من برنامه اس ام اس رو پیدا کردم، البته فقط حروف عربی داره.
اگه خواستین بگین بذارم.
من برنامه اس ام اس رو پیدا کردم، البته فقط حروف عربی داره.
اگه خواستین بگین بذارم.
دوست عزیز با ااین برنامه میشه صفحه وب فارسی رو دید
ممنونم میشم اگر بذارید
نقل قول:
نوشته شده توسط maria42 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[چطوری میشه تلفنی که شده را پاک کرد
نیگاه کون برو توی call هات بعد یه قسمتی اون بالای صفحه هست ( دارم Flip open رو می گما ) یه دونه بزن تا همون اطلاعات و ... بیاد یه قسمتی هست نوشته یا External mode یا compact mode (از غلط املایی غلط نگیرید ) اگه روی کامپکت هست بزارش روی اکسترنال بعد هر کدوم رو خواستی با کیبورد گوشی del , ok کن
10-04-2007, 07:51 PM # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 152 رو خوندم طرف عجب مایه داریه میگه چند تا گوشی دارم n90 , n80 , n70 , k800i و یه چند تای دیگه که گفته با P990 بیشتر حال میکنه و اینا ولی بقیه شو دیگه حال نکردک ( البته چند تا عکس هم با دوربین N80 و p990 گرفته گفته مقایسه کنید 80 مثله دوربین 1.3 هست 990 مثل 3.2
کاش دوربین 990 مثل k800 3.2 با فوکوس قوی ، لرزه گیر و سایبر شات بود
با ADSL چه قدر طول میکشه آپدیت کنیم ؟
روشی برای مستر ریسیت وجود نداره که فون لوک رو فراموش کرده باشی ؟
اصلا روشی برای درست کردن پسورد فون لوک که فراموش کرده باشی نیست ؟
مستر ريست حل نكرد از اول نه
حامدجان دستت شما هم درد نكنه چشم آپديت واجب شديم آقا اينجا چرا دكمه تشكر نداره
Last edited by 2299; 07-10-2007 at 20:24.
چشمت بی بلا دوست عزیزم
فقط بابت آپدیت از این لینک کمک بگیر
خیلی کارسازه
جواب موفقیتت رو به ما هم بگوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی هم بود بازم در خدمتیم![]()
با سلام به کمک شما در مورد پی 990 احتیاج دارم لطفا مرا راهنمائی کنید
سوال : کار Tty در گوشی چیست ؟
توی tools -call manegr -TTY قراردارد
با عرض خسته نباشيد خدمت همه دوتا سوال داشتم در مورد p990:
1_برنامه منشي تلفن كه كاملا كار بكنه براش هست؟
2_فايل هاي ورد و پي دي اف فارسي را ( با هر حجمي)مي تونه بخونه؟
3_امكان ضبط مكالمه بدون صداي بوق هست؟
1. من خيلي قبل تر از اينكه p990 بگيرم دنبال اين برنامه گشتم ولي يا اصلا" وجود نداشت اگه هم بود كه مال ساير گوشي ها بود نصب نمي شد حالا اگه پيدا كردين به ما هم بگين ممنون مي شيم .
2. فكر نكنم با هر حجمي بخونه البته گوشي من آپديت نيست شايد اگه بود مي خوند ولي اگه خيلي ديگه بخواد( در صورت آپديت نبودن ) شاهكار كنه تا 500 KB مي خونه .
3. اين يكي رو ديگه بايد بقيه دوستان جواب بدن چون اصلا" اين برنامه رو ندارم يا نمي دونم كه تو گوشي هست يا نه ؟ !!![]()
ممنون ميشم بذاريد دوست عزيز.
فكر ميكنم روششم هموني باشه كه در صفحه اول يا دوم همين تاپيت آورده شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)