خیلی خوب گفتی بعضی ها فکر میکنن گارانتی یعنی همه چیز تازه همون نرم افزار هم تضمین نمیشه![]()
خیلی خوب گفتی بعضی ها فکر میکنن گارانتی یعنی همه چیز تازه همون نرم افزار هم تضمین نمیشه![]()
مصطفی جان حرفت کاملا درسته منم دبیلیو 850 رو قبول دارم.آدم باید ببینه که چه انتظاری از گوشیش داره.ان80 که دوربین 3 مگاپیکسلی داره و سیمبین هم داره که دبیلیو 850 این دو تا رو نداره(دوربینش دو مگاپیکسله)ولی از نظر ظاهری کاملا ان80 رو میزاره تووی جیبش.من خودم دبیلیو 810 داشتم(البته قابل قیاس با این دو گوشی نیست)ولی به خاطر اینکه سیمبین نداره فروختمش.یا علی
منم کاملا موافقم.تازه اگه گوشی خراب شه مفتی مفتی درستش نمیکنن(منظورم اینه الاف میشی)و با وجود این اختلاف قیمت به نظر من هم کار اشتباهیه که 120 تومن اضافه بدی واسه گارانتی.یاعلی
بله کاملا تائید می شه....اره تو دروبین که حرفی نیست...اما شخصا هر چی بیشتر میگذره علاقم به جاوا بیشتر می شه!!!مگه سیمبین چی داره؟؟؟تنها برنامه های اساسی که جاوا نداره منشی هست و player(البته از نظر من)...سیمبین چون یه سیستم عامل هست به دنبال خودش سرعت کمتر رو هم به همراه میاره..چیزی که من اصلا خوشم نمی یاد![]()
راستی دوستان اشنا به برند نوکیا...می خواستم اگه می دونید معیب اصلیه ان 80 رو بگید...متاسفانه نه تاپیک خاصی درباره ی این گوشی هست و نه زیاد دربارش صحبت می شه
شاد باشید![]()
آقا یه حرفی میزنی؟آخه تا سیمبین هست کی میره سراغ جاوا.البته منم دبیلیو 810 داشتم که جاوا بود و به خودم تلقین میکدم جاوا بهتره ولی سیمبین یه چیز دیگست.ان80 از همه نظر جز قیافه از دبیلیو 850 سر تاره.یا علی
بچه ها آيا ان71 زبان فارسي هم داره؟
تو رو جون هر کس دوست دارید به این بدبخت بیچاره کمک کنید
من یه گوشی نوکیا n 71 خریدم ولی از وقتی که خریدم تا حالا 3 بار مموری کارت من سوخته نمیدونم مشکل از گوشی یا از مموری کارت است به ما گفتن که دیگه با کابل usb کار نکنم چون گوشی n71 اگر از این طریق مطلب یا اهنگ mp3 داخلش بریزیم مموری کارت گوشی رو می سوزونه و برای همین دلیل مموری لیدر خریدم
مشکلی نداشتم تا اینکه داشتم داخل گوشی در قسمت drafs مطلب برای sms ذخیره می کردم که یک دفعه دیدم مطالبی که نوشته ام باز نمی شود و اهنگ ها نمی خوانند و دیدم که بله مموری کارت سوخته حالا من بدبخت موندم با یه مموری کارت و یه گوشی که نمیدونم چطور ازش استفاده کنم که اینطوری نشه
اگه میشه یه نفر منو راهنمای کنه
نه زبان فارسی نداره ولی عربی داره که همون کار رو می کنه فقط 4 تا حرف از فارسی رو نداره
این ارش بیچاره بدبخت که من باشم باید در جواب کسی که گفته ایا نوکیا 71 فارسی داره یا نه باید بگم نه نداره ولی زبان عربی رو داره که مفت نمی ارزه
عزیز یه مموری دیگه بذار رو گوشیت ببین میسوزه یانه
من که بعید میدونم اگه نسوخت بدون اشکال از مموریته و ببر اگه گارانتی داره عوض کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)