تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 30 اولاول ... 16222324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا مهدي جون چندتا پست بالاتر كه گفتم
    يه گوشي آشغال گير مياري(قديمي -كه تو هر خونه اي مثل خونه ما دو تا هست) آي ميش درمياري و رو گوشي رجيستر نشده
    فلش ميكني و تمام
    ضمنا طبق گفته دوستمون احتياجي به منهدم كردن گوشي هم نيست چرا؟
    يه كمي از مخت كمك بگير ميفهمي

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب همین طوری که گفتید می خواد بشه....مخابرات قراره هر جند ماه یه بار سیستمشو ریست کنه...و اونطور که اعلام کردن قبل اینکه گوشی های قاچاق و قطع کنن یه پیام براشون می فرسته...حالا سوالم اینه یعنی اگه مال یه گوشه دیگه رو برداریم و اون و منهدم کنیم...بازم توی ریست های مخابرات حذف می شه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

سلام مهدی جون ببخشیدا جوابی که داده بودی خیلی خلاصه بود. من خاستم بدونم که اگه شماره سریالهای جعبه و پشت گوشی و داخل گوشی یکی باشه چه ربطی به این داره که این گوشی 100 در صد توسط مخابرات رجیستر شده است؟؟؟؟؟مگه گوشی که بطور قاچاقی وارد بشه نمیتونه 3 تا شماره سریال یکسان داشته باشه؟؟؟؟و اینکه از کجا معلوم برچسب شماره سریال که به جعبه چسبوندن تقلبی نباشه؟؟ مرسی .اگه یه جواب خوبی بدی که دیگه هیچ نکتهی گنگی برام نمونه ازت خیلی خیلی متشکر میشم.
    بله اگه هر سه شماره با هم یکی باشه یعنی اینکه تو مخابرات ثبت شده اما اگه شماره سریال داخل گوشی با اون دوتای دیگه نخونه یعنی اینکه قاچاقی اومده که ثبت نشده و شماره یه گوشی ثبت شده دیگه رو روش گذاشتن که داره الآن کار میکنه پس نتیجه میگیریم که اگه شماره ها فرق کنه معلوم میشه که چون مشکل ثبت رو داره مجبور میشن برای کار کردن گوشی تو شبکه یه شماره سریال سوری از یه گوشی دیگه بزارن که تو اینصورت شماره ها با هم نمیخونه و میشه فهمید گوشی دستی رجیستر شده
    امیدوارم که متوجه شده باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    اقا من یه گوشی خریدم که رجیستر شده قانونی نیست , یعنی شماره سریالهاش با هم نمی خونه . اما الان داره کار میکنه .
    به نظر شما در اینده مشکل پیدا میکنه . تو رو خدا جواب منو بدین تا حسابی ضرر نکردم .
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بله اگه هر سه شماره با هم یکی باشه یعنی اینکه تو مخابرات ثبت شده اما اگه شماره سریال داخل گوشی با اون دوتای دیگه نخونه یعنی اینکه قاچاقی اومده که ثبت نشده و شماره یه گوشی ثبت شده دیگه رو روش گذاشتن که داره الآن کار میکنه پس نتیجه میگیریم که اگه شماره ها فرق کنه معلوم میشه که چون مشکل ثبت رو داره مجبور میشن برای کار کردن گوشی تو شبکه یه شماره سریال سوری از یه گوشی دیگه بزارن که تو اینصورت شماره ها با هم نمیخونه و میشه فهمید گوشی دستی رجیستر شده
    امیدوارم که متوجه شده باشی
    آقا مهدی فکر کنم شما منظور ایشون رو نفهمیدی ، ایشون می گه ممکنه مثلا بیان شماره سریال گوشی رو مثلا عوض کنند بعد بیان شماره برچسب زیر باطری و روی جعبه رو با اون شماره سریال تقلبی یکی کنند بعد کی میفهمه به نظر من این کار هم ممکنه چون تو ایران که هر کاری که به عقل جن نمی رسه ممکنه البته فکر نکنم این کار خیلی سخت باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    متاسفانه بنده با نظر بعضي از دوستان موافق نيستم....اقاي رييسي که يه جواب عجيب به سوالم دادن!!!چون نميخوام الکي فضاي پيج رو بگيرم فقط مي گم شماره ي پست 245
    يعني که چي که اگه الان کار مي کنه پس يعني ديگه مشکلي در اينده هم نداره؟!!!
    خوب اره کار مي کنه...اما با يه سريال تقلبي
    اصلا خودم با کمال نا اميدي به اينده نگاه مي کنم
    روزي که با يه ريست اين سريال غير قابل استفاده مي شه براي من
    اما دسته ي دوم...دوستاني هستن مثل دانيال که نظريشون جالبه ميشه 20% بهش اميد وار بود نه بيشتر
    اين دسته از دوستان مي گن...خوب براي اينکه تو ريست مخابرات مشکلي پيش نياد مي ياييم يه گوشي سريالشو بر مي داريم و بعدشم اون گوشيه در پيتمون رو منهدم مي کنيم يا ديگه ازش استفاده نمي کنيم
    حالا سوال من اينه..وقتي يه سايت مي تونه به راحتي فقط با دادن سريال بهش مدل و نوع گوشيتو بفهمه...مخابرات با اون عظمت نمي تونه؟
    يه سايت هست که من امتحان کردم...سريال جعبمو که طبيعتا بهش که دادم گفت:سوني اريکسون مدل دبليو 810 اما وقتي سريال داخل گوشي رو دادم گفت:سوني اريکسون کا 750
    يعني سريالي که فعلا اجازه داده تا من تو سيستم باشم ماله يه کا 750 هست
    حالا سوالم اينجاست.....اره با اون کاري که شما گفتيد ديگه سريال تو مخابرات تکراري نمي يوفته تا حذف شه
    از کجا مي دونيد معيار حذف.تکراري بودن سرياله؟؟؟
    ايا مخابرات نمي تونه به راحتيه اب خودن سيستمشو جوري تنظيم کنه که با يه چکاپ کردن بفهمه 2 سريال هر گوشي با هم يکي هست يا نه(عين اين سايتي که گفتم)
    و در چکاپ حالتي که يکي نباشه مهر تاييدي بر تقلبي بودن اون سريال و اونو حذف مي کنن
    ايا اين امکان نداره؟
    نمي خوام نا اميد کنم کسي رو اما من خودم اين 300000 تومانو از الان دود شده مي بينم
    و البته اميدوار به انکه راه پيش نهادي جواب بده...اگه بشه که عاليه ..خود من که يه سريال از يه گوشيه قديميم دارم...

پروفشنال danyel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه آدرس اون سایتو بدی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

داره خودمونی میشه skoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه سوالی برام پیش اومده...مگه این گوشیا قاچاق نیستند و غیر قانونی! پس چطور گارانتی شون می کنند؟ آخه کجای دنیا میان جنس قاچاق رو گارانتی می کنن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •