تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 307 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اوه اوه چی شد
    حسین جان ببخشید من پست شما رو ندیدم
    من عادت دارم تاپیکهای رو که میخوام جواب بدم رو بستگی داره با هم مینویسم بعدش همه دریه لحظه ارسال میکنم
    ===========
    نکته جالب اینجاست که چقدر جوابها به هم شباهت دارن

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

اوه اوه چی شد
    حسین جان ببخشید من پست شما رو ندیدم
    من عادت دارم تاپیکهای رو که میخوام جواب بدم رو بستگی داره با هم مینویسم بعدش همه دریه لحظه ارسال میکنم
    ===========
    نکته جالب اینجاست که چقدر جوابها به هم شباهت دارن
    اشکالی نداره ! منم باید بیشتر دقت می کردم.

جواب ها هم جالب بود !

در مورد پاسخ همزمان هم باید در قسمت پیشنهادات یک موردی رو مطرح کنم. چون در انجمن های دیگه دیدم که در هنگام پاسخ دادن به یک موضوع اگر پاسخ جدیدی اومده باشه به کاربر به طور اتوماتیک هشدار داده میشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون از دوستان
    ولي راجع به خط فرمان اينم بگم كه هيچ وقت رابط گرافيكي جاشو توي حوزه مختص به خودش نميگيره و اين ربطي به لينوكس يا ويندوز نداره...يه نقص ذاتي در كار گرافيك هست كه با هم كلون نميشن گرافيك به اين راحتي توي حلقه قرار نميگيره و دستورات شرطي روش اعمال نميشه و خرجيهاش رو نميشه به راحتي ورودي اينترفيس ديگه كرد و...ازين رو هميشه محيط متني و اسكريپت هاي خط فرمان جايگاه والاي خودش رو حفظ خواهد كرد و ربطي به پيشرفت هاي سيستم عامل هم نداره البته با پيشرفت هاي اخير مثلا شما ديگه لازم نيست دستي مونت كنيد يا ....
    واسه همين:
    1.كنسولهاي لينوكس كه همگي تقريبا يكي هستن با داس در ويندوز اساسا متفاوته همونطوري كه ويندوز خودش ميگه داس يه چيزي در حد Command Prompt هست ولي بش توي لينوكس يه زبان اسكريپتي ميتونه قلمداد بشه شما توش حلقه مينويسن و ....
    2.يه استانداردي در لينوكس هست كه خيلي به اين قضيه متني و سرعت و .. كمك ميكنه و اون اينه كه هر برنامه اي كه نوشته ميشه اساسا يه اينترفيس متني خواهد داشت تقريبا البته باز بودن اين اجازه رو ميده و اينترفيس گرافيكي رو اين قرار ميگيره اين مزيتهاي بسيار زيادي داره كه به نظر من يكي از نقاط قوت لينوكس هست كه كمتر روش بحث كردن
    مثلا در بحث كانورت كردن فرمتهاي صوتي تصويري يا split & join و .... شما توي ويندوز مجبوري كلي برنامه نصب كني يا خلاصه با محيط گرافيكي مثلا يه پوشه رو با تمام محتوياتش فايلهاي تصويريشو مثلا به mp3 تبديل كردن و بعد چسپوندن به هم ديگه و... با يه خط دستور توي لينوكس و برنامه ffmpeg كه محيط متني داره براحتي انجام ميشه ولي توي محيط گرافيكي؟؟؟
    ffmpeg -i a.mp4 output.mp3
    و كلي كار ديگه
    راجع به توزيعهاي غير رايگان هم همونطور كه دوستان گفتن شركتها معمولا پشتيباني رو ميخرن ولي اگه پولي بخواين هم Mandriva و هم Xandros نسخه غير رايگان داره كه كيفيت خوب و يه پشتيباني عالي داره Xandros فكر كنم 80 دلاري باشه... هر دو واسه كاربراي خانگي هست.

داره خودمونی میشه a.koochmeshgi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

طریقه نصبش هم مثل آب خوردنه! چون این اوبونتو لایو سی دی اِ، اول می ذاریش تو سی دی درایو و کامپیوتر رو ری استارت می کنی. بعد از چند دیقه سیستم عامل جلوی روته! روی دسکتاپ یه گزینه هست به اسم Install اون رو دابل کلیک می کنی و مراحل نصب رو طی می کنی!
    فقط دو نکته! بهتره از اطلاعات مهمت بک آپ بگیری!
    در زمان نصب به پارتیشن هات و محل نصب دقت کنی. اگه تازه کاری می تونی تو ویندوز یه پارتیشن رو پاک کنی (اطلاعات آخرین درایو رو یه جا کپی کن و بعد توی ران بزن diskmgmt.msc و بعد توی این صفحه رو آخرین درایو راست کلیک کن و Delete Logical Drive... رو بزن) بعد می تونی مراحل نصب اوبونتو رو شرو کنی. البته این راه بهترین راه نیست ولی خب راه آسونیه.
    توصیه می کنم به بخش مقالات سایت برو و حتماً قبل از نصب مقالات رو بخون!

من برام سوال پیش اومده:
    اگه سیستم live است پس چرا میگین install کن؟
    اگه با لینوکس بالا میاد سیستم پس چرا میگین روی دسکتاپ؟
    و اگه این لینوکس زنده روی سی دی برای اینه که کامپیوتر رو نریزیم به هم و یاد بگیریم پس جریان بک آپ گیری چیه؟
    و در آخر اینکه این سی دی های live همون سی دی هایی هستند که میشه نصبشون هم کرد؟ یعنی اگه من بخوام بصورت live استفاده کنم ممکنه اشتباهی برم نصبش کنم؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یه سوال دیگه:

من همه تاپیک رو خوندم.
    حالا میخوام از اول شروع کنم به استفاده از لینوکس و میدونم به هزار تا مشکل برمی خورم و خب خیلی زور داره از اول تاپیک رو بخونم.

شما که میگین سرچ کن من نمیدونم میشه فقط توی همین تاپیک سرچ کرد یا باید کل فروم رو سرچ کنم و اگه میشه توی تاپیک سرچ کرد چطوری این کار رو بکنم؟
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

خب! نگاه کن عزیز:
    می‌شه همیشه از روی لایو سی دی اجرا کرد ماجرا رو اما چون سرعت سی‌دی درایو پایینه پس بهتره اون رو روی یه حافظه‌ی سریع نصب کرد تا خیلی خوب باشه
    بعد این که شما دوست نداری که هر دفه که لایو سیدی رو خاموش کردی اطلاعاتت بپره؟! نه؟
    خب اما Desktop همون میز کاره و همون صفحه ایه که می‌شه براش عکس زمینه انتخاب کرد. همون که آیکن ها روشه و تقریبا توی تمام سیستم عامل ها، از جمله سیستم عامل گوشی موبایل هم دیده‌میشه!
    می‌شه از روی سی‌دی زنده هم سیستم عامل رو نصب کرد. یعنی به این منظور هم ساخته شده. اما گفتیم مراقب اطلاعات باش که اگه خواستی نصب کنی موردی از نظر پریدن اطلاعات نداشته باشی. لینک زیر جالبه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    فکر کنم تمام سوال ها رو جواب دادم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی مرسی!!!
    من اول فکر کردم منظورت از دسکتاپ مال ویندوزه. چون من قبلا در حد بسیار ابتدایی با لینوکس کار کرده بودم و دسکتاپ نداشت.یعنی مثل ام اس داس بود.

منظورت از حافظه سریع اینه که لینوکس رو نصبش کنم؟
    از لینک هایی هم که دادی ممنون جالب بود.
    من فکر کنم پارسیکس رو دارم. از نمایشگاه گرفته بودم. میشه بصورت زنده هم ازش استفاده کرد؟
    این سی دی هما که میگین چی هست؟
    من نمیدونم سی پی یو 64 بیتی دارم یا جور دیگه. لپ تاپ دارم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gnu/Linux

پيش فرض

نه!!! اون لینوکسی که شما فرمودین سال 1991 ساخته شد! بعد از اون از نظر گرافیکی به شدت پیشرفت داشته! الان که از ویندوز هم جلو زده!
    منظورم از حافظه‌ی سریع چیزی مثل هارد درایو یا فلش دیسک یا External Hard یا هر چیز توی این مایه ها بود که به قول شما نصب کردن روی هارد معمول ترینشه.
    پارسیکسی که از نمایشگاه گرفتین قدیمیه! بهتره جدیدش رو بخرین. این هم لینکش:
    کد:
    600 تومنه و اگه تهران باشین که یکی دوروزه به دستتون می‌رسه و اگه تهران نیستین که نهایتش یک هفته.
    البته من خودم پارسیکس استفاده می‌کنم اما همون طور که توی همون مقاله که لینکش رو داده بودم، گفتم، اوبونتو رو پیشنهاد می‌کنم.
    سی دی هما یه اضافه ساز برای اوبونتو هستش که یک سری مخازن رو به اوبونتوی شما اضافه می‌کنه تا نیازتون به اینترنت به حداقل بسه برای به روزآوری سیستم. البته من هیچوقت ازش استفاده نکردم چون هم اینترنت پر سرعت داشتم و هم از DVD اوبونتو استفاده کردم.
    کاش مدل لپ‌تاپ رو می‌نوشتین ولی به احتمال 98 درصد 64 بیتی نیست!
    و ای کاش سوالاتتون رو در مورد اون مقاله، همون جا می‌نوشتین! به خدا جواب می‌دادم!
    این مقاله رو می‌گم:
    کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اول از همه تشکر میکنم بابت همه جوابها
    بعدش:
    منهم اوبونتو رو سفارش آنلاین دادم ولی فکر کنم سی دی بود
    چشم پارسیکس هم جدیدش رو میخرم - الان کلی لینوکس قدیمی دارم که هیچ وقت استفاده نکردم. آخریش مندریک؟ یه همچی چیزی! بود-
    در ضمن اینترنت من گازوئیلیه. اینجا پرسرعت نداریم
    مدل لپ تاپ هم inspiron 6400 dell البته از نوع n series است که روش هیچ سیستم عاملی نداشت.
    حالا میشه گفت چند بیتیه؟
    در ضمن وبلاگتون رو هم برای خودم add کردم و مشغول زیرو رو کردنش هستم. به چشم حتما سوالاتم رو همونجا مطرح میکنم!
    باز هم ممنون.
    شکلک هام غیب شدن وگرنه یه لبخندی گلی چیزی میفرستادم.

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط a.koochmeshgi
    3- فهمیدم زودتر کار با linux رو شروع کنم

نقل قول نوشته شده توسط a.koochmeshgi
    5- فهمیدم lap top بعدی من apple خواهد بود

شمائیکه میخواهی بعدا با اپل کار کنی چرا میخواهی لینوکس رو یاد بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •