هم بازی شروع شد با خودم گفتم این بازی ازون بازی های سختمون خواهد شد . با مصدومیت دمبله حدسم به یقین تبدیل شد . دمبله کم کم داشت هماهنگ میشد با تیم که دوباره رفت تا یه ماه متأسفانه .
و این تعویض های والورده بود که تونست قفل بازیو بشکنه . مخصوصا دنیس . قشنگ تیمو زنده کرد دنیس و چه گل فوق العاده ای زد

عمو پائو هم با پاس عالی مسی تونست هم گل 3 امتیازیمونو بزنه هم فروش تی شرتشو بیشتر کنه و هم مارو نسبت به خودش امیدوار کنه .

خیلی گل خوبی زد انصافا .
و در آخر این لوییز سوآرز که مایل ها دور از سطح خودش در 2 سال قبل شده ! چه اتفاقی براش افتاده واقعا ؟! اون لوییز سوآرز که گل چیپ به رئال میزد کجاست الآن !؟ همینطور ادامه بده قطعا بازی های بعد هوادارا اعتراض خواهند کرد .
سوارز خیلی خیلی افتضاح بود. اصلا قابل تصور نیست این همون بازیکن قبلیه که در یک فصل میتونست 50 گل بزنه. قضیه هم ربط زیادی به تاکتیک های تیم و ... نداره چون از نظر فردی خیلی ضعیف بازی می کنه. فکر می کنم بد نباشه یکی دو هفته روی نیمکت بنشینه با این وضع. شاید به خودش بیاد. فرصتی هم هست که الکاسر خودش رو نشون بده. البته گویا الکاسر به خاطر بیماری نمیتونه بازی سه شنبه رو همراه تیم باشه و مهاجم دیگه ای هم نداریم.
دمبله هم گویا 3-4 ماه بیرون خواهد بود.