحا دست دوم چون دست به تصادفم خوبه حیف ماشین نو هست -- لوازم یدکش هم ارزون و فراون باشه

ممنون ، ببخشید مستقیم رفتم سر اصل مطلب . تازه کارم دیگه

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرم پژو 405 هم خوب باشه !! هم قطعاتش زياده هم همه كس ميتونه درستش كنه !!

6. 3 کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سمند 83 رو به من 7 میلیون قیمت دادن ماشین خوبی به نظر میرسه ( میگه سه سال تو پارکینگ خوابیده )
    (احتمالا قبلشم زیر پا یه خانم دکتر بوده )
    1 قیمت با توجه به سال ساخت خوبه ؟
    2 اگر واقعا سه سال تو پارکینگ خونه بوده باشه ،کدوم قسمت ها ممکن مستحلک شده باشه ؟ و چقدر بایست خرجش کنم تا سر پا بشه ( البته الان هم راه میره )
    3 توی این راسته قیمت تا 1-2 تومن بالاتر چی پیشنهاد میکنید - بجز پراید - ترجیحا دست دوم چون دست به تصادفم خوبه حیف ماشین نو هست -- لوازم یدکش هم ارزون و فراون باشه

ممنون ، ببخشید مستقیم رفتم سر اصل مطلب . تازه کارم دیگه
    دنبال 405 تمیز و کم کارکرد از 83 به بالا (1800) بگرد.

بعضیاشون واقعا تمیزه و خوب میدن. حتی یکی از دوستان پدرم 405شو که برج 1 85 بود و تمیز هم بود فروخت 9.5

8. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kanan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

با سلام
    دوستان من جستجو كردم ولي در مورد سوالم تاپيكي پيدا نكردم و كلا با زدن تاپيك مخالفم چون ظرفيت انجمن رو بالا ميبره
    حالا اينجا مطرح ميكنم سوالم نميدونم ربط داره به اينجا يا نه
    دوستان تا چه تاريخي دولت براي اسكات ماشين اعلام كرده 20 سال عمره يا كلا تا سال چند اعلام كرده؟
    قصدم از اين سوال اينه كه همسايه ما يه بيوك داره مال 20 سال پيش كه فقط 100 كيلومتر كاركرده حتي نايلون صندلي ماشين روش هست حالا بعد 20 سال به فكر فروشش افتاده حالا ارزش داره اين ماشين خريد فكر كنم ارزش داشته باشه فقط از اين ميترسم كه بعد از خريد دولت بگه بيار اسكاتش كن وقتش رسيده

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام
    دوستان من جستجو كردم ولي در مورد سوالم تاپيكي پيدا نكردم و كلا با زدن تاپيك مخالفم چون ظرفيت انجمن رو بالا ميبره
    حالا اينجا مطرح ميكنم سوالم نميدونم ربط داره به اينجا يا نه
    دوستان تا چه تاريخي دولت براي اسكات ماشين اعلام كرده 20 سال عمره يا كلا تا سال چند اعلام كرده؟
    قصدم از اين سوال اينه كه همسايه ما يه بيوك داره مال 20 سال پيش كه فقط 100 كيلومتر كاركرده حتي نايلون صندلي ماشين روش هست حالا بعد 20 سال به فكر فروشش افتاده حالا ارزش داره اين ماشين خريد فكر كنم ارزش داشته باشه فقط از اين ميترسم كه بعد از خريد دولت بگه بيار اسكاتش كن وقتش رسيده
    نه عزیز 30 سال هست
    البته الان شده 32 سال
    با اجرای سیاست های دولت جدید همه چیز به هم ریخته
    به نظر من خریدن همچین ماشینی که هنوز صندلیش نایلون داره ارزش داره به شرطی که واقعا نایلون مال خود صندلی باشه(تعویض نشده باشه)
    اگه ازش مطمئنی بخر
    1-سند دست اول
    2-آدم درست و حسابی
    3-پولداری که چند تا ماشین داره
    این سه تا رو در نظر بگیر
    البته به فکر مصرف بنزینش هم باش که خیلی بالا میسوزونه

11. این کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

دوستان من 1 سوال داشتم
    البته اين سوالو 2 ساله دارم(از زماني كه ماشين 1 تاپيك تو متفرقه بود)
    ولي اين بار جديه

من(يعني خانواده)ميخوام 1 ماشين تو رنج 15-17 ميليون بگيرم.
    موارد مد نظرم:
    1-زانتيا مدل 81
    2-مزدا 323 FL مدل مدل 82 يا 83
    3-پژو پارس ELX مدل 84يا85
    4-پژو پارس معمولي صفر
    5- پژو 405 glx يا slx صفر

با توجه به اين كه ما زياد با ماشين كار نميكيم(مثلا پژو 504 مدل 73 كه تا 03 فقط 70000KM كار كرده بود يا رنو 5 كه 1800 ليتر تو كارت سوختش بنزينه)و اين كه راحتي لذت از رانندگي خيلي برا ما مهمه شما ميگيد كدوم بهتره؟؟؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

به نظر من دور 405 رو که خط بکش. انقدر ماشین های بهتر اومده که فروش 405 عملا به صفر رسیده.
    پژو پارس هم که همون چارصد و پنجه دو تا چیزشو عوض کردن. خصوصا که هم 405 و هم پرشیا کیفیتشون از اون چیزی که بود هم بدتر شده جدیداش.
    میمونه زانتیا و مزدا 323.
    زانتیا ماشین بسیار پرخرجیه. ما خودمون یه زانتیا 81 داشتیم. قبل از این که بفروشیمش بردیم تعمیرگاه نزدیک 2 تومن خرج گذاشت رو دستمون. پر استهلاکه و قطعاتش گرونه.
    مزدا 323 ماشین خوبیه. ایرادش موتورشه که یه ذره ضعیفه. اگه با موتورش کنار میای و تمیزشو تونستی پیدا کنی انتخاب خوبیه.

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

به نظر من دور 405 رو که خط بکش. انقدر ماشین های بهتر اومده که فروش 405 عملا به صفر رسیده.
    پژو پارس هم که همون چارصد و پنجه دو تا چیزشو عوض کردن. خصوصا که هم 405 و هم پرشیا کیفیتشون از اون چیزی که بود هم بدتر شده جدیداش.
    میمونه زانتیا و مزدا 323.
    زانتیا ماشین بسیار پرخرجیه. ما خودمون یه زانتیا 81 داشتیم. قبل از این که بفروشیمش بردیم تعمیرگاه نزدیک 2 تومن خرج گذاشت رو دستمون. پر استهلاکه و قطعاتش گرونه.
    مزدا 323 ماشین خوبیه. ایرادش موتورشه که یه ذره ضعیفه. اگه با موتورش کنار میای و تمیزشو تونستی پیدا کنی انتخاب خوبیه.
    من كه گفتم ما با ماشين زياد كار نميكنيم مگه تو با زانتيا چيكار كردي خرجش شد 2 تومن؟؟؟؟؟؟

مزدا موتورش از پارس يا 405 بهتره؟؟؟؟؟ ميشه 1 حالي بهش داد با 1 چيزاي جزيي تقويتش كرد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •