زندگی را از طبیعت بیاموز چون بید متواضع باش چون سرو راست قامت مثله صنوبر صبور مثل بلوط مقاوم مثله رود روان مثل خورشید با سخاوت و مثل ابر با کرامت باش
زندگی را از طبیعت بیاموز چون بید متواضع باش چون سرو راست قامت مثله صنوبر صبور مثل بلوط مقاوم مثله رود روان مثل خورشید با سخاوت و مثل ابر با کرامت باش
برای اینکه به کسی بر نخوره از کلمه"یارو" استفاده کردم .(هر جور دوست داری بخون).:
1)به یارو میگن یه پیامبر زن نام ببر میگه :پیامبر اکرم..!
2)یارو داشته زنشو میزده یکی بهش میرسه میگه مرد حسابی..! چرا همچین میکنی ؟...میگه :نیمیدونم.! اگه می دونستم که می کشتمش
اسمت را بر کوه نوشتم ریزش کرد روی آب نوشتم بخار شد.روی کاغذ نوشتم پاره شد .روی قلبم....(برو بابا با این اسمت اینم اسمه تو داری ..)
كوسه جان من اون جوك شمارو نديده بودم وگرنه اينجا نمي نوشتم اين رو روي گوشي داداشم ديدم گفتم اينجا بنويسم برو بچ يه حالي كنننوشته شده توسط SHARK_Chevanton
![]()
مخلصت هم هستيم عزيز![]()
اگر تونستي اون جوك رو با PM براي من بفرست يخورده بخنديم :lol:
اگر سلطنت بلد نباشم .سلطنت نمیکنم...اگر زندگی بلد نباشم زندگی نمی کنم ...اما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطر تو یاد میگیرم
اگر رفتم تو یادم کن اگر مردم تو خاکم کن اگر ماندم در این دنیا به مهر خود تو شادم کن
دوست داری بگم می خوام هر روز صبح با صدات بیدار بشم ..بگم با ساعت بودم؟........دوست داری بگم می خوام کنار تو بخوابم ..بعد بگم با بالشم بودم؟.....دوست داری بگم دوست دارم باهات حرف بزنم بعد بفهمی با yahoo helper هستم ؟دوست داری بگم چرا رفتی بعد بفهمی با برقم ؟این دفعه میگم دوست دارم ولی با خود خودتم..
اسم ایران باید عوض بشه چون
.1)اسمه زنه.
2)عراق بهش توجه کرده
3)آمریکا بهش نظر داره
nini ke az khab pa mishe jish dare
zanbor ke ro ghol mishine nish dare
chopon ke to biabone mish dare
in mahvare ke mibini ro poshtebome dish dare
haji ke az make miad rish dare
shatranj ke bazi mikoni kish dare
inghadar zer mizani akhare mah finish dare
يه نفر به خدا ميگه :
خدايا چرا زنها اينقدر ملوسند
خدا ميگه:
براي اينكه شما دوستشون داشته باشيد.
يارو دوباره ميپرسه:
خب چرا اينقدر احمقند؟
خدا ميگه:
براي اينكه اونا هم شما رو دوست داشته باشند
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)