تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون درباره ي ابن بازي چيه؟؟؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوبه بد نيست

102 27.72%
  • عاليه

191 51.90%
  • مامان مي شه ساتور آشپز خون رو 1 دقيقه قرض بدي؟

55 14.95%
  • بده

20 5.43%
صفحه 260 از 465 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4642

نام تاپيک: The Sims 2

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ok پس مشكل شماره 4 هم حل شد

مگه تو از خون آشام هات درخواست ميكني كه گازت بگيرن! براي من كه خودشون اين كارو ميكنن! گرگه هم خودش اين كارو ميكنه

ميشه بگي منظورت از MP3 چيه؟

آفرين رمز نزن ! منم خودم به هيچ عنوان رمز نميزنم! :دي
    1.صبر کنم تا گازم بگیرن؟ کی حوصله داره. من یه گرگ رو (که خاکستریه و چشماشم زرد نیست انگار) اینقدر باهاش دوست شدم که adopt کردمش. الانم دوستیم باهاش 100 و 100 هست. اما هیچ کاری نمیتونم بکنم که گرگ شم. خیلی سخته. دارم با یه گرگ دیگه هم همش دعوا میکنم yet all . اونم انگار بی بخاره (تا حالا که بوده) من چیکار کنم؟
    2. mp3 یعنی هم گرگینه هم گیاهی و هم خون آشام باشه. اما بیخیال شدم. الان یکی گیاهیه. یکی زامبی. یکی خون آشام. و یکی هم در آستانه ی گرگ شدنه که هنوزم نمیدونم چیکار کنم.
    به ترتیب آسونی برای تبدیل:
    1. خون آشام 2.زامبی 3. گیاهی 4. گرگینه (که خیلی بده)

راستی اگه یه موقع دیدین که پولاتون زیاده و اینکه یکی از سیمزاتون در آستانه ی پیر شدنه (که من از این پیر پتولای غرغرو بدم میاد خیلی) سمزتون رو بکشین بعد از ازرائیل با بالاترین قیمت (10.000) بخریدش. زندگیش میاد از اول جوونی. من همون سیمزه که میخواستم گرگینه شه بد بخت داشت پیر میشد. از این سبزا که زندگی رو زیاد میکنه براش گذاشتم اما همش سرفه کرد و 1 روز مونده بود. یکی دیگه بهش دادم که شد 2 روز (کلا) بعد کشتمش و زندش کردم. الان خوبه

Maggy_P

این لینکش با توضیحات

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای دانلود باید عضو بشید.

اگه حوصله عضویت ندارید اینجا آپلود کردم.

کد:

همون طور که گفتم به خوناشام.گرگ.فضایی.زامبی و گیاهی تبدیل می کنه!
    بعد از اینکه نصب کردین یه تابلو رو باید بخرید که اول لیست هست به قیمیت 1 دلار
    بعد با سیمی که می خواین تبدیل بشه روی تابلو کلیک کنید و به هر کدوم خواستید تبدیل شید
    میتونید درمان هم بشید.مثلا اگه خوناشام هستید میتونید به سیم معمولی برگردید!

در ضمن هر کس وسایل دانلود کرده و می خواد بریزه بهتره از Q-Xpress Installer استفاده کنه.
    بهترین برنامه هست.
    کد:
    آپلودش تا کی وقت داره؟ من یکی که الان نمیتونم
    Last edited by frnsh; 14-06-2008 at 19:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    A P C O M teh

پيش فرض

چجوری میشه سیو هایه بازی یعنی کلا اتفاق هایی که تو بازی رخ داده رو به حالت اولیه باز گردوند؟؟

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

1.صبر کنم تا گازم بگیرن؟ کی حوصله داره. من یه گرگ رو (که خاکستریه و چشماشم زرد نیست انگار) اینقدر باهاش دوست شدم که adopt کردمش. الانم دوستیم باهاش 100 و 100 هست. اما هیچ کاری نمیتونم بکنم که گرگ شم. خیلی سخته. دارم با یه گرگ دیگه هم همش دعوا میکنم yet all . اونم انگار بی بخاره (تا حالا که بوده) من چیکار کنم؟
    2. mp3 یعنی هم گرگینه هم گیاهی و هم خون آشام باشه. اما بیخیال شدم. الان یکی گیاهیه. یکی زامبی. یکی خون آشام. و یکی هم در آستانه ی گرگ شدنه که هنوزم نمیدونم چیکار کنم.

راستی اگه یه موقع دیدین که پولاتون زیاده و اینکه یکی از سیمزاتون در آستانه ی پیر شدنه (که من از این پیر پتولای غرغرو بدم میاد خیلی) سمزتون رو بکشین بعد از ازرائیل با بالاترین قیمت (10.000) بخریدش. زندگیش میاد از اول جوونی. من همون سیمزه که میخواستم گرگینه شه بد بخت داشت پیر میشد. از این سبزا که زندگی رو زیاد میکنه براش گذاشتم اما همش سرفه کرد و 1 روز مونده بود. یکی دیگه بهش دادم که شد 2 روز (کلا) بعد کشتمش و زندش کردم. الان خوبه

تا همیشه فکر کنم!
    65 کیلوبایت بیشتر نیست.خیلی زود دانلود میشه

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. خيلي خوب اگه ميخواي بيخيال شو اين تابلو كه براي دانلود گزاشتن مشكلت رو حل ميكنه
    2. ok ممنون

راستي اين تابلو يك مشكل داره مخصوصا توي گرگينه ها و فضايي ها و اونم اينه كه به طور كامل تبديل نميشن مثلا بايد گرگينه تمام صورتش مو در بياره اما اينطوري نميشه و بايد فضايي ها چشمهاشون سياه بشه در حالي كه اين نميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1. خيلي خوب اگه ميخواي بيخيال شو اين تابلو كه براي دانلود گزاشتن مشكلت رو حل ميكنه
    2. ok ممنون

راستي اين تابلو يك مشكل داره مخصوصا توي گرگينه ها و فضايي ها و اونم اينه كه به طور كامل تبديل نميشن مثلا بايد گرگينه تمام صورتش مو در بياره اما اينطوري نميشه و بايد فضايي ها چشمهاشون سياه بشه در حالي كه اين نميشه
    1. کیفش به اینه که خودم برم نه با چیت. واقعا کسی هست که گرگینه کرده باشه؟
    خب حالا که توی این تنگنا افتارم از اون استفاده میکنم. اما خیلی دوست دارم که کشفش کنم.

تا همیشه فکر کنم!
    65 کیلوبایت بیشتر نیست.خیلی زود دانلود میشه
    ممنون آخه بعضی از این سایتهای آپلود بعد از یه مدت پاکش میکنن و معمولا هم مینویسن که چقدر وقت داره. یکیشونو دیدم که 2 روزه بود

چجوری میشه سیو هایه بازی یعنی کلا اتفاق هایی که تو بازی رخ داده رو به حالت اولیه باز گردوند؟؟
    من یه کاری همیشه وقتی توی بازی گند میزنم میکنم. اگه میخوای برگردی و سیو هم نکردی میتونی از همون خونه بری توی شهر (بدون اینکه سیو کنی یعنی اون پیغامه که برای سیو میاد رو حتما no بزن) بعد هم دوباره بیا توی خونه. برمیگردی به اون موقع که قبلا سیو کردی.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من تا میام دنلودش کنم یه صفحه باز میشه که مال خود سایت هست که میگه دنلود کن و دوباره میاد و میگه دوباره و...
    چیکار کنم؟ هر کاری که میکنم نمیشه.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

frnsh

از لینکی که من آپلود کردم استفاده کن

Maggy_P

نمیدونم چرا اینجوریه.من Pets رو ندارم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

frnsh

من از همون رفتم. نمیدونم چرا نمیشه.

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

من که به شخصه هر وقت می خوام یک کار مهم تو بازی انجام بدم ( که از درستیش مطمئن نیستم ) کل پوشه ی EA Games که توی My Documents هست رو روی یک قسمت دیگه ی هارد ( مثلا درایو d ) کپی می کنم بعد اگر کاری که تو بازی کردم به ضررم تموم شد ، دوباره برش می گردونم.
    Last edited by mohrd; 15-06-2008 at 23:46.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

frnsh

Maggy_P

نمیدونم چرا اینجوریه.من Pets رو ندارم
    به خاطر pets نيست كلا مشكل داره فضاييش هم ايراد داره

ولي پيشنهاد ميكنم ديگه چراغ جادو و پاگنده رو خودتون بكشفيد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •