چلسی 2-1 آرسنال
راستی بچه ها هنوز مربی فصل بعد مشخص نشده؟
آنجلوتی قراره بیاد؟ البته اگه این مربی بیاد مزایای خوبی داره از جمله اینکه کلی بازیکن هم با خودش از میلان میاره و...
شما چی فکر میکنید؟
چلسی 2-1 آرسنال
راستی بچه ها هنوز مربی فصل بعد مشخص نشده؟
آنجلوتی قراره بیاد؟ البته اگه این مربی بیاد مزایای خوبی داره از جمله اینکه کلی بازیکن هم با خودش از میلان میاره و...
شما چی فکر میکنید؟
از امروز لحظه شماری میکنم که یه تیم از اسپانیا با چلسی روبرو بشه .
بیچاره اسپانیا ! بیچاره رئال : دی
بله دوست عزیز
من اولش فکر می کردم که نمی تونه موفق باشه
ولی به دلایل زیر نظرم عوض شد
آنجلوتی استاد فتح لیگ قهرمانان اروپاست
مهره های چلسی خیلی از میلان غنی تره
می تونه با خودش بازیکنای خوبی به چلسی بیاره.شاید دوباره بتونه شفچنکو رو توی چلسی احیا کنه
در هر حال به امید پیروزی برابر آرسنال![]()
به نظر من همین هیدینگ بمونه فصل بعد قهرمان میشین ...
اقا قضیه این لوگوی چلسی و شعار های اینور اونورش چیه زیر امضای بچه ها ؟
قضیه همون داوریه کثیف بازیه چلسی بارساس که چلسی حذف شد !
دوستان بهتره دیگه کم کم بازی با بارسلونا رو فراموش کنیم ولی چیزی که مهمه اینه که همه دنیا فهمیدن کی برتره و مهم نیست یه تیم چه قدر شایسته صعود و قهرمانی باشه مهم اینه که چی منفعت بیشتری برای همه داره ! در هر صورت سر ما رو بریدن , یه آبم روش !! برو تا فصل بعد تا ببینیم چی میشه !
در ضمن پیشبینی من برای بازی آرسنال : 3 - 0 چلسی
در مورد مربی هم اصلاً با آنجلوتی حال نمی کنم . مگه الان میلان کجا داره بازی میکنه ؟! هیچ جا . حتی از جام یوفا هم حذف شدن . به خاطر همین اصلاً دوست ندارم همین بالا سر ما هم بیاد .
من هنوز دوست دارم خوزه برگرده چون اگه بیاد یه شوک بسیار مثبت به تیم وارد میشه . در ضمن از تمام بازیکنا و وضعیت و خواسته های باشگاه هم کاملاً اطلاع داره . لیگ هم به خوبی میشناسه . اما اگه یه مربی دیگه بیاد باز دوباره همه جمع میشن تا ببینن این یکی چطوری کار میکنه . اصلاً می تونه خودشو با لیگ انگلیس تطبیق بده یا نه و هزار کوفت و زهرمار دیگه... !! . درست مثل قضیه اسکولاری ! خود خوزه هم بارها گفته سرنوشتش با چلسی گره خورده و دوست داره برگرده . به نظر من که بهترین گزینس . الان باز یه عده می خوان بگن با آبراموویچ مشکل داره و نمی یاد ولی من اعتقاد دارم اگه باشگاه بخواد بدون معطلی هم میاد .
من که امیدارم . پس بهتره ببینیم چی پیش میاد![]()
فکر نمی کنم هیدینگ بمونه؟؟؟؟
میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون معمولا هیدینگ مربی ایه که دنباله رقابت هایه مهم هست و احتمالا فصل بعد به تیم ملی بر می گرده تا باز هم در جام جهانی منتظر شگفتی هایه این مربیه کار کشته باشیم.
بارها اعلام كرده كه در چلسي نميمونه
سران باشگاه هم به دنبال جانشينش هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)