کدوم برنامه ؟؟
منم همیشه 6 پا میشم ببینم چه خبره..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم برنامه ؟؟
منم همیشه 6 پا میشم ببینم چه خبره..
اين نرم افزار ShutdownerX
حجمش هم 275 KB
خيلي عاليه
اينم لينكش :پسورد :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه راحت بخوابين![]()
Last edited by pedram9; 14-02-2010 at 01:26.
بچه ها يه سئوال من دارم با idm الان 2 تا فيلم دانلود ميكنم كه هر دو لينك مستقيم هستند
ولي به يكي داره 15 كيلو بايت ميده و به يكي ديگه 8 كيلوبايت . راحي نيست كه به هر 2 يك اندازه بده يعني مثلا به اولي10 كيلو بايت به دومي هم 10 كيلوبايت؟؟؟؟؟؟؟؟
با هيچ نرم افزاري نميشه اين كار رو كرد؟؟؟
سلام ببخشید کسی می دونه بهترین سرعت تو شب معمولاً تو چه ساعتیه؟.
4تا فایل همزمان همشون بین 15-30
---------- Post added at 03:49 AM ---------- Previous post was at 03:46 AM ----------
قسمت بالا ساعت کامپیوتر رو انتخاب کنیم و قسمت پایین ساعت خاموش شدن رو ؟؟
---------- Post added at 03:51 AM ---------- Previous post was at 03:49 AM ----------
ایول سرعت همشون رفت بالای 70
Last edited by حسین رشتی; 14-02-2010 at 09:09.
اولا سلام یه مدت اینجا سر نمیزدم الان که اومدم دیدم یه 100 صفحه ای هست که نخوندم
آقا 2 تا سوال داشتم :
1-من احتمالا هفته دیگه خونمون عوض میشه در نتیجه خطمم عوض میشه حالا میخوام این ماه تمدید کنم میخواستم ببینم بعداز تعویض خونه باید این خط رو جمع آوری کنم و برای خط جدید ثبتنام کنم؟
2-در ضمن راهی نیست که این روزهای باقیمانده(تقریبا 20-25 روز) را برای خط جدید استفاده کنم؟
ممنون از همه
واسه خط جدیدتون ظاهرا مخابرات باید برین و سند خونه یا قولنامه رو هم با خودتون داشته باشین شرکت تماس بگیرین دقیقتر بهتون میگن... این فرایند یکم طول میکشه و تا زمانیکه از طرفه مخابرات خط جدیدتون رو راه اندازی نکنن از ADSL خبری نیست (شاید یه هفته طول بکشه)
بچه ها ميدونم ربطي نداره . اين سوال من به اين تايپيك ولي جاي ديگه اي نبود چون اينجا بچه هاي رشت هستن بايد بپرسم .
توي رشت كجا رو ميشناسين كه واسه DVD كاور بزنه . مثل DVD هاي بازي كه ميفروشن چطوري هست توي يك پلاستيك و يك كاغذ كه عكس همون بازي رو داره و روي DVD هم عكسش رو داره .
كجا اين كار رو ميكنه . وچند ميگيره به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه يه بار گذاشتم آي دي ام ساعت 6 خاموش بشه نشد حدود 2 گيگم رفت...ديگه ميترسم..هميشه ساعت 6 بلند ميشم وا ميستم خاموش بشه بعد ميخوابم...
كار با اون نرم افزار رو ميشه ياد بدي؟من يه بار پاييني رو گذاشتم ساعت 6 تا استارت رو زدم كامپيوتر خاموش شد...
تو با بالايي تنظيم ميكني يا پاييني؟
ممنون
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
اينجور كاورها واسه فيلم و بازي تو نت زياده ...سرچ كني راحت پيدا ميشه...اگه نتونستي بگو واست پيدا ميكنم...
سايزشون استاندارده
اينا رو سيو ميكني ميريزي تو فلش ميري يه جا كه پرينت كنه (هر جايي(صيقلان يه جا هست خدمات كامپيوتري مهدي فكر كنم...خيلي خوبه))..ازو اون پلاستيك ها هم فكر كنم همون جايي كه پرينت ميگيرن داشته باشن....قيمت پرينت رنگي حساب ميكنن دقيقا نميدونم چند////
پ ن :ديشب سرعت افتضاح بود.....حدوده 600 مگ...
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
از ساعت 3:45 يا 4 تا 6 عاليه....مثل سرعت روز ميشه...
من توي نت فكر نمي كنم پيدا بشه كرد چون واسه فيلم و بازي نميخوام واسه DVD هاي Michael jackson ميخوام . ميتونم هر عكسي رو كه دوست دارم بريزم توي فلش بعد ببرم همونو درست كنن.
اينطوري ميشه . يا بايد يك اندازه ي خاص باشه؟؟؟
راجع به اون نرم افزار ي هم بگم كه خيلي كار باهاش راحته .
تو ميتوني روي هر كدوم كه دوست داري تنظيم كني بهش زمان خاموش شدن رو ميدي خودش همون موقع خاموش ميكنه . مثلا ميزني ساعت 5 و 55 دقيقه خاموش بشه بعد set رو ميزني و بعد هم start .
تموم . گذينه ي دومي هم همينطوره . ولي اونجا بايد بنويسي اگه ميخواي اين ساعت خاموش بشه . بايد بنويسي 05:55:45 ثانيه بعد هم set و start . همين . خيلي واضحه كه ؟
حالا امشب بزار روي ساعت بعد ساعت 6 بلند شو ببين خاموش ميشه يا نه .
چند شب اول چون آدم ميترسه نكنه خاموش بشه بيدار ميشه ولي يك مدت كه گذشت و بلند ميشي ساعت 6 و ميبيني كه كارش حرف نداره و خيلي دقيقه ديگه واسه خودت ميگي چرا بيدار بشم الكي از خواب بيفتم . اين كه كارش درسته .
فقط از اين نرم افزار استفاده ميكني يه دعا به جون من بكن كه از بيدار شدن به سختي در 6 صبح راحت شدي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)