تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 39 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 383

نام تاپيک: جدیدترین فریمور برای مودم آنلاک TF-i60 یا همان HUAWEI B612s-25d نسخه 196

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار سپاسگزارم

- - - Updated - - -

لطف می کنید این فریمور و اپ هایی روکه برای انلاک لازمه و درصورت امکان تجربه خودتون رو برام ایمیل کنید؟
    بسیار سپاسگزارم
    اینجا جای ایمیل فرستادن نیست دوست عزیز داخل انجمن همه چی هست کمی جستجو کنید و پیدا کنید .

2. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

آقا یه سوال ! الان من چک کردم ، رو مودم فریمور 11.196.01.01.234 خود ایرانسل نصبه (چند ماه پیش آپدیت ـش رو انجام دادم با فایلی که در یکی از همین تاپیک ها قرار داده بودن دوستان .)
    مودم هم آنلاک نشده و از سیم td-lte خود ایرانسل استفاده میکنم . خواستم ببینم الان فریمور های جدید قابل نصبه روی مودم من که آنلاک نیست ؟ و این که تفاوتی در سرعت td ایجاد میکنه یا فقط تجمیع ؟

4. این کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا یه سوال ! الان من چک کردم ، رو مودم فریمور 11.196.01.01.234 خود ایرانسل نصبه (چند ماه پیش آپدیت ـش رو انجام دادم با فایلی که در یکی از همین تاپیک ها قرار داده بودن دوستان .)
    مودم هم آنلاک نشده و از سیم td-lte خود ایرانسل استفاده میکنم . خواستم ببینم الان فریمور های جدید قابل نصبه روی مودم من که آنلاک نیست ؟ و این که تفاوتی در سرعت td ایجاد میکنه یا فقط تجمیع ؟
    فریمورهای دستکاری شده از طریق باز کردن پشت مودم و لحیم کاری قابل نصبه . شما چون از tdd ایرانسل استفاده میکنی بهترین فریمور برا tdd همون 196 ایرانسل و انتخاب حالت ca میباشد .

6. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

اقا صابر امروز یکم وقت داشتم تا یه مراحلی کار رو انجام دادم بعد از باز کردن مودم ولحیم کاری و زدن به سیستم وشناسایی توسط سیستم لودر exe رو زدم صفحه cmd باز شد ودرخواست زدن یک دکمه برای ادامه کار داشت ولی بعد از زدن هر دکمه ای از کیبورد کلا صفحه cmd رفت بیرون و هیچ عکس العمل دیگه ای از سیستم ندیدم وفعلا رها کردم تا شب بعد از کار دوباره امتحان کنم به نظر شما مشکل از چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

اقا صابر همه کار رو انجام دادم فریمور 197 شما رو هم ریخت همه چی هم انجام شد ولی اسکریپت انلاک رو که میزنم با وجودیکه ادیتش کردم به 192.168.1.1 ولی ارور میده سیمی هم که روش گذاشته بودم از ابتدا رایتله ولی نمیتونم انلاک کنم
    مشکل چیه اقا صابر گل

9. این کاربر از Soheil20120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا صابر همه کار رو انجام دادم فریمور 197 شما رو هم ریخت همه چی هم انجام شد ولی اسکریپت انلاک رو که میزنم با وجودیکه ادیتش کردم به 192.168.1.1 ولی ارور میده سیمی هم که روش گذاشته بودم از ابتدا رایتله ولی نمیتونم انلاک کنم
    مشکل چیه اقا صابر گل
    ای پی فریمور 197 : 192.168.8.1 میباشد نه 192.168.1.1 . شما اسکریپت رو باز کن و ای پی رو بزار رو : 192.168.8.1 و ذخیره کن و اجرا کن .

11. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

ای پی فریمور 197 : 192.168.8.1 میباشد نه 192.168.1.1 . شما اسکریپت رو باز کن و ای پی رو بزار رو : 192.168.8.1 و ذخیره کن و اجرا کن .
    نمیشه متاسفانه

13. این کاربر از Soheil20120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

آقا صابر میگم دوباره بزنم؟ یا با همون 195 که تو اموزش اومده بزنم بعد که انلاک شد این 197 رو بزنم؟ اینجوری مشکلی پیش نمیاد چون ورژن پایین تر رو داریم رو بالاتر میزنیم دانگریدش کنم؟
    ببخشید که اینقدر مزاحم میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا عجیبه به adb درست وصل هست ولی انلاک نمیکنه ؟ فریمور هم جنرال هست و اصلا کرنلش قفل نیست بگیم نمیتونه دستور رو اجرا کنه

16. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

برو رو فریمور 195 و انلاک کن و بعد دوباره بیا رو 197 .

18. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •