چه طوری میشه سرعت دانلود رو افزایش داد ؟
Patch داره ؟ یا نتظیماتی داره ؟ من که Azureus رو دانلود کردم خیلی بد بود پاکش کردم
utorrent رو نصب کردم
چه طوری میشه سرعت دانلود رو افزایش داد ؟
Patch داره ؟ یا نتظیماتی داره ؟ من که Azureus رو دانلود کردم خیلی بد بود پاکش کردم
utorrent رو نصب کردم
سلام
2- از سايتهايي كه تو پست هاي صفحه اول معرفي شده بايد براي پيدا كردن لينك تورنت استفاده كنيد
3- فايلهاي قفل دار رو دانلود نكنين
چون با اين راحتيها نمتيونين پخششون كنيد
بله رو ratio share شما تاثير داره
اگه محدوديت دانلود/آپلود ندارين (محدوديت ترافيك) سعي كنيد هر فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش كنين
مثلا: 700 مگابايت دانلود ... همون مقدار آپلود
اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه
تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!
اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
اگه مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزارین خوب میشهاقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه
تازه کار هم هستم و وارد نیستم
پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!
اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
به طور کلی اینجوریه که چند بار اولی که به یه ترکر وصل میشی اون ترکر در صورتی که سیدر و پیرز کافی وجود داشته باشه بحت اجازه ی دانلود با سرعت خوب رو میده و زیاد به share ratio توجه نمی کنه ولی شما باید همیشه همون طور که دانلود می کنین اپلودت هم خوب باشه تا دفعات بعد هم بتونی با سرعت خود دانلود کنی, سرعت اپلودت رو حد اقل 6 بزاری
این اتفاق برای من هم افتاده بود و برای خیلی های دیگه هم افتاده که اول یه ترکر سرعت خوبی بهشون میده ولی بعدا اون هنگام دانلود با اون ترکر سرعتشون کم میشه, من برای رفع این مشکل فایل های تورنتی رو دانلود می کردم که بجای یک ترکر چندین ترکر داشتن این جوری اگه یه ترکر سرعت خوبی نمیداد سرعت رو از بقیه ترکر ها می گیرفتم و مشکلی نداشتم بعد از این که اپلودم رو زیاد کردم اون مشکل هم حل شد و دیگه با هیچ کدوم از ترکر ها مشکلی ندارم
اگه خواستی تورنت رو اینجا بزار شاید بشه ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
ممنون که وقت گذاشتی ..
میگی مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزار من نمی دونم دقیق یعنی چی؟!
یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
منظورت از اینکه
چیه ؟ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
و بعد
الان من باید چیکار کنم که معمولی دانلود کنه ؟!
از کجا همونطوری که گفتی آپلود ام رو زیاد کنم ؟
میشه ادرس بدی ؟
ببخیشد ها چون تازه کار هستم وارد نیستم خیلی ممنون که راهنمایی میکنید
speedi جان منظور از مشخصات تورنت اینا بودن:
اگه از utorrent استفاده میکنی اول تورنتی رو که داری دانلود میکنی انتخاب کن بعد قسمت پایین برنامه مشخصات کامل رو می تونی ببینی همین طور اسم tracker که به اون کانکت شدیSeed : به كسي كه فايلي رو به صورت كامل (يعني 100%) روي كامپيوتر داره و فايل رو share كرده (براي شما و ديگران آپلود ميكنه) در اصطلاح seed ميگن. در واقع اين عمل آپلود فايل ميشهseeding
: Peer به شما و اشخاص ديگه اي كه فايلي رو دانلود ميكنند peer گفته ميشه. يك peer فايل مورد نظر رو هم از seed و ازpeerهاي ديگه دانلود ميكنه و در عين حال قسمتهاي دانلود شده رو براي peerهاي ديگه آپلود ميكنه. وقتي يك peer هم فايل رو به صورت كامل دانلود كرد به يه seed تبديل ميشه.
Ratio Share : به نسبت ميزان آپلود فايل به دانلود آن ratio share گفته ميشه كه بر اساس 1 سنجيده ميشه.
Ratio Share > 1 يعني آپلود شما بيشتر از دانلود بوده
Ratio Share < 1 يعني دانلود شما بيشتر از آپلود بوده
علاوه بر اينكه هر فايل به صورت جدا داراي Ratio Share هستش ... يك Ratio Share كلي هم وجود داره كه كل ميزان آپلود و دانلود شما رو نشون ميده (در واقع ميانگينRatio Share تمامي فايلهاي دانلود شده)
اونجا ببین تورنت شما چقدر peers/seeders داره و چتاش به شما کانکت شدن همینطور چک کن tracker statuse نوشته باشه working
اره لینک دانلود اون فایل تورنت رو بزار ما هم تست کنیم شاید کلا سرعت اون تورنت برا هیج کس زیاد نباشه و مشکل از شما نباشه, در ضمن اگه اسم تورنت رو بدونیم شاید بشه تورنت بهتری از اون فایل پیدا کرد که سرعت بیشتری بدهیعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
برای اینکه سرعت اپلود و دانلود رو تنظیم کنی در utorrent بور به قسمت options--preferences ---connection-- bandwith limiting اونجا upload limiting رو حد اقل 6 بزار حد اکثر 9 برا download limiting همون 0 خوبه
اگه ratio share بالاست اپلود را کم کنید چون سرعت دانلود را کم میکنه
فعلا که درست شده
من دارم
و سرعتم با تورنت ۱۲ تا ۱۱ هستش
اینم مشخصات البته فعلا داره مثله قبلا خوب دانلود میکنه
seeds
24 (51)
peers
39 (113)
share ratio
0.230
حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟
راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
سلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید
فک کنم صفحه ی قبل بود یه لینک از یه پچ گذاشتم اون رو حتما دانلود کنین و اجراش کنین در سرعت تاثیر داره و همه جا پیشنهاد شده برای افزایش سرعت اون پچ رو روی سیستم اجرا کنینحالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟
راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
در مورد share ratio هم زمان با دانلود فایل همون فایل رو شما اپلود هم می کنین و سرعت اپلود هم بستگی داره شما چقدر تعیین کرده باشین برای اینکه مقدار اپلود برابر با مقدار دانلود بشه share ratio باید برابر با 1.00 بشه
شما نگفتین حد اکثر سرعت دانلودتون از http چقدر هست و این که این تعداد peers/seeders که نوشتین به شما کانکت شدن یا اینکه مربوط به swarm هستنسلام
چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
Seed: 25
Peer: 30
Ratio: 769
سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
میشه منو راهنمایی کنید
اگه از اون قسمتی که این مشخصات رو نوشته عکس بگیرین و اینجا بزارین فک کنم راحت باشین
اون پج رو دانلود کنین و تعدا پورت های باز رو از 10 به 500 تغییر بدین بعد ببین فایر وال یا انتی وایروس با تورنت مشکلی نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)