آره والا . open world یک امتیاز بسیار بالا واسه این بازی بود.چی میشد حالا رو پی سی هم میدادن.مگه ضرری داست؟به نظر من باعث فروش چند برابر ویندوز7 میشد.مایکروسافت داره بیش از حد جاه طلبی میکنه.
آره والا . open world یک امتیاز بسیار بالا واسه این بازی بود.چی میشد حالا رو پی سی هم میدادن.مگه ضرری داست؟به نظر من باعث فروش چند برابر ویندوز7 میشد.مایکروسافت داره بیش از حد جاه طلبی میکنه.
رفیق کی گفته برای pc نمیاد؟؟؟؟
ما داریم 1 ساعت درباره همین بحث میکنیم.
هیچ کس نگفته این بازی برای pc نمیاد.
آقا یکی جواب منو بده
این اتفاقات یعنی چی؟
بعد حالا بعد از این همه وقت کار کردن روی بازی open world حذف شد
آخه مگه وقتشون کم بوده یا مشکلی بوده
نابود کردن بازی رو
یکی جواب اون سوال منو بده؟
آقا اگه open world بازی حذف بشه ,بازی مثل Alone in The Dark میشه یا اینکه بدتر از این حرفاست !!!؟؟؟
علت اصلیش اینکه سیستم x360 برای بازی با این وسعت پایینه.
خدا کنه بیاد.من که منتظرشم.آخه بعضیان میگن میاد بعضیا میگن نمیاد.ما چیکار کنیم بالاخره؟
این دلیل درستی نیست
اگه این طور بود می گفتن این حالت فقط برای xbox 360 اتفاق افتاده و برای pc در بازی open world وجود داره!
بعدم کی گفته سیستم xbox 360 پایینه؟؟؟
اگه پایین بود این بازی رو برای xbox 360 نمی دادن!
فکر نکنم دیگه لازم باشه اینجا یک بار دیگه سیستم 360 رو توضیح بدیم؟لطفا ارزش های یک کنسولو این طوری نیارید پایین!
عزیز من چرا ناراحت میشی؟من فقط چیزی رو که یه جا خونده بودم گفتم.کی گفته سیستمش پایینه.خیلی هم بالاست.
ای بابا.![]()
دوستان يك خبر بد دارم برا كساني كه ميخوان با pc اين گيم رو اجرا كنن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت خبری Edge Online طی خبری اعلام کرد طبق گفته شرکت Remedy ممکن است بازی Alan Wake برای PC منتشر نشود. این درحالی ست که پیش از این مسئولین این شرکت قول داده بودند که این بازی برای PC نیز منتشر شود. اما در حال حاضر بر اساس صحبت های Sam Lake، یکی از تولید کنندگان این بازی، این پروژه در حال حاضر معلق است و استودیو کاملا بر روی نسخه X360 بازی در حال کار است و قصد دارد هرچه سریعتر این نسخه را به اتمام برساند. ساخت این بازی از پنج سال پیش آغاز شده است و در نمایشگاه E3 امسال تریلرهایی از آن پخش شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بازی رو پی سی میاد چرا ؟
چون از 31 می 2005 تا 2009 حداقل روی نسخه پی سی کار کردند و هزینه دادند و ... پس نمیان زحماتشون رو به باد بدن فقط برای اینکه نسخه 360 براشون مهم تر هست فعلا کار پی سی رو تعطیل کردن تا بعد خود سم هم گفت که بعد از ریلیز شدن در 360 درباره
نسخه پی سی اقدام میکنیم ...
در ضمن همین اواسط مرداد ماه هم یه کنفرانس رمیدی داره که گفته در اون پروژه جدیدش رو معرفی میکنه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)