محمد امین جان از تضیحاتت ممنون راهنمایی خوبی بود ضمنن از زحمات مهیار عزیز هم ممنون به خاطر زحماتشون در این تاپیک
محمد امین جان از تضیحاتت ممنون راهنمایی خوبی بود ضمنن از زحمات مهیار عزیز هم ممنون به خاطر زحماتشون در این تاپیک
سلام من تازه تو انجمن عضو شدم لطفا یکی از عزیزان راهنمایی کنه که چه جوری میتونم فایل های با پسوند جار رو تو گوشی نوکیا اجرا کنم چون پسونداشو نمیشناسه
6600مدل گوشی نوکیا
شكرا لك اخ محمد امين
انا لا اجيد الفارسية .. واردت ان اشكر الاخ كاتب الموضوع .. فبلغه مني السلام .. والشكر لك وله
ومعذرة اذا كان في مخالفة للقوانين
سلامنوشته شده توسط mohfar
خوش اومدي
بايد بشناسهاجراش كردي توي گوشي؟ اگه نشد از طريق كابل به كامپيوترت وصل كن و بعد از اينكه PC Suite رو نصب كردي از توي كامپيوتر روي فايلش كليك كن اگه درست كار كنه خودش Nokia application installer رو راه مي اندازه و ميپرسه كه ميخواي نصب كني يا نه؟ با يك بار yes ويك بار OK كردن بعد ميري توي گوشي و نصب رو ادامه ميدي و اگه پرسيد نرم افزار Untrusted هست ميگي OK!
اگر هم فايل رو فقط روي گوشيت داري بايد به كامپيوترت منتقل كني![]()
موفق باشيد
درود
ممنون محمد امین جان من از طریق کارت ریدر به کامپیوتر وصل میشم و پی سی سوییتو که نصب میکنم کارت ریدرو نمیشناسه و از اون طریق نمیتونم با پس سی سوییت کار کنم اگه راه دیگه ای به نظرت میاد ممنون میشم بشنوم .
mohfar جان شما نمی تونید با کارت ریدر از پی سی سوییت استفاده کنید!
شما باید از اینفرارد یا بلوتوث این کارو انجام بدی!
و اگه بخوای از طریق کارت ریدر نرم افزار نصب کنی باید از این راه استفاده کنی:
اول فایلو بریز تو کارت ریدر!
توی seleq اسم فایلو با پسوند تایپ کن!
وقتی پیداش کرد بازی رو اونطور که محمد گفت نصب کن!
و بعد اون فایل اصلی رو اگه خواستی می تونی پاک کنی!
در کل با کارت ریدر دردسر داره!من توصیه می کنم از کارت ریدر برای ریختن آهنگ و فیلم با حجم بالا استفاده کنید و برای نصب بازی یا برنامه از اینفرارد یا بلوتوث استفاده نمایید!
موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون میخواستم بدونم چه سخت افزار ویا نرم افزاری برای استفاده از بلوتوث در کامپیوتر نیازه وقیمت تقریبیش چنده؟
یه بلوتوث واسه کامپیوترت که بهترینش فکر کنم billonton باشه با سی دی ش که تو خودشه همین
سلام اقا بازي هاي با پسوند rar چرا در گوشي 6600 كار نمي كنه يعني نسب نميشه؟ اگه جواب بدين ممنون ميشم.
moby جان شما باید اونا رو از حالت rar خارج کنی!
اینجا توضیح داده شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)