آندرس اینیستا از برد مقابل ختافه بسیار خوشحال بود. او اعتقاد دارد بارسا در نیمه اول فوق العاده کار کرد. اینیستا بعد از بازی به خبرنگاران گفت: «این یک برد مهم و ارزشمند بود، این یک بازی مهم بود و ما نشان دادیم که صدرنشینان واقعی لیگ هستیم. ما بسیار مشتاق بودیم تا بالاترین سطح بازی خود را به نمایش بگذاریم و فاصله را با دیگر رقیبانمان حفظ کنیم.»
اینیستا در مورد مدافعان ختافه گفت: «آنها روی من هشت خطا انجام دادند اما طمع شیرین برد، درد تمامی این خطاها را به فراموشی می سپارد. داور بعضی از تصمیماتش بر علیه ما بود. ما در نیمه اول نمایش فوق العاده ای داشتیم، به خصوص اینکه ما می دانستیم بازی در خارج از خانه بسیار سخت است. ما احساس می کنیم که می توانیم همه چیز را به خوبی انجام دهیم و می دانیم در مسیر صحیحی قرار داریم و این را هم می دانیم که برای ادامه این راه باید خوب بجنگیم و این تلاش را تا بدست آوردن قهرمانی، ادامه دهیم.»
رافا مارکز
ما در دفاع، بسیار مطمئن کار کردیم. من از اینکه یک پیروزی دیگر بدست آوردیم، بسیار خوشحال هستم. ما باید با همین تلاش و کوشش، راهمان را ادامه دهیم، حتی باید تلاشمان را بیشتر کنیم، ما باید تعداد پیروزی های تیم را افزایش دهیم. تمام اعضای تیم، تلاش می کنند تا حریف به دروازه بارسا نزدیک نشوند. ما در این بازی، شانس های گلزنی بسیاری داشتیم و کمی هم بدشانس بودیم که موقعیت های ما تبدیل به گل نشدند اما به هر حال ما از این پیروزی خوشحالیم.