تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 291 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ثبت يك ركورد منفى از كلينزمن

فقط ۳ مربى با بايرن صدرنشين نشده اند،يكي از آنها كلينزمن است

عملكرد ضعيف يورگن كلينزمن در رقابت هاى اين فصل باعث شده تا انتقادات از اين مربى جوان روز به روز شدت بگيرد. تيم كلينزمن علاوه بر حذف از جام حذفى آلمان و ليگ قهرمانان اروپا در بوندس ليگا نيز نتوانسته نمايش قابل قبولى داشته باشد. كلينزمن ۲۸ هفته است كه هدايت بايرن در رقابت هاى بوندس ليگا را به عهده داشته است. در طول اين ۲۸ هفته كلينزمن و شاگردانش هرگز نتوانسته اند صدرنشينى را تجربه كنند. بايرن مونيخ در فوتبال آلمان همواره در حد و اندازه هاى يك تيم مدعى ظاهر شده است. حضور بازيكنان بزرگ و سرشناس در اين تيم باعث شده تا مربيان بايرن فقط به قهرمانى تيمشان فكر كنند. تاكنون مربيان بزرگى هدايت اين تيم بزرگ آلمانى را به عهده داشته اند. تمامى اين مربيان سرشناس توانسته اند در مدت حضورشان در رأس كادر هدايت بايرن خيلى زود صدرنشينى در رقابت هاى بوندس ليگا را تجربه كنند. مربيانى همچون هيتز فلد، رى هاگل يا هينكس براى رسيدن به اين مهم فقط ۲ هفته زمان نياز داشته اند.جالب است بدانيد كلينزمن، سافيتش و سورن لوبى تنها مربيانى بوده اند كه در مدت حضورشان در بايرن نتوانسته اند صدرنشينى در جدول بوندس ليگا را تجربه كنند. البته كلينزمن هنوز اين فرصت را دارد كه از جمع اين ۲ مربى ناموفق جدا شود. در ادامه مى توانيد عملكرد مربيان بايرن را ملاحظه فرماييد و ببينيد هر يك از مربيان بايرن مونيخ در چندين هفته حضورشان در آره ناى مونيخ توانسته اند صدرنشينى در رقابت هاى بوندس ليگا را تجربه كنند.

۱- برانكو زبك - سال ۱۹۶۸ - اولين هفته
    ۲- اوتمار هيتزفلد - سال ۱۹۹۸ - دومين هفته
    ۳- اوتورى هاگل - سال ۱۹۹۵ - دومين هفته
    ۴- يوپ هاينكس - سال ۱۹۸۷ - دومين هفته
    ۵- فرانتس بكن باوئر - سال ۱۹۹۴ - سومين هفته
    ۶- كاجكوفسكى - سال ۱۹۶۵ - چهارمين هفته
    ۷- اريك ريبك - سال ۱۹۹۲ - دوازدهمين هفته
    ۸- فيليكس ماگات - سال ۲۰۰۴ - چهاردهمين هفته
    ۹- دتمار كارمر - سال ۱۹۷۵ - بيستمين هفته
    ۱۰- اوتو لاتك - سال ۱۹۷۰ - بيست وچهارمين هفته
    ۱۱- گيلا لورانت - سال ۱۹۷۷ - بيست وپنجمين هفته
    ۱۲- جيووانى تراپاتونى - سال ۱۹۹۶ - بيستمين هفته
    مربيانى كه نتوانسته اند صدرنشينى با بايرن را تجربه كنند.
    ۱- يورگن كلينزمن - فصل ۲۰۰۹-۲۰۰۸
    ۲- سورن لربى - فصل ۱۹۹۲ - ۱۹۹۱
    ۳- راينهارد سافتيش - فصل ۱۹۸۳ - ۱۹۸۲

گفتنى است راينهارد سافتيش فقط ۲ ماه مربى بايرن بود و در اين مدت كوتاه نتوانسته بايرن را به صدر جدول برساند

ابرار ورزشي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جام حذفي آلمان

هامبورگ و وردربرمن به دنبال صعود به ايستگاه آخر

دو تيم فوتبال هامبورگ و وردربرمن براي رسيدن به ديدار نهايي جام حذفي آلمان به مصاف هم مي روند.

اين دو تيم فردا شب در ورزشگاه آئول آره نا هامبورگ به مصاف هم مي روند تا چهره دومين تيم راه يافته ديدار نهايي مشخص شود.
    اين ديدار در شرايطي انجام مي گيرد كه دو تيم در پايان هفته گذشته جواز صعود به مرحله نيمه نهايي جام يوفا را دريافت كردند.
    همچنين اين دو تيم در چارچوب هفته بيست و هشتم روز يكشنبه به ميدان رفتند كه وردربرمن در زمين هرتابرلين 2 بر يك شكست خورد. اما هامبورگ در خانه با همين نتيجه از پس هانوفر برآمد و برنده شد.
    ديدار ديگر اين مرحله ميان تيم هاي بايرلوركوزن و ماينس امروز در ورزشگاه باي آره‌نا انجام مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

پیشنهاد38 میلیونی رئال به ریبری

سران باشگاه مادریدی آماده اند تا برای به خدمت گرفتن ستاره فرانسوی بایرن مونیخ وارد کورس بزرگی شوند.

سایت گل: به نقل از گزارشات منتشره، سران باشگاه رئال آماده اند تا مبلغ هنگفتی را برای خریداری ریبری بر روی میز قرارداده و مذاکراتی را با سران بایرن آغاز خواهند کرد.
    رسانه های گوناگون در گزارشی در این رابطه به این نکته اشاره کرده اند که پس از آنکه انتخابات ریاست باشگاه مادریدی در ماه ژوئن صورت پذیرد، سران این باشگاه پیشنهادی 38 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن ریبری به آلیانس ارنا ارسال خواهند کرد. بایرن در تابستان سال 2007، مبلغی معادل 25 میلیون یورو هزینه کرد تا ریبری را از المپیک مارسی خریداری نماید.در طول این مدت ریبری در ترکیب باواریایی ها نمایش بسیار درخشانی داشت و توانست در رقابتهای بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپاآنچنان بدرخشد که اکنون جنگ عظیمی برای جذب او در اروپا به راه افتاده است.
    بارسلونا و به خصوص پپ گواردیولا تمایل فراوانی دارد تا این مهاجم 26 ساله را در ترکیب تیمش ببیند و سران منچستر یونایتد نیز برای به خدمت گرفتن این ستاره فرانسوی اظهار تمایل کرده است. مسئولان بایرن هم نسبت به این ماجرا بی تفاوت نیستند و اولی هوینتس، مدیر ورزشی بایرن قیمت ریبری را 50 میلیون یورو تعیین کرده است .البته او مطمئن است که ستاره فرانسوی تیمش در نهایت قرارداد جدیدی را با بایرن به امضا خواهد رساند و در آلیانس آرنا خواهد ماند.
    هوینتس در این رابطه گفت:«قرارداد جدید پیشنهادشده به ریبری حاکی از آن است که او برای دو سال دیگر در تیم ما خواهد ماند و مذاکرات برای تمدید قرارداد او همچنان ادامه دارد.» ریبری در هشت دیدار بایرن در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا 4 گل به ثمر رسانده که قطعا تاثیر فراوانی در سرنوشت ورزشی اش خواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بایرن این بار به دنبال رافینیا

سران باواریایی ها اعلام کرده اند که خواهان به خدمت گرفتن ستاره برزیلی شالکه04 هستند

سایت گل : به نقل از مطبوعات آلمانی سران باشگاه بایرن مونیخ عملکرد رافینیا را به شدت زیر نظر دارند. این ستاره برزیلی هم اکنون در باشگاه شالکه 04 آلمان توپ می زند.

یورگن کلینزمن ، مربی باواریایی ها از عملکرد ماسیمو اوددو و کریستین لل در جناح راست تیمش راضی نیست و به دنبال جایگزین مناسبی برای این پست در فصل نقل و انتقالات است. گزارشها حاکی از آن است که رافینیا اولین گزینه باواریایی ها برای احراز این پست است. قرارداد این ستاره 23 ساله در سال 2011 با شالکه به پایان می رسد. رافینیای جوان در سال 2005 از باشگاه کوریتیبا به شالکه پیوست و در ازای فصلی 5 میلیون یورو، بیش از 100 بار برای تیم آلمانی به میدان رفته است. سران باشگاه شالکه اکنون برچسبی 11 میلیون یورویی را برروی رافینیا قرار داده اند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جام حذفي باشگاه‌هاي آلمان

بايرلوركوزن مسافر برلين شد

باير لوركوزن با شكست ماينس راهي ديدار پاياني رقابت‌هاي جام حذفي باشگاه هاي آلمان شد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سه شنبه شب مرحله‌ي نيمه نهايي رقابت‌هاي جام حذفي باشگاه‌هاي آلمان موسوم به DFB POKAL آغاز شد.
    در نخستين ديدار نيمه نهايي باير لوركوزن با نتيجه‌ي چهار بر يك ماينس را شكست داد تا نخستين تيمي باشد كه بليت حضور در ورزشگاه المپيك برلين مرحله برگزاري ديدار پاياني اين رقابت‌ها را بدست آورده باشد.
    در اين ديدار كه در وقت قانوني با تساوي يك بر يك پايان يافت لوركوزن در وقت اضافه توانست سه گل به ثمر برساند تا در نهايت با نتجيه چهار بر يك راهي ديدار پاياني شود.
    ديگر ديدار مرحله نيمه نهايي چهارشنبه (امشب) ميان هامبورگ و وردربرمن دو تيم شمالي آلمان برگزار خواهد شد.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

قیمت بالای دیه گو و انصراف یووه

به نظر می رسد که قیمت بالایی که سران وردربرمن برای دیه گو در نظر گرفته اند، مسئولان یوونتوس را از این خرید منصرف کرده است.

سایت گل: در حالی که در ماه های اخیر شایعات متعددی در مورد پیوستن دیه گو به یوونتوس در فصل بعدی رقابتها به گوش می رسید ولی قیمت بالای این بازیکن ممکن است سران بینکونری را متقاعد کند که به دنبال بازیکن دیگری باشند. این ستاره برزیلی اخیر اعلام کرده که سری A لیگ مورد علاقه اوست ولی سران باشگاه آلمانی برای به فروش رساندن این ستاره ،برچسبی 20 تا 25 میلیون یورویی را برروی او چسبانده اند. از آنجا که این مبلغ بسیار گران است، به احتمال فراوان سران یووه از خرید او منصرف شده و شاید تیمهای ثروتمندتری از جمله چلسی و یا رئال مادرید برای خریداری او وارد عمل شوند.

دیه گو عملکرد نسبتا خوبی در ترکیب تیم وردربرمن داشته و موفق شده تا ده بار به گل برسد. او همچنین چهار بار در دو دیدار رفت و برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام یوفا مقالبل اودینزه به میدان رفته است.بدین ترتیب ممکن است سران یوونتوس، با انصراف از خرید دیه گو به سراغ داوید سیلوا، ستاره اسپانیایی والنسیا بروند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ستاره برزیلی بایرن فقط قرارداد دو ساله امضا می‏کند

" زی‏روبرتو " هافبک بایرن مونیخ اعلام کرد در صورتی قرارداد خود را تمدید می‏کند که پیشنهاد 2 ساله به او ارائه شود.

قرارداد " زی‏روبرتو " در پایان این فصل به اتمام می‏رسد اما این هافبک برجسته برزیلی که در 34 سالگی هم سرحال نشان می‏دهد، می‏خواهد فوتبال خود را در " آلیانز آرنا " ادامه دهد اما فقط در صورت ارائه پیشنهاد دو ساله از سوی مقامات بایرن، قراردادش را تمدید می‏کند.

بایرن مونیخ که به تازگی " ایویکا اولیچ " مهاجم هامبورگ را برای فصل بعد به خدمت گرفته، امیدوار است " مارک ون‏بومل " و " مارتین دمیکلیس " را هم حفظ کند.

" زی‏روبرتو " به رسانه‏های آلمانی گفت: « برای آینده نگرانم، من دوست دارم قرارداد دو ساله امضا کنم. در این مورد با همسرم صحبت کرده‏ام و ظاهراً این بهترین راه حل است. »

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ناگفته هاى ون بومل از بازى مقابل بارسلونا

ون بومل:من هنوز هم دل خوشى از مسئولان بارسلونا ندارم

بايرن مونيخ توانست شنبه گذشته مقابل بيله فلد با يك گل به پيروزى برسد تا اختلاف اين تيم با صدر جدول همچنان در عدد ۳ باقى بماند. مارك ون بومل هافبك هلندى بايرن در گفت وگو با روزنامه بيلد درباره بازى هاى اخير بايرن و سرنوشت اين فصل رقابت هاى بوندس ليگا صحبت كرده است. حرف هاى ناگفته ون بومل درباره بازى مقابل بارسلونا در نوع خود بسيار جالب است.
    • بايرن و ولفسبورگ هر ۲ بردند تا اختلاف، همان ۳ امتياز باقى بماند. به نظر شما اين روند تا چه وقت ادامه پيدا مى كند؟
    - مطمئن باشيد، به زودى بايرن صدر جدول را از آن خود مى كند و ولفسبورگ تا پايان رقابت ها به پيروزى هاى خود ادامه مى دهد. ما منتظر اشتباه اين تيم هستيم تا صدر جدول را بگيريم و در پايان يك بار ديگر جشن قهرمانى در ليگ آلمان را بر پا كنيم.
    • بازى بايرن مقابل بيله فلد را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - ما بازى خوبى را به نمايش گذاشتيم البته نتيجه چندان راضى كننده نيست. ما مى توانستيم با گل هاى بيشترى حريف را شكست دهيم اگر بهتر از موقعيت ها استفاده مى كرديم به طور حتم مى توانستيم يك پيروزى پرگل و قاطع را كسب كنيم.
    • يكى از مشكلات بايرن در اين فصل عملكرد ضعيف دروازه بان و خط دفاعى بوده است به نظر مى رسد اين مشكل هنوز برطرف نشده و بايرن بايد با همين مشكل بزرگ به استقبال رقباى خود برود. اين مسأله نمى تواند نگران كننده باشد؟
    - خير. ما در بازى برگشت مقابل بارسلونا نشان داديم كه با همين نفرات مى توانيم يكى از بهترين خطوط دفاعى آلمان و حتى اروپا را داشته باشيم. مشكل خط دفاعى ما در كارهاى تيمى و گروهى نبود، بلكه اين اشتباهات فردى بود كه باعث مى شد ما بيشتر از هميشه گل دريافت كنيم. با صحبت هايى كه انجام شده و تمريناتى كه برگزار شده اين اشتباهات به حداقل رسيده و حالا ما مى توانيم با اطمينان بيشترى به مصاف رقباى خود برويم.
    • به بازى مقابل بارسلونا اشاره كرديد در بازى مقابل اين تيم خيلى عصبانى به نظر مى رسيديد به نوعى قصد داشتيد همتيمى هايتان را مصدوم كنيد.
    - اصلاً اين طور نبود. من هنوز هم دل خوشى از مسئولان بارسلونا ندارم اما اين دليل نمى شود از همتيمى هايم انتقام بگيرم. واقعاً قصد مصدوم كردن بازيكنان بارسلونا را نداشتم. طبيعت بازى من فيزيكى است و هميشه در ميانه ميدان درگيرانه بازى مى كنم. بازيكنان بارسلونا همگى جزو بازيكنان سرعتى و تكنيكى اروپا هستند و اين مسأله باعث مى شد تا برخورد من با آنها كمى شديدتر شود. من هنوز هم با تعدادى از بازيكنان بارسا در تماس هستم.
    • و سؤال آخر در هلند با فوتبال خداحافظى خواهيد كرد؟
    - بله. هميشه دوست داشتم در كشور خودم با دنياى فوتبال خداحافظى كنم. حالا براى رسيدن به اين هدف موقعيت مناسبى پيدا كرده ام در حال حاضر از چند باشگاه هلندى پيشنهاد دارم و مى دانم كه آنها خواستار به خدمت گرفتن من هستند.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سرمایه گذاران آلمانی خریدار "رم"

رسانه های ایتالیایی از احتمال خرید باشگاه رم توسط سرمایه گذاران آلمانی خبر دادند...

سایت گل : اخیرا شایعاتی مبنی بر فروش باشگاه رم توسط روسلا سنسی مالک باشگاه شنیده میشود.
    روزنامه گاتزتا دلواسپورت روز گذشته اعلام کرد فردریک کریستین و گرت رودلف فلیک ماللکان اسبق مرسدس آماده خرید جلوروسی هستند.این دو اخیرا به دنبال خرید باشگاه بولونیا بودند اما بعد از مدتی از تصمیم خود منصرف شدند.گفته می شود باشگاه بدهی در حدود 370 میلیون یورو دارد که سنسی توان پرداخت این بدهی را ندارد و قصد دارد باشگاه را به سرمایه گذاران آلمانی که بودجه زیادی به باشگاه تزریق خواهند کرد بفروشد.این در حالی است که کمپانی ایتالپترولی که به صورت غیر مستقیم از باشگاه حمایت می کند شایه فروش رم را به شدت تکذیب می کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مهاجم ايتاليايى بايرن در بيلد

تونى: بدون شك «بايرن مونيخ» قهرمان مى شود

لوكا تونى هم به مانند ديگر بازيكنان بايرن مونيخ در فصل جارى رقابت هاى باشگاهى عملكرد چندان دلچسبى نداشته است. افت اين مهاجم ملى پوش ايتاليايى در بازى هاى اين فصل بايرن كاملاً محسوس بوده است. مهاجم بلندقامت بايرن و تيم ملى ايتاليا در گفت وگو با روزنامه بيلد از مشكلات اين فصل تيم خود گفته است. وى معتقد است با وجود اينكه او و همتيمى هايش مشكلات زيادى داشته اند در پايان فصل مى توانند يك بار ديگر جام قهرمانى را بالاى سر بگيرد. در ادامه مى توانيد بخشى از مصاحبه تونى با روزنامه بيلد را بخوانيد:

• مقابل بيله فلد با يك گل به برترى رسيديد. ديگر تيم صدرنشين يعنى ولفسبورگ هم توانست بازى اين هفته خود را با پيروزى پشت سر بگذارد. به نظر مى رسد ولفسبورگ قصد ندارد صدر جدول را از دست بدهد. نظر شما راجع به اين تيم چيست؟

- ولفسبورگ در اين فصل فراتر از حد انتظارات ظاهر شده است. بى شك اين تيم خوب و باانگيزه در نيم فصل دوم مستحق صدرنشينى بوده است. ولفسبورگ با بازيكنان و نيمكت قدرتمندى كه دارد توانسته در اين فصل نمايش بسيار خوبى داشته باشد اما با تمام احترامى كه براى اين تيم قائلم بايد بگويم كه در هفته پايانى آنها تيم صدرنشين نخواهند بود.

• يعنى ولفسبورگ نمى تواند به روند پيروزى هايش تا پايان فصل ادامه دهد؟

- خير. در بازى آخر بازيكنان اين تيم بسيار خسته به نظر مى آمدند. همان طور كه مربى اين تيم عنوان كرده بازيكنان ولفسبورگ نمى توانند فشارهاى وارده به يك تيم صدرنشين را تحمل كنند. در بازى آخر ولفسبورگ ديديم كه حق كاملاً با ماگات است. ماگات مربى بزرگى است و با قوانين دنياى فوتبال به خوبى آشناست. بايد بگويم از خواندن مصاحبه ماگات با روزنامه شما (بيلد) لذت بردم. او كاملاً احساس كرده كه تيمش در بازى آخر با چه زحمتى توانسته از يك گل برترى خود دفاع كند. با توجه به فشارى كه متوجه ولفسبورگ است خيلى بعيد به نظر مى رسد كه اين تيم بتواند تا آخرين هفته تمام بازى هاى خود را با پيرزوى پشت سر بگذارد.

• فكر مى كنيد در صورت لغزش احتمالى ولفسبورگ بايرن بتواند از فرصت استفاده كند و خود را به صدر جدول برساند.

- ما در فصل جارى فراز و نشيب هاى زيادى داشته ايم اما طى ۲ هفته اخير توانسته ايم سير صعودى خوبى را در پيش بگيريم. تيم ما در حال حاضر در بهترين شرايط قرار دارد. ما منتظر كوچكترين لغزش ولفسبورگ هستيم تا خودمان را به صدر جدول برسانيم. مطمئن باشيد به زودى صدر جدول را از آن خودمان خواهيم كرد. درست است كه فصل چندان خوبى را پشت سر نگذاشته ايم اما شك ندارم كه در پايان فصل مى توانيم باز هم جام قهرمانى ليگ آلمان را بالاى سر بگيريم. ما فقط ۳ امتياز با تيم صدرنشين فاصله داريم. اين امتيازى نيست كه بايرن توانايى جبران آن را نداشته باشد.

• همان طور كه گفتيد بايرن فصل چندانى خوبى را پشت سر نگذاشته است. تمامى بازيكنان بايرن نسبت به فصل گذشته افت محسوسى داشته اند. شما هم از اين امر مستثنى نبوده ايد. فكر نمى كنيد تلاشتان نسبت به فصل گذشته كمتر شده باشد؟

- به هيچ عنوان اين طور نيست. من به اندازه فصل قبل مى دوم و براى موفقيت تيم خود تلاش مى كنم. من سال هاى سال است كه براى تيم هاى مختلف بازى مى كنم. در مدت حضورم در دنياى حرفه اى فوتبال هيچ كس نتوانسته من را به كم كارى محكوم كند.

• به هر حال قبول داريد كه به نسبت فصل گذشته افت زيادى داشته ايد. در اين فصل تاكنون ۱۲ گل را براى بايرن به ثمر رسانده ايد. فصل گذشته در همين مقطع از فصل ۲۰ بار موفق به گلزنى شده بوديد.

- همان طور كه گفتم تيم بايرن اين فصل شرايط چندان خوبى نداشته است. وقتى يك تيم ضعيف كار مى كند افت دروازه بانان و مهاجمان بيش از ديگر بازيكنان به چشم مى آيد. من به مانند فصل گذشته سعى كرده ام به بهترين شكل ممكن از موقعيت هاى به دست آمده استفاده كنم و دروازه رقبا را باز كنم. از نظر فنى افت نكرده ام بلكه نسبت به فصل گذشته در
    اين فصل كمتر موقعيت گلزنى به دست آورده ام.

• بايرن در طول فصل با مشكلات زيادى دست و پنجه نرم كرده است. چه چيزى باعث مى شود در باشگاه بزرگى مثل بايرن اين همه مشكل و حرف و حديث به وجود بيايد؟

- خب هميشه همه نگاه ها در فوتبال آلمان به سمت وسوى باشگاه بايرن است. كوچكترين اتفاق در اين باشگاه زير ذره بين مطبوعات و رسانه هاى آلمانى قرار مى گيرد. در ابتداى فصل چند نتيجه ضعيف باعث شد تا حرف و حديث هاى زيادى در ارتباط با باشگاه بايرن به وجود بيايد. اين اتفاق كوچك باعث شد تا تيم ما در همان ابتداى فصل وارد حاشيه شود. متأسفانه اين مسأله روى كار ما در جام حذفى، ليگ قهرمانان و بوندس ليگا تأثير منفى خود را گذاشت.

• چرا اتفاقى كه از آن مى توان به عنوان يك اتفاق پيش پا افتاده ياد كرد باعث شد تا تيم بزرگ همچون بايرن وارد حاشيه شود؟ خيلى ها معتقدند عدم مديريت قوى در باشگاه باعث بروز چنين مشكلاتى شده است. نظر شما در اين باره چيست؟

- باشگاه بزرگى همچون بايرن بدون يك مديريت قوى و حرفه اى حتى يك روز هم نمى تواند به كار خود ادامه دهد. مطمئن باشيد مسائل مديريتى مشكل كار بايرن نبوده. همان طور كه گفتم فقط مسائل حاشيه اى باعث شد تا ما نتوانيم در مقاطعى از فصل با تمام قدرتمان ظاهر شويم.

• اخبارى در مورد حضور مربيان سرشناش ايتاليايى در باشگاه بايرن به گوش مى رسد. دوست داريد در بايرن زير نظر يك مربى ايتاليايى كار كنيد؟

- در اين مورد من حق اظهارنظر ندارم. اطلاعات زيادى در مورد انتشار اين اخبار ندارم و نمى دانم تا چه حد صحت دارد. در حال حاضر مربى بايرن، كلينزمن است و ما بايد به فكر كسب موفقيت با اين مربى باشيم. در چنين مقطع حساسى فكر كردن به آينده چندان درست نيست.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لورکوزن و وردربرمن، در فینال جام حذفی آلمان

تیم‏های لورکوزن و وردربرمن برگزار کننده دیدار فینال جام حذفی آلمان خواهند بود.

در دومین دیدار نیمه‏نهایی جام حذفی آلمان، تیم فوتبال وردربرمن و هامبورگ به مصاف هم رفتند که بعد از تساوی 1-1 در وقت قانونی و اضافی بازی، در ضربات پنالتی شاگردان توماس شاف با نتیجه 3-1 هامبورگ را مغلوب کردند و به فینال راه یافت.
    " مرتساکر " برای وردربرمن و " اولیچ " برای هامبورگ گل‏های دو تیم را در وقت قانونی به ثمر رساندند.

در اولین بازی مرحله نیمه نهایی، تیم فوتبال لورکوزن با نتیجه پرگل 4-1 تیم دسته دومی ماینز را شکست داد.

================================================== ======

دیگو از آینده خود می‏گوید

" دیگو " آشکار کرد که او در تابستان یا در وردربرمن می‏ماند یا به یک باشگاه بزرگ اروپایی می‏رود.

بازیساز برزیلی از سال 2006 که از پورتو به وردبرمن آمد، به یکی از اهداف بزرگ فوتبال اروپا تبدیل شده است.

او به اسپورت بیلد گفت:« از باشگاه‏های بزرگ اروپا پیشنهاد دارم. کلاوس آلوفس، سرمربی وردربرمن از این موضوع آگاه است. این برای من افتخار است که باشگاه‏های بزرگ، مانند یوونتوس به من علاقه‏مند هستند. من در وردربرمن خوشحالم و تا سال 2011 قرارداد دارم.»
    بهرحال، امکان دارد او قرارداد خود را تمدید کند:« یا این تیم را ترک می‏کنم یا می‏مانم و یا حتی ممکن است قراردادم را تمدید کنم.»

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •