تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 190 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان من نرم افزار NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو از سايت نوكيا گرفتم ولي وقتي گوشي هم به كامپو تر كانكت است و ميخواي براي اپديت برنامه رو اجرا كني نرم افزار اين طور اخطار ميده .network connection lost.check your network connection or ... ميشه كمكم كنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

ان 70 تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض روشن نشدن ان 70 كمك فوري فوري

سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
    منتظرم.

پروفشنال SANBOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقایان و خانمها
    لطفا جواب من و جواب دوست من را بدهید (248# و 251#)
    متشکرم

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

vala in mosh kel ajibe benazare manam man ye zamani ye theme nasb kardam kolan ghat zad majboor shadam format konam gooshioo bezar bebinam bache haie dige chi migan montazer bash negaran nabash foghe foghesh mibarish namaiandegish dorostesh mikonan

Banned kiarash3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تو قلب خداي مهربون

9

ان 70 تا چند گیگ رم ساپورت میکنه؟
    ان 70 حدود ا گیگ رو ساپورت میکنه البته بعضیا میگن تا دو گیگ رو هم ساپورت میکنه
    سلام ان 70 من كه 3 يا 4 روز است خريدمش رو ديشب باهاش كار ميكردم بعد گذاشتمش داخل جيبم بعد از 2 دقيقه وردمش بيرون خواستم برم داخل گوشي اما ديدم يه صفحه سفيد نشون ميده ديگه هركاري مي كنم روشن ميشه ولي همون صفحه سفيد رو نشون ميده فقط وقتي دكمه روشن كردن رو ميزنم همون صفحه سفيد مياد و پشت سرش گوشي تاريك ميشه ولي روشن هست و اگه بهش زنگ بزني زنگ ميخوره ولي چيزي نشون نميده همون صفحه سفيد . برا شارژ هم كه ميزنم اون صدايي رو كه برا شارژ كردن بايد بده رو ميده ولي فقط صفحه سفيد وتاريك شدن رو در پي داره و قسمتي رو كه نشون ميده داره شارژ ميشه رو نشون نميده . در ضمن اين اتفاق از زماني افتاد كه يكي دو تا از themes هاي سري 60 رو نب كردم . مخصوصا يكي از اونا كه وقتي نصب كردم گوشي خيلي قاطي كر د !!! هر چه زودتر جواب من را بدهيد ممنون.
    منتظرم.
    این مشکل رو من هم داشتم دقیقا روز سوم تنها راه حلش در آوردن باتریه و دوباره جا زدن بتری بعد از چند دقیقه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هم این مشکل رو داشتم فکر کنم 1 ماه بعد از خرید گوشیم بود یه برنامه ضبط صدا نصب کردم که ویروس داشت یه بار که هدستم تو گوشم بود و گوشی زنگ خورد برنامه خودش کار افتاد وقتی امدم خونه دیدم گوشیم خاموشه روشنش که میکردم صفحه سفید میشد بعد یه نوشته میومد (Killer Mobile) یعنی قاتل موبایل. خیلی ترسیدم البته اینم بگم که وقتی به گوشیم زنگ میزدم زنگ هم نمیخورد حتی فورمتش هم نمیتونستم بکنم بعد از 1 روز که خاموشش کردم دوباره روشنش کردم دیدم که کار میکنه سریع ویروس یابیش کردم حالا تو هم یه مدت بذار خاموش باشه بعد روشنش کن ببین شاید انشالا درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منتظرم.
    من هم این مشکل رو داشتم فکر کنم 1 ماه بعد از خرید گوشیم بود یه برنامه ضبط صدا نصب کردم که ویروس داشت یه بار که هدستم تو گوشم بود و گوشی زنگ خورد برنامه خودش کار افتاد وقتی امدم خونه دیدم گوشیم خاموشه روشنش که میکردم صفحه سفید میشد بعد یه نوشته میومد (Killer Mobile) یعنی قاتل موبایل. خیلی ترسیدم البته اینم بگم که وقتی به گوشیم زنگ میزدم زنگ هم نمیخورد حتی فورمتش هم نمیتونستم بکنم بعد از 1 روز که خاموشش کردم دوباره روشنش کردم دیدم که کار میکنه سریع ویروس یابیش کردم حالا تو هم یه مدت بذار خاموش باشه بعد روشنش کن ببین شاید انشالا درست شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن من mojtaba_sv هستم با نام کاربری قبلی حال نمیکردم بی خیالش شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

راستی من update جدید N70 به N70me رو گرفتم اگه کسی update کرده یه توضیح بده. نمیدونم چرا وقتی نرم افزارش و رو کامپیوتر نصب میکنم دیگه گوشیم کانکت نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •