اینجا جای ایمیل فرستادن نیست دوست عزیز داخل انجمن همه چی هست کمی جستجو کنید و پیدا کنید .
اینجا جای ایمیل فرستادن نیست دوست عزیز داخل انجمن همه چی هست کمی جستجو کنید و پیدا کنید .
آقا یه سوال ! الان من چک کردم ، رو مودم فریمور 11.196.01.01.234 خود ایرانسل نصبه (چند ماه پیش آپدیت ـش رو انجام دادم با فایلی که در یکی از همین تاپیک ها قرار داده بودن دوستان .)
مودم هم آنلاک نشده و از سیم td-lte خود ایرانسل استفاده میکنم . خواستم ببینم الان فریمور های جدید قابل نصبه روی مودم من که آنلاک نیست ؟ و این که تفاوتی در سرعت td ایجاد میکنه یا فقط تجمیع ؟
فریمورهای دستکاری شده از طریق باز کردن پشت مودم و لحیم کاری قابل نصبه . شما چون از tdd ایرانسل استفاده میکنی بهترین فریمور برا tdd همون 196 ایرانسل و انتخاب حالت ca میباشد .
اقا صابر امروز یکم وقت داشتم تا یه مراحلی کار رو انجام دادم بعد از باز کردن مودم ولحیم کاری و زدن به سیستم وشناسایی توسط سیستم لودر exe رو زدم صفحه cmd باز شد ودرخواست زدن یک دکمه برای ادامه کار داشت ولی بعد از زدن هر دکمه ای از کیبورد کلا صفحه cmd رفت بیرون و هیچ عکس العمل دیگه ای از سیستم ندیدم وفعلا رها کردم تا شب بعد از کار دوباره امتحان کنم به نظر شما مشکل از چیه؟
اقا صابر همه کار رو انجام دادم فریمور 197 شما رو هم ریخت همه چی هم انجام شد ولی اسکریپت انلاک رو که میزنم با وجودیکه ادیتش کردم به 192.168.1.1 ولی ارور میده سیمی هم که روش گذاشته بودم از ابتدا رایتله ولی نمیتونم انلاک کنم
مشکل چیه اقا صابر گل
ای پی فریمور 197 : 192.168.8.1 میباشد نه 192.168.1.1 . شما اسکریپت رو باز کن و ای پی رو بزار رو : 192.168.8.1 و ذخیره کن و اجرا کن .
آقا صابر میگم دوباره بزنم؟ یا با همون 195 که تو اموزش اومده بزنم بعد که انلاک شد این 197 رو بزنم؟ اینجوری مشکلی پیش نمیاد چون ورژن پایین تر رو داریم رو بالاتر میزنیم دانگریدش کنم؟
ببخشید که اینقدر مزاحم میشم
واقعا عجیبه به adb درست وصل هست ولی انلاک نمیکنه ؟ فریمور هم جنرال هست و اصلا کرنلش قفل نیست بگیم نمیتونه دستور رو اجرا کنه![]()
برو رو فریمور 195 و انلاک کن و بعد دوباره بیا رو 197 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)