خوب تو وقتی داری پستت رو مینویسی و عکس وارد میکنی عکس رو همون جا نشون نمیده فقط کدش رو نشون میده بعد از اینکه پست رو فرستادی عکسها لود میشن.
خوب تو وقتی داری پستت رو مینویسی و عکس وارد میکنی عکس رو همون جا نشون نمیده فقط کدش رو نشون میده بعد از اینکه پست رو فرستادی عکسها لود میشن.
اولي رو كه كاملا مخالفم. شايد گوشيت اشكال داره. دومي هم مربوط به خطوط تلفنه.
سلام
1- ان73 را باچک و چونه چند بگیرم خوبه؟ یه قیمت بدین لطفا...
2- بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟
3- اگه شماره سریال زیر باطری و جعبه و خود گوشی فرق کنه یعنی چه؟ تقلبیه؟ دست دومه؟ آخه داداشمدبلیو810 داره که شماره سریال زیر باطری و جعبه یکیه ولی وقتی#06#* را می زنه یه چیز دیگه!
4- ممنون!
راستی نمی شه برای ان 73 چراغ قوه پیدا کرد!!!!!!
تنها کمبودش برای من چراغ قوه است!
اگه از گرونیش بگذریم!
راستی یه چیز دیگه
به استناد سایت shop.ir معایب ان 73 اینهاست:
عدم وجود کارت حافظه همراه، محافظ نامناسب دوربین، آساننبودن کار با صفحهکلید، عدم تکرار زنگ هشدار
در مورد محافظ دوربین راست گفته؟!
من پستم رو نوشتم گزينه وارد نمودن عكس رو زدم آدرس عكسم رو كه تو 4shared آپلود كردم اونجا وارد كردم بعد كه ارسال جواب رو زدم عكس به صورت ضبدر نشون ميده.
تو سايت mobilestan قسمت پيشرفته داره هم ميتوني پست رو حذف كني هم ميتوني فايل Browse كني اينجا نميدونم چطوري انجام ميدن![]()
عزیز من که بهت یه سایت معرفی کردم چرا تو 4shared آپلود کردی ؟ اونجا که واسه آپلود عکس نیست...
برای اپلود عکس از این سایت استفاده کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشيمو عوض كردم
musics edition گرفتم
فقط هر كارش كردم نتونستم كه گالريشو
از افقي : عمودي كنم !!
نميشه!!!
راهي داره؟؟؟؟؟؟
man 575000 gereftam bi garanty
سلام ای N73 داران عزیز
من یه هفته ای میشه که ان 73 گرفتم.
می خواستم بدونم که راهی هست که بشه نرم افزار های نوکیا که مخصوص ان73 نیست رو روی ان 73 نصب کرد
اگه هست لطفا زود جواب بدین
با تشکر
I
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)