تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 61 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 607

نام تاپيک: Mozilla Firefox || آرشــیو شماره 1 ||

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

اره دوست عزیز وقتی خود گوگل تنظیماتش رو تغییر داده حتما بهتره اما اینجا ایرانه واسه من با دایال اببعد 2 ساعت فقط 2-3 صفحه اول باز میشه !!
    من تنظیماتش رو گشتم چیزی پیدا نکردم
    ممکنه کسی راهنمایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اره دوست عزیز وقتی خود گوگل تنظیماتش رو تغییر داده حتما بهتره اما اینجا ایرانه واسه من با دایال اببعد 2 ساعت فقط 2-3 صفحه اول باز میشه !!
    من تنظیماتش رو گشتم چیزی پیدا نکردم
    ممکنه کسی راهنمایی کنه
    با سلام خدمت دوست عزیز خواستم عر ض کنم این موضوع ربطی به google نداره شما با نسخه های قدیمیInternet Explorer کار کنی مشکلت حل میشه.مثلا با نسخه 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminrafael3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نیست به داد من برسه مردم از بس اسپم زدم

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید این موضوع ربطی به مرورگر موزیلای من نداشته باشه اما وقتی من میخوام تصاویر را در گوگل ایمیج ببینم تمام عکس ها در یک صفحه بلند قرار میگیرند اما قبلا که استفاده میکردم اون پایین شماره صفحات رو میزد و مثلا در هر صفحه 20 تا عکس رو نشان میداد
    چیکار کنم که صفحه گوگل من به صورت قدیم در بیاد ؟
    اگر مایلید از سیستم جستجوی قدیمی تصاویر در گوگل استفاده کنید به پست زیر مراجعه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان من ویندوزم پاک شده الان چه طوری میتونم favoriteهای قبلی رو بر گردونم هنوز ویندوز نصب نکردم و اون درایو C که برنامه توش نصب بود هنوز فرمت نکردم چه جوری favorite رو کپی کنم تو اونی که میخوام جدید نصب کنم یه راهنمایی کامل لطفا
    در پنجره Run ویندوز، عبارت زیر رو تایپ کنید تا به فولدر پروفایل فایرفاکس دسترسی پیدا کنید:
    کد:
    اما اگر هنوز ویندوز نصب نکردید، به مسیر زیر برید: (دقت کنید بجای USERNAME نام کاربری خودتون در ویندوز قبلی رو وارد کنید)
    کد:
    سپس فایل places.sqlite رو کپی کنید و پس از نصب مجدد ویندوز و فایرفاکس، این فایل رو به فولدر پروفایل جدید منتقل کنید.

6. این کاربر از adrenaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دکتر این اد آن که مال اآی دی ام هست رو تو نسخه 4 چه جوری میشه استفاده کرد ؟ مشکل کاپتیبیلیتی داره.

حـــــرفـه ای adrenaline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکتر این اد آن که مال اآی دی ام هست رو تو نسخه 4 چه جوری میشه استفاده کرد ؟ مشکل کاپتیبیلیتی داره.
    لطفا سوالات خودتون رو در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.

در خصوص استفاده از دانلود منیجرها، افــزونه جامع FlashGot رو نصب کنید که با پشتیبانی کامل از تمام دانلود منیجرهای معتبر، امکان بهره مندی از تمام امکانات لازم رو با حفظ پایداری و سازگاری در اختیارتون میذاره.

FlashGot
    کد:
    Last edited by adrenaline; 16-10-2010 at 00:49.

9. این کاربر از adrenaline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HadiOn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من با فایرفاکسم یه مشکل نسبتا عجیبی دارم

من هر وقت که کامپیوتر را خاموش می کنم و چند ساعت بعد بر می گردم سر کامپیوتر وقتی فایرفاکس را باز می کنم
    یه پیغام می ده که ورژن جدید ادون ها رو چک کنه و بعد هم وارد فایرفاکس می شه و مثل این که تازه نسخه ی 3 را نصب کردم باشد می ره تو صفحه ای که ویژگی های ورژن 3 را نشون می ده و توی about هم که می رم نوشته ورژن 3 . که من تو عمرم اصلا ورژن 3 استفاده نکردم
    البته بوکمارک ها و همه چی سرجاشه
    بعد من می رم نسخه ی 3.6.10 را نصب می کنم و فایرفاکس را دوباره راه اندازی می کنم می بینم که همه چی برمی گرده سرجای اولش
    وبعد که کامپیوتر خاموش می شه و دوباره راه اندازی می شه باز فایرفاکس بر میگرده به نسخه ی 3
    !
    ؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام
    من با فایرفاکسم یه مشکل نسبتا عجیبی دارم

من هر وقت که کامپیوتر را خاموش می کنم و چند ساعت بعد بر می گردم سر کامپیوتر وقتی فایرفاکس را باز می کنم
    یه پیغام می ده که ورژن جدید ادون ها رو چک کنه و بعد هم وارد فایرفاکس می شه و مثل این که تازه نسخه ی 3 را نصب کردم باشد می ره تو صفحه ای که ویژگی های ورژن 3 را نشون می ده و توی about هم که می رم نوشته ورژن 3 . که من تو عمرم اصلا ورژن 3 استفاده نکردم
    البته بوکمارک ها و همه چی سرجاشه
    بعد من می رم نسخه ی 3.6.10 را نصب می کنم و فایرفاکس را دوباره راه اندازی می کنم می بینم که همه چی برمی گرده سرجای اولش
    وبعد که کامپیوتر خاموش می شه و دوباره راه اندازی می شه باز فایرفاکس بر میگرده به نسخه ی 3
    !
    ؟
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    برادر اینجا برای دانلوده فقط برید تو قسمتی که دکتر معرفی کرده اونجا سوالو بپرسین !

Dreamland
    Guest

پيش فرض

Mozilla Firefox 3.6.11 Final
    Direct Link

Date: 19/10/2010
    Size:
    8.16 MB
    License: Freeware

http://tiny.cc/Mozilla

13. 3 کاربر از Dreamland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •