ايولا خوشم اومد ازت ! حالا چرا ؟! چون دقيقا مثل 4 هستش و يه جورايي نسخه ي HD شماره 4 ـه ؟
ايولا خوشم اومد ازت ! حالا چرا ؟! چون دقيقا مثل 4 هستش و يه جورايي نسخه ي HD شماره 4 ـه ؟
دوستان اين غوله چاپتر 5 يا 6 كه بعد از صحبت با اكسلا همون خانومه 2 بنده:دي . از رو صندلي بلند ميشه و يه چيزايي مثه كرم دورش ميچرخه و 1 تفنگ رو ديوار هس هي بايد بزاريش شارژ بشه تا اتيش بده رو چه جوري بايد داغون كرد دهنم سرويس كرد هم مهمات تموم شد چيكارش كنم ها؟ ها؟
جواب بدين ديگه
اولا باید بگم که بازی واقعا از دیگر RE ها دور شده و اگه هر چند وقت یه بار اسم کریس رو صدا نزنن یادتون میره که این RE هست !
ولی اگه بحث RESIDENT EVIL رو بیخیال بشیم بازی واقعا فوق العاده هست .
اکشن ها بسیار دلچسب هستند و به طرز عجیبی اصلا تکراری نمیشند . بازی RUN & GUN نیست ولی من که تا حالا نیازی بهش حس نکردم . اینونتوری جدید و شوا هم عالی طراحی شده . در کل گیم پلی عالیه.و ارزش چند بار بازی کردن داره .
گرافیک به طرز وحشتناکی بالاست و بازی هم خیلی روون اجرا میشه.
موزیک و افکت های صدا هم بسیار خوب هستند.
داستان هم خوبه .
کنترل موس و کیبورد وقتی بهش عادت کنید میبینید که واقعا خوب طراحی شده.
در کل به نظر بازی حرف نداره و حتما بازیش کنید
امتیاز من :10/10
وقتی خریدم باید use بزنم یا اینکه فقط تو وسایلم باشه کافیه. راستی راهی برای افزایش حجم نیست؟ بدجوری کمبود جا دارم . 3 تا اسلحه با تیراشون و یه مین و یه اسپری خون کلا فضا رو پر میکنه.
اون کپسول را بندار که غول برش داشت بزنیشون بعد برو پای دستگاه v رو بزن تا دختره وایسه پا دستگاه بعد غول رو بکشونش دو محفظه خود کریس فریاد میزنه حالا... بعد دختره دسگیره رو کشید فرار کن بیرون تا بسوزونیش..2-3 بار باید این کارو کنی
اقا وسطای بازی یهو صفحه blue screen میادو ریست...علت چی میتونه باشه
نه تا اون حدی که به تمام معنا باشه....کمی ملایم تر...به نظر من یک افتضاح به تمام معناست!
درسته مهمترین عامل کمبود گلوله...همین کنترلشه...كنترل دوربينش خيلي سخته!!
ادم يا سرگيجه ميگيره يا اصلا نميشه شليك كرد!!
تایید میشه...گاهی اوقات هم جیل با کریس هم با حال هستش..اولا باید بگم که بازی واقعا از دیگر RE ها دور شده و اگه هر چند وقت یه بار اسم کریس رو صدا نزنن یادتون میره که این RE هست !
ولی اگه بحث RESIDENT EVIL رو بیخیال بشیم بازی واقعا فوق العاده هست
كمممممممممممممممك!دارم ديگه واقعا رواني ميشم!اين وسكر لعنتي رو چجوري بكشم؟!مگه ميميره پدر سوخته!24 تا گلوله نازنين نارنجك انداز بخاطرش حروم شد!راستي درسته كه بازي تغييرات خيلي خيلي زيادي نسبت به شماره هاي قبليش داشته اما ميارزه حداقل حداقل يه بار بازي كنيد.منم كه الان آخراشم نمرم به بازي 8.2 هستش.حالا يه نقد كوچولو بعدا ميزارم دليل نمره هم ميگم.
سلام دوستان
اگه بخوام ویندوز عوض کنم سیو های بازی قابل انتقال به ویندوز جدید هست ؟
اخه شنیدم games for windows خیلی اذیت میکنه
حالا اگه راهی هست بگین که من سیو هام رو بعد از نصب ویندوز از همون جا ادامه بدم
ممنون
آقا يكي فايل s313 رو ميتونه يه جا ديگه up كنه؟ترجيحا لينك مستقيم باشه...البته هنوز به جايي نرسيدم كه مشكلي پيش بياد ولي بازيم مثل اينكه مال شركت boys team هستش.
در ضمن به نظر منم زياد بازي جالبي نيست در حالي كه من re4 رو خيلي دوست داشتم...بيشتر اعصاب آدمو خورد ميكنه با تجهيزات كمش و دشمناي زياد و جون سختش حركات زيدنت اويليم كه هميشه خشك و كند ميره رو اعصاب آدم عجب غلطي كردم گذاشتم رو درجه هارد.
Last edited by shaaheen; 19-09-2009 at 16:51.
يه چند تا راه هست كه من ديدم اما مطمئن نيستم:
اول به مسير زير بريد:
Documents and Settings\(user name)\My Documents
بعد به پوشه Capcomبريد.بعد كه رفتين برين به پوشهResident Evil 5.حالا يه پوشه هستش كه اون اسمي رو كه تو GFWLوارد كرده بودين داره.اونو كپي كنين.البته ممكنه جواب نده ها.من گفته باشم!
اومدم گفتم برا اونايي كه دوست دارن ليزر فعال بشه اينو بزارم:
اول به مسير زير برين:
Documents and Settings\(user name)\My Documents\Capcom\Resident Evil 5
حالا config.iniرو باز كنين و Stereo:OFFرو به Stereo:Onتغيير بديد.اما من كه از ليزرش خوشم نيومد.
اينم براي ويستا:
C:\Users\"Username"\Documents\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5\config.ini
----------------------------------------------------------------------------------------
اينم يه سيو كه همه مرحله ها و لباس ها و... باز هستن:
ا.ل فبلو اكستركت كنين بعد اون برنامه اي كه اومده رو installكنين.خودش بصورت اتومات نصب ميشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا برين تو بازي و دكمهHomeیو بزنيد و از منويي كه بالا اومده Sign outرو بزنيد.حالا sign inرو بزنيد و ميبينيد يه اكانت ديگه هم اومده به اسمChristineاونو انتخاب كنيد.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)