تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 376 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

چه طوری میشه سرعت دانلود رو افزایش داد ؟

Patch داره ؟ یا نتظیماتی داره ؟ من که Azureus رو دانلود کردم خیلی بد بود پاکش کردم
    utorrent رو نصب کردم

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    سلام
    من زیاد بلد نیستم دنبال لینکهای تورنت بگردم . حالا اگر عزیزان محبت بفرمایند :
    1- من دنبال دو dvd از گروه rolling stones با نامهای ، TorontoRocks که بصورت مشترک با ac/dc در تورنتو اجرا شده ( و من توصیه می کنم اگر پیدا کردین هم به من بگین و حتما ببینید ) و بعدی
    The rolling stones Truth and Lies هستم . اگر عزیزان بتوانند کمکی کنند سپاسگزار خواهم بود . در غیر این صورت هم همونطور ! ( آدرس لینک یا فروشنده رو میخوام )
    2- اصلا چجوری باید دنبال این فایلها گشت !!!؟ توی یاهو یا گوگل میشه ؟
    3- این فایلهایی که علامت قفل دارند داستانشون چیه ؟ در پستهای قبلی یک اشاره ای شده ولی من هنوز متوجه نشدم .
    ممنون
    2- از سايتهايي كه تو پست هاي صفحه اول معرفي شده بايد براي پيدا كردن لينك تورنت استفاده كنيد
    3- فايلهاي قفل دار رو دانلود نكنين
    چون با اين راحتيها نمتيونين پخششون كنيد
    ببخشید یک سوال دیگه !
    اگر دانلودهایی که تکمیل شده را سید کنیم ایا شانس بالا رفتن سرعت جهت بقیه دانلودهای نیمه کاره بالا میره یا نه ؟ اگر جواب مثبته تا کی بصورت سید نگهش داریم ؟ برای روزهای بعد چطور ؟ اصلا کی از سید درش بیاریم ؟
    بله رو ratio share شما تاثير داره
    اگه محدوديت دانلود/آپلود ندارين (محدوديت ترافيك) سعي كنيد هر فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش كنين
    مثلا: 700 مگابايت دانلود ... همون مقدار آپلود

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
    ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه

تازه کار هم هستم و وارد نیستم
    پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!

اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اقا من دفعه ی اول که دانلود کردم خیلی خوب دانلود کرد و با 12 کلیلوبایت دانلود میکرد
    ولی الان که یه روز گذشته هر فایلی که دانلود می کنم 2 یا 1 کیلوبات بیشتر دانلود نمی کنه

تازه کار هم هستم و وارد نیستم
    پست های صفحه های قبلم خوندم ولی به جواب سوالم نرسیدم!

اگر میشه امین جان یا سایر دوستان جواب سوال منو بدند که من چی کار کنم تا دانلود کردنم سرعتش درست بشه !
    اگه مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزارین خوب میشه
    به طور کلی اینجوریه که چند بار اولی که به یه ترکر وصل میشی اون ترکر در صورتی که سیدر و پیرز کافی وجود داشته باشه بحت اجازه ی دانلود با سرعت خوب رو میده و زیاد به share ratio توجه نمی کنه ولی شما باید همیشه همون طور که دانلود می کنین اپلودت هم خوب باشه تا دفعات بعد هم بتونی با سرعت خود دانلود کنی, سرعت اپلودت رو حد اقل 6 بزاری
    این اتفاق برای من هم افتاده بود و برای خیلی های دیگه هم افتاده که اول یه ترکر سرعت خوبی بهشون میده ولی بعدا اون هنگام دانلود با اون ترکر سرعتشون کم میشه, من برای رفع این مشکل فایل های تورنتی رو دانلود می کردم که بجای یک ترکر چندین ترکر داشتن این جوری اگه یه ترکر سرعت خوبی نمیداد سرعت رو از بقیه ترکر ها می گیرفتم و مشکلی نداشتم بعد از این که اپلودم رو زیاد کردم اون مشکل هم حل شد و دیگه با هیچ کدوم از ترکر ها مشکلی ندارم
    اگه خواستی تورنت رو اینجا بزار شاید بشه ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون که وقت گذاشتی ..

میگی مشخصات تورنتیک ه دانلود می کنین رو هم بزار من نمی دونم دقیق یعنی چی؟!

یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!

منظورت از اینکه
    ترکر های دیگه ای براش پیدا کرد
    چیه ؟

و بعد

الان من باید چیکار کنم که معمولی دانلود کنه ؟!

از کجا همونطوری که گفتی آپلود ام رو زیاد کنم ؟
    میشه ادرس بدی ؟

ببخیشد ها چون تازه کار هستم وارد نیستم خیلی ممنون که راهنمایی میکنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

speedi جان منظور از مشخصات تورنت اینا بودن:
    Seed : به كسي كه فايلي رو به صورت كامل (يعني 100%) روي كامپيوتر داره و فايل رو share كرده (براي شما و ديگران آپلود ميكنه) در اصطلاح seed ميگن. در واقع اين عمل آپلود فايل ميشهseeding
    : Peer به شما و اشخاص ديگه اي كه فايلي رو دانلود ميكنند peer گفته ميشه. يك peer فايل مورد نظر رو هم از seed و ازpeerهاي ديگه دانلود ميكنه و در عين حال قسمتهاي دانلود شده رو براي peerهاي ديگه آپلود ميكنه. وقتي يك peer هم فايل رو به صورت كامل دانلود كرد به يه seed تبديل ميشه.
    Ratio Share : به نسبت ميزان آپلود فايل به دانلود آن ratio share گفته ميشه كه بر اساس 1 سنجيده ميشه.
    Ratio Share > 1 يعني آپلود شما بيشتر از دانلود بوده
    Ratio Share < 1 يعني دانلود شما بيشتر از آپلود بوده
    علاوه بر اينكه هر فايل به صورت جدا داراي Ratio Share هستش ... يك Ratio Share كلي هم وجود داره كه كل ميزان آپلود و دانلود شما رو نشون ميده (در واقع ميانگينRatio Share تمامي فايلهاي دانلود شده)
    اگه از utorrent استفاده میکنی اول تورنتی رو که داری دانلود میکنی انتخاب کن بعد قسمت پایین برنامه مشخصات کامل رو می تونی ببینی همین طور اسم tracker که به اون کانکت شدی
    اونجا ببین تورنت شما چقدر peers/seeders داره و چتاش به شما کانکت شدن همینطور چک کن tracker statuse نوشته باشه working
    یعنی اون فالی تورنت رو به صورت تورنت بزارم اینجا ؟!
    اره لینک دانلود اون فایل تورنت رو بزار ما هم تست کنیم شاید کلا سرعت اون تورنت برا هیج کس زیاد نباشه و مشکل از شما نباشه, در ضمن اگه اسم تورنت رو بدونیم شاید بشه تورنت بهتری از اون فایل پیدا کرد که سرعت بیشتری بده
    برای اینکه سرعت اپلود و دانلود رو تنظیم کنی در utorrent بور به قسمت options--preferences ---connection-- bandwith limiting اونجا upload limiting رو حد اقل 6 بزار حد اکثر 9 برا download limiting همون 0 خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه باران's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    كيو

پيش فرض

اگه ratio share بالاست اپلود را کم کنید چون سرعت دانلود را کم میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

فعلا که درست شده

من دارم

و سرعتم با تورنت ۱۲ تا ۱۱ هستش

اینم مشخصات البته فعلا داره مثله قبلا خوب دانلود میکنه

seeds

24 (51)

peers

39 (113)

share ratio

0.230

حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟

راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

سلام
    چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
    من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
    Seed: 25
    Peer: 30
    Ratio: 769
    سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
    از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
    میشه منو راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

حالا راه دیگه هست که بهتر و سرع تر دانلود کنه !؟

راستی این share ratio رو دقیق نفهمیدم که جه جوریه ؟!
    فک کنم صفحه ی قبل بود یه لینک از یه پچ گذاشتم اون رو حتما دانلود کنین و اجراش کنین در سرعت تاثیر داره و همه جا پیشنهاد شده برای افزایش سرعت اون پچ رو روی سیستم اجرا کنین
    در مورد share ratio هم زمان با دانلود فایل همون فایل رو شما اپلود هم می کنین و سرعت اپلود هم بستگی داره شما چقدر تعیین کرده باشین برای اینکه مقدار اپلود برابر با مقدار دانلود بشه share ratio باید برابر با 1.00 بشه

سلام
    چطوری فايلي كه دانلود ميكنين به همون ميزان هم آپلودش کنیم؟ با همون انتخاب سرعت اپلود و دنلود به صورت KB هست.من هر دو تا رو روی Unlimited گزاشتم
    من با µTorrent الان دارم یک فیلم دنلود میکنم
    Seed: 25
    Peer: 30
    Ratio: 769
    سرعت دنلودم از 9 یا 10 بیشتر نمیشه
    از 3 تا تراکر هم استفاده میکنم برای دنلود این فیلم
    میشه منو راهنمایی کنید
    شما نگفتین حد اکثر سرعت دانلودتون از http چقدر هست و این که این تعداد peers/seeders که نوشتین به شما کانکت شدن یا اینکه مربوط به swarm هستن
    اگه از اون قسمتی که این مشخصات رو نوشته عکس بگیرین و اینجا بزارین فک کنم راحت باشین
    اون پج رو دانلود کنین و تعدا پورت های باز رو از 10 به 500 تغییر بدین بعد ببین فایر وال یا انتی وایروس با تورنت مشکلی نداشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •