یاماتو هم الان اوضاع خوبی نداره. اون دختره آنکو هم اسیر کابوتو شده.
این نظرسنجی را باید به مدیرا بگم که صفر کنن. خیلی ضایست!
فقط امیدوارم کسی که با مادارا مبارزه میکنه ناروتو نباشه.اینجوری خیلی بی مزه میشه.
یاماتو هم الان اوضاع خوبی نداره. اون دختره آنکو هم اسیر کابوتو شده.
این نظرسنجی را باید به مدیرا بگم که صفر کنن. خیلی ضایست!
فقط امیدوارم کسی که با مادارا مبارزه میکنه ناروتو نباشه.اینجوری خیلی بی مزه میشه.
خداییش ناروتو هر چی هم که باشه در برابر مادارا عددی نیست
همین ساسکه که سوسانو + اماتراسو + گنجتسو و... داره یه حریف گندست واسه ناروتو و فقط یه اوچیها میتونه در برابرش وایسه حالا این که مادارا چه توانایی هایی داشته باشه که شاید حتی ایتاچی هم نداشته باشه جای خود داره!
آره دیگه چون داره به آخ داستان نزدیک میشه سورپرایز ها هم رو میشه ..کم کم باید منتظر خفن هاش باشیم.بهتره ذهنمونو خسته نکنیم دیگه ارزش نداره... خود کیشی به موقعش بهمون میگه کیه
ولی خدایی سورپرایز جالبی بود ...![]()
ناواکی برارد کوچکنر سوناده بوئد که توی سری قبل بهش اشاره شد ..گردنبندی هم که سوناده به ناروتو داد رو اولش داده بود به همین داداش کوچیکش... اونم آرزوش این بوده که مثل هاشیراما یه هوکاگه بشه ...از نوادگان هاشیراما هستش.کسی میدونه این ناواکی کیه؟؟
این که 100 درصد درسته .... بالاخره باید یکی به راه راست هدایت بشه اخر داستان ...به نظر من همین ساسکه جان خواهد بود که به گروه حق میپیونده و مادارا و کابوتو و توبی و بقیه کفار رو شکست میده![]()
![]()
فکر نکنم کسی کشته بشه .... احتمالا یه بلایی سره خود ناروتو میاد ...معمولا کارتون ها ژاپنی با فداکاری یکی از شخصیت های اصلی تموم میشه ..نمی میره ولی یه کاری میکنه که جاودانه بشه...آقا کسی دیگه کشته میشه از این طرف(طرف خوبا)?
ولی یه حسی به من میگه هیچ جنگی بین ناروتو و ساسکه (جون من نگین ساسوکه) در نمیگیره...
وقتی برادرش و مادارای واقعی رو ببینه فکر کنم به جبهه حق علیه باطل ملحق بشه ...
خداییش ناروتو هر چی هم که باشه در برابر مادارا عددی نیست
نه بابا این مادارا کم کسی نیست که یه ناروتو با راسنگان بخواد ترتیبش رو بده ....اگه مبارزه ای هم بشه حد اقل یکی از طرف خوب ها باید بمیره .....نمونش ایتاچی که خداییش بار داستانی خفنی روی دوشش هست .
خداییش اگه ت.خ.می تمومش کنن خیلی زورم میگیره اگر چه اینا ایرانی که نیستن ولی تا نصفی از خوب ها نمیرن من خنک نمیشم... اصلا اگه قرار باشه صلحی به وجود بیاد باید کلی ادم بمیره و نسل شینوبی ها به پایان برسهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایتاچی که گفت اصلا نمیخواد ساسکه رو ببینه و الان داره میره سراغ کابوتو تا قدرت واقعیش رو هم نشون بده ولی نظریات مختلفه شاید حتی ناروتو بمیره و ساسکه بشه یه ادم خوب و هوکاگه هم بشه شاید!! ولی دیگه اینکه ناروتو و بقیه نینجا ها بخوان همه بد ها رو شکست بدن در مخیلم نمیگنجه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدایتاچی که خودش مرده یه بار بقیه باید بمیرن منجمله رایکاگه و سوناده و کاکاشی و گای (حتما اینا باید بمیرنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید) و امثالهم
اره یه سری باید بمیرن اینطوری حال نمیده . . .
احتمالا ساسکه و ایتاچی بهم میرسن اون موقع فک کنم یه 4 قسمتی واسه همین دیدار ببینیم و حال کنیم . . .
از وقتی ایتاچی برگشت منم برگشتم و کل قسمتهایی که ایتاچی تو انیمه بود رو دارم میبینم![]()
منم بیکار بشم میشینم قسمت های قدیمی رو نگاه میکنم بخصوص تو شیپودن قسمت های ایتاچی جیرایا ساندایمه اروچیمارو بخصوص که تا 1 ماه دیگه حداقل حداقل فیلتر داریم...
همونطور که گفتم این شخص ماسکدار که قبلا توبی نامیده میشد اوچیها مادارا نیست
فعلا پیش بینی من درست از آب در اومده که این شخص مادارا نیست
من که میگم همون اوبیتو دوست قدیمی کاکاشی است
اوبیتو 100 سال سن کم داره که بتونه توبی باشه...![]()
متوجه نشدم!!!...این صد سال مربوط به چیه ؟!
خب البته این رو بگم که قبلا مادارا رو با اوبیتو مقایسه میکردن و یه صد سالی اونجا وجود داشت ولی اینجوری سخت تره... الان باید توبی رو با اوبیتو مقایسه کنیم
حالا 100 رو ولش دلایلی که توبی اوبیتو نیست:
خب اول از همه این که موقعی که توبی- مادارا به ده حمله کرد اوبیتو هنوز بچه بود ولی توبی مادارا میتونست کیوبی رو کنترل کنه با شارینگانش دوما منبع عظیمی از اطلاعاته که شامل ریکودو و بچه هاش میشه تا زمان حاضر و البته حقایق مربوط به ایتاچی رو میدونست که هیچ موقع اوبیتو نمیتونسته بهفمه و توبی قبل از اکاتسوکی تو ده اب بوده بعدش چه دلیلی داره اوبیتو اینطوری بشه؟!
اگر قرار باشه یه اوچیهای بی صاحابرو الکی بگیم توبی میتونه اوچیها کاگامی باشه که همرده ساروتوبی هیروزن و دانزو و 2 تا مرجع عظمای کونوها بوده!
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)