تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 413 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آندرس اینیستا از برد مقابل ختافه بسیار خوشحال بود. او اعتقاد دارد بارسا در نیمه اول فوق العاده کار کرد. اینیستا بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «این یک برد مهم و ارزشمند بود، این یک بازی مهم بود و ما نشان دادیم که صدرنشینان واقعی لیگ هستیم. ما بسیار مشتاق بودیم تا بالاترین سطح بازی خود را به نمایش بگذاریم و فاصله را با دیگر رقیبانمان حفظ کنیم.»

اینیستا در مورد مدافعان ختافه گفت: «آنها روی من هشت خطا انجام دادند اما طمع شیرین برد، درد تمامی این خطاها را به فراموشی می سپارد. داور بعضی از تصمیماتش بر علیه ما بود. ما در نیمه اول نمایش فوق العاده ای داشتیم، به خصوص اینکه ما می دانستیم بازی در خارج از خانه بسیار سخت است. ما احساس می کنیم که می توانیم همه چیز را به خوبی انجام دهیم و می دانیم در مسیر صحیحی قرار داریم و این را هم می دانیم که برای ادامه این راه باید خوب بجنگیم و این تلاش را تا بدست آوردن قهرمانی، ادامه دهیم.»

رافا مارکز

ما در دفاع، بسیار مطمئن کار کردیم. من از اینکه یک پیروزی دیگر بدست آوردیم، بسیار خوشحال هستم. ما باید با همین تلاش و کوشش، راهمان را ادامه دهیم، حتی باید تلاشمان را بیشتر کنیم، ما باید تعداد پیروزی های تیم را افزایش دهیم. تمام اعضای تیم، تلاش می کنند تا حریف به دروازه بارسا نزدیک نشوند. ما در این بازی، شانس های گلزنی بسیاری داشتیم و کمی هم بدشانس بودیم که موقعیت های ما تبدیل به گل نشدند اما به هر حال ما از این پیروزی خوشحالیم.
    Last edited by MoJtaBa.R; 20-04-2009 at 00:29.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخرین بازی

شنبه, 29 فروردین 1388

هفته 31 لالیگا

ختافه 0-1 ا بارسلونا
    گلها: مسی

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازی بعدی

پنجشنبه, 3 اردیبهشت 1388

هفته 32 لالیگا

بارسلونا
    VS
    سویا
    ورزشگاه: نیوکمپ

ساعت 00:30 صبح به وقت ایران

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پسر جا در پاي پدر مي‌گذارد
    انزو زيدان: يك زيدان جديد مي‌شوم
    خبرگزاري فارس: فرزند ستاره سابق فوتبال فرانسه و جهان گفت: من شيفته فوتبال هستم و مي‌كوشم در آينده يك زيدان جديد شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه اكيپ فرانسه، انزو زيدان عنوان كرد: بسيار خوشحال هستم كه مي توانم در تيم نوجوانان رئال مادريد بازي كنم. هدف من از حضور در اين باشگاه فراگيري تمام تكنيك هاي فوتبال و آشنايي كامل با شيوه هاي بازي است. از طرفي سعي مي كنم از پدرم هم چيزهايي بياموزم؛ زيرا مايلم نحوه بازي او را ادامه دهم.
    انزو 14 ساله كه فرزند بزرگ زين الدين زيدان محسوب مي شود، از سال گذشته به عضويت باشگاه رئال مادريد درآمده است. وي كه پدرش نيز در سال هاي پاياني دوران ورزشي خود، حضور در تيم مادريدي را تجربه كرد، قصد دارد ادامه دهنده راه پدرش در اين تيم و فوتبال جهان باشد.
    انزو صحبت هايش را اينگونه ادامه مي دهد: به گواهي مربيانم،‌ حركات من در زمين مسابقه بي شباهت به بازي پدرم نيست. من انگيزه زيادي دارم تا حتي از حد او پا را فراتر بگذارم. البته بايد خيلي تلاش كنم تا معايب كارم برطرف شود.
    زين الدين زيدان پس از بازي نهايي جام جهاني 2006 از دنياي فوتبال به عنوان بازيكن كنار رفت. او پس از خداحافظي همواره ارتباط خود را با رئال مادريد حفظ كرده و يكي از دستاوردهاي حفظ اين ارتباط مستمر،‌ عضويت انزو بوده است.
    زيدان و همسرش هم اكنون علاوه بر انزو، دو پسر ديگر به اسامي لوكا و تئو نيز دارند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آدریانو امروز اخراج شد و جلوی بارسا بازی نخواهد کرد
    البته قدرت بارسا بیشتر از این حرفاس که نبود یه بازیکن تاثیری داشته باشه ولی کار والدز راحتتره !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی با رئال آخرای لیگه؟ چقدر احتمال داره برامون کف بزنن؟

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بازی با رئال آخرای لیگه؟ چقدر احتمال داره برامون کف بزنن؟
    سه چهار تا بازي قبل از پايان ليگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

كرايف: رئال مادريد از بارسلونا مي‌ترسد
    خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا از قهرماني تيمش در لاليگا و ليگ قهرمانان اروپا اطمينان دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، يوهان كرايف گفت: رئال مادريد از ما مي ترسد و مي داند كه ديگر باخت در كار بارسلونا نيست.
    وي افزود: بارسلونا در تمام بازي هاي باقيمانده خود به پيروزي مي رسد حتي اگر رئال مادريد ديگر رقيب اين تيم نباشد. از طرفي در ليگ قهرمانان اروپا نيز شانس اول قهرماني هستيم و هيچ هراسي از تيم هاي انگليسي نداريم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

شادی مسی از پیروزی

مسی کلیدی ترین بازیکن تیم کاتالان در جریان دیدار شنبه شب این تیم مقابل ختافه بود و تک گل تیم پپ را در این دیدار به ثمر رساند.

او در این رابطه و در پایان بازی گفت: «این بسیار مهم بود که ما در ورزشگاه ختافه به پیروزی برسیم. بازی شنبه شب، بازی بسیار سختی بود. تنها دیدارهای اندکی باقی مانده است و ما نباید در این میان به استراحت و آرامش فکر کنیم، چرا که روز به روز، به جام قهرمانی نزدیکتر می شویم و می بایست برای رسیدن به آن تلاش کنیم. ما مثل همیشه پیروزی را در رختکن تیممان جشن گرفتیم، به ویژه پیروزی مقابل ختافه که دیداری بسیار نفس گیر بود.»

مسی در ادامه به سوالی که درمورد مسائل داوری مطرح شده بود پاسخ نداد و گفت: «مهم این بود که ما به پیروزی برسیم و سه امتیاز حساس این دیدار را از آن خود کنیم. همه ما به خوبی می دانیم که چنددیدار دیگر پیش روست که می بایست با تمام قوا در این دیدارها به میدان برویم

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سايت اسپورت خبر داد
    مسي و اتوئو بهترين گلزنان تاريخ لاليگا
    خبرگزاري فارس: دو بازيكن تيم فوتبال بارسلونا طبق آمار متشر شده در روزنامه هاي اسپانيا بهترين گلزنان تاريخ لاليگا لقب گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، ليونل مسي با 20 گل و اتوئو با 26 گل جمعا 46 گل را در يك فصل با همكاري يكديگر به ثمر رسانده اند.
    پيش از اين ركورد تعداد گل ها از سوي زوج هاي خط حمله به سال 1971 باز مي گشت كه در آن هوگو سانچس و مارتين واسكوئس با همكاري يكديگر 45 گل به ثمر رسانده بودند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •