تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 27 اولاول ... 16222324252627 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 263

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 18-2017

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بیانیه باشگاه منچستر یونایتد در این مورد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرالکس فرگوسن امروز به خاطر خونریزی مغزی مورد عمل جراحی فوری قرار گرفته است. روند کار خیلی خوب بوده اما او نیاز دارد برای زمانی به شدت مورد مراقبت های ویژه قرار بگیرد تا بازیابی اش را به بالاترین حد برساند. خانواده فرگوسن از سایرین می خواهند به حریم شخصی شان احترام گذاشته شود.

2. 5 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

جالبه
    فرگوسن امروز به هوش اومده و اولین جمله که گفته این بوده :
    آیا می توانم برای تماشای فینال چمپیونز به کیف بروم !؟؟

4. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جالبه
    فرگوسن امروز به هوش اومده و اولین جمله که گفته این بوده :
    آیا می توانم برای تماشای فینال چمپیونز به کیف بروم !؟؟

واسه رئالی ها شاید

در واقعیت اول از بازی Doncaster تیم پسرش پرسیده

6. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

واسه رئالی ها شاید

در واقعیت اول از بازی Doncaster تیم پسرش پرسیده

زیاد مهم نیست چی پرسیده
    مهم اینه عمق سوزش اینقدر زیاده که شما تو همه تاپیک ها دنبال یه پست از رئالی ها هستی که اشتباه بودن جمله رو اثبات کنی !

باشه اصلا
    اول از تیم پسرش پرسیده
    راحت شدی ؟؟
    حالا آب رو بریز اونجا که میسوزه ( البته اگه آبی مونده باشه و همه رو تو تاپیک چمپیونز استفاده نکرده باشی )

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Speedy Recovery, Fergie

9. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو: چلسی شایسته پیروزی نبود

ژوزه مورینیو، سرمربی منچستر یونایتد، پس از شکست 1-0 تیمش مقابل چلسی در فینال جام حذفی، اعلام کرد که تیم حریف شایسته پیروزی در این دیدار نبود.

من به آنها تبریک می گویم زیرا پیروز شدند اما شایستگی این پیروزی را نداشتند. به آنها تبریک می گویم. من سرمربی منچستر یونایتد هستم و باید محترمانه برخورد کنم، نه فقط به خاطر اینکه آنها باشگاه سابق من هستند، بلکه به این دلیل که حریف امروز ما بودند اما فکر می کنند ما شایسته پیروزی بودیم.

خیلی کنجکاوم بدانم که شما چه می گویید یا بقیه چه می نویسند زیرا اگر تیم من مانند نمایش امروز چلسی بازی می کرد، می توانم تصور کنم که در موردمان چه می گفتند. من بسیار کنجکاوم. بازی کردن بدون لوکاکو، مقابل تیمی که با 9 بازیکن دفاع می کرد، کمی دشوار بود. به حضور او نیاز داشتیم.

هر شکستی دردناک است اما من با این احساس به خانه می روم که هر کاری می توانستیم انجام دادیم. افسوسی نداریم.

11. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من سرمربی منچستر یونایتد هستم
    تو مصاحبه گفت chelsea united

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سخت بود شکست بعداز انتخاب یونایتد بجای تیم ملی . هرچند اون بازی هم چندی به دل نزد اما ما انتظار قهرمانی 12+1 رو در FA CUP داشتیم. اما شب شب یونایتد نبود. از توپهای متعدد که خراب میشد تا اشتباهات داوری. هرچند ویدیوچک هم درکار بود اما من باور نمیکنم گل آلکسیس آفساید بوده. شما اولین تصویری که تلویزیون انگلستان بعداز گل نشون داد رو با دقت ببینید همه در یک خط هستند . تصویر دوم تصویر خط آفساید نبود اما به اون استناد شد. متاسفانه آقای خاص کمی در مورد تعویضها وسواس نشون داد لوکاکو و ماتا باید زودتر به بازی میومدند. اما همه اینها به کنار توپها توی گل نمیرفت. ضربه سر فیل جونز در نیمه اول و ضربات سر پوگبا و اسمالینگ در نیمه دوم و در نهایت ضربه سر ماتیچ در وقت اضافه که خودش هم باور نمیکرد گل نشده و در کنار همه اینها بیخیالی و خودخواهی بیش از حد راشفورد خصوصا روی ضدحمله دقایق اضافه نیمه اول بعداز زحمت زیادی که آلکسیس ، یانگ و خصوصا پوگبا کشیدند و جناب راشفورد از سر شکم سیری توپ رو بپای دفاع زد. و نکته آخر عدم استفاده از ضربات شروع مجدد بخاطر طمع بیش از حد راشفورد برای زدن گل بصورت مستقیم. متاسفانه راشفورد هنوز قوره نشده مویز شده . مارسیال هم شدیدا افت کرده و بازیکن ابتدای فصل نیست. یونایتد نیاز به یک لیبرو داره یا حداقل یک استاپر در سطح واران یک گوش کلاسیک مانند دی ماریا که خیلی مفت از یونایتد رفت و یک پلی میکر در حد دیبالا. وجود دیبالا در کنار پوگبا و ماتیچ خط میانی یونایتد رو کلاس جهانی خواهد کرد. اگر انتقال گرت بیل هم حتمی باشه ترکیب الکسیس بیل و لوکاکو هم ترکیب فوق العاده ای هست . در هر صورت در تابستان احتمالا مارکوس روخو لوک شاو دیلی بلیند آنتونی مارسیال دارمیان خوان ماتا و از بین جونز و اسمالینگ یکی که احتمالا جونز هستش جدا میشن. جدایی کریک هم که قطعی شده .جدا شدن راشفورد بعید بنظر میرسه. آلکسیس ، پوگبا ، دخیا ، بایی ، یانگ ، والنسیا ، ماتیچ ، مک تومینای و لینگارد صدرصد موندنی هستند چون بنظر میرسه رئال با کورتوا به توافق رسیده و دست از سر دخیا برداشته همینطور با رفتن نیمار به مادرید احتمال انتقال پوگبا به پاریس هم در حد صفره. فلینی و هره را هم در صورت داشتن پیشنهاد خوب جدا میشن وگرنه هستند. رومرو معلوم نیس بالاخره دست از نیمکت یونایتد میکشه یاخیر باید دید. اما با خرید احتمالی دیبالا ، بیل و واران منچستر میتونه بعداز شش سال به قهرمانی لیگ برتر لبخند بزنه . بامید سال آینده این زمان و دلهای شاد هواداران شیاطین سرخ. چیزی که زمانی برایمان عادت بود. انتهای فصل و قهرمانی... ببخشید که طولانی شد.

14. 3 کاربر از PEIMAN7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تاپیک خلوت شده. اول از همه یه کلیپ ساختم از ManU ببینید:
    https://www.aparat.com/v/OkW3x

باخت برابر چلسی اگر چه تلخ بود ولی باید قبول کنیم که نسبت به فصل قبل پیشرفت زیادی داشتیم. فصل قبل سه جام گرفتیم اما قدرت فعلی رو نداشتیم. ما 81 امتیاز گرفتیم که تو 10 سال اخیر دوبار امتیاز تیم قهرمان کمتر از این مقدار بوده. پس اوضاع ما بد نبوده و این سیتی بود که فصلی فوق العاده داشت.
    زمانی که مورینیو تیم رو تحویل گرفت واقعا بازیکنان متوسط داشتیم و الان بعد 8 تا خرید هنوزم چند تا پست داره لنگ میزنه. این فصل اوضاع بهتر خواهد شد و دیگه میشه گفت با خریدایی که داریم هم در سطح اول دنیا هستیم و هم انتظار قهرمانی داریم. پس مورینیو این فصل باید عالی کار کنه وگرنه آینده اش به خطر میفته. اما خوبیش اینه که حتی اگرم نتیجه نگیره و اخراج بشه، باز تیم خوبی واسه مربی بعدی به جا گداشته(برعکس فن خال).
    خرید فِرِد که قطعی هست و اون کندی خطی میانی رو برطرف میکنه و انتظار داریم که موقعیت‌سازی بیشتری و سرعت انتقال بیشتری حاکم بشه. آلدرویرلد هم همینطور. خوبیش اینه که تو لیگ انگلیس جوابش رو پس داده و میتونه یه رهبر در خط میانی باشه که خیلی وقت نداریم. ساندرو هم اسمش هست که اگه عملکرد این فصلش رو در نظر نگیریم، جزو 5 دفاع چپ جهان هست ولی خوب همین فصل یکم شک و شبهه میاره. مانژوکیچ هم گزینه خوبی هست که مورینیو واسه خط حمله در نظر گرفته. خوبی مانژوکیچ سرزنی، دفاع خوب و پرس و جنگندگی اش هست و تو بازیهای بزرگ خیلی به کمک تیم میاد. اما سنش زیاده و مشکل هم‌پستی با راشفورد و مارسیال هست. وینگ راست که قطعا جذب میشه امادفاع راست معلوم نیست، چون هزینه ها خیلی بالا میره و از طرفی رو یانگ هم میشه حساب کرد. شاید برگشت فوسومنساح برای آمادگی فصلهای بعدی بد نباشه.

دارمیان و بلیند که قطعا از تیم خواهند رفت و فلینی هم احتمالش زیاده. شاو و مارسیال هم زمزمه جداییشون هست و باید ببینیم چی میشه. بخصوص مارسیال که انتظار بیشتری برای فیکس بودن داره و از طرفی جذب مانژوکیچ خود به خود مارسیال یا راشفورد رو طرد میکنه. شاید بشه یکی از این دو بازیکن رو قرض داد که این هم به نفع خودشونه و هم باشگاه. امیدوارم که مورینیو دیگه هافبک جذب نکنه حتی بعد از رفتن فلینی. ما گاهی 3 هافبکه و گاهی 2 هافبکه بازی میکنیم. این فصل 6 هافبک داشتیم و کریک تقریبا هیچوقت نبود. همینطوریشم به زور به هررا و مک‌تویمنای بازی رسید که ناعادلانه بود. حالا فکر کنید این فصل هافبکی جذب شه که جوونتر باشه و کمترم مصدوم بشه.
    وضعیت دفاع وسطا هم خیلی مبهمه. بایی که قطعا هست. جونز همچنان مصدومیت ها و سوتیاش رو داره. روخو به شدت افت کرده. لیندلوف رو دستمون مونده. اسمالینگ هم هر چند زیاد جالب نیست ولی خوبیش اینه که مصدوم نمیشه و اگه اونم این فصل نبود فاجعه میشد. برای نیمکت گزینه بدی نیست. من خودم اسمالینگ رو به اون سه تای دیگه ترجیح میدم و اگه قراره کسی جدا شه یکی از اونها باشه. با توجه به خرید لیندلوف و تمدید روخو احتمال جدایی جونز بیشتر از بقیه هست.
    فصل نقل و انتقالات واسه هوادارا خیلی زجرآوره ولی با خریدای زودهنگام و همچنین سرگرم شدن با جام جهانی امسال شرایط بهتری خواهیم داشت.

16. 4 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من از کلیت این فصل تیم راضی ام جز فینال جام حذفی، به نظرم واقعاً جامی بود که منچستر باید به دست می اورد.
    کیفیت تیم، امتیاز تیم، عملکرد در CL تقریبا راضی کننده بود و جز آدمای ضد خوزه همه میتونن به وضوح پیشرفت چشم گیر تیم رو ببینن.

به نظرم باید سیاست های نقل و انتقالاتیمون یه تغییرات اساسی کنه، تقریباً 4 ساله که آخر هر فصل امیدوارم تیم رو از بازیکن های متوسط و بی ثمر خالی کنیم اما همچنان این روند ادامه داره! یونایتد یه تیم در بالاترین سطح فوتبال جهان باید باشه پس بازیکناشم باید همینطور باشه. همیشه میتونستیم در چند پست ادعا کنیم که بهترین های جهان رو داریم اما سال هاست جز دخیا نمیتونیم اسم کس دیگه ای رو ببریم...

امیدوارم حداقل نیمی از این بازیکن ها رو در تیم نبینیم و فقط بازیکن های سطح بالامون رو نگه داریم.
    با شرایط فعلی به نظر میرسه نگه داشتن مارسیال هم خیلی سخت باشه، دشان احمق واقعاً لیست بدی رو ارائه داد واسه جام جهانی و مارسیالی که ده گل زده و 11 پاس گل زده رو دعوت نمیکنه تا بازیکنی مثل لمار که در لیگ سطح پایین فرانسه حتی نصف این امار رو هم نداره رو ببره.

ماتا و هررا حقیقتاً میتونن کیفیت و انتخاب های تاکتیکی متفاوتی رو به تیم بدند ولی با این وضعیتی که کم بازی بهشون میرسه بعیده که بشه هر دو رو راضی نگه داشت و درون تیم حفظ کرد.
    نکته بعدی ضعف مورینیو در چند سال اخیر این بوده که نتونسته بازیکنا رو به بهترین فرمشون برسونه. به شدت منتظرم که بلاخره سانچز در فصل آینده از این وضعیت وحشتناک در بیاد و بشه همون بازیکن سرنوشت ساز.

در مورد شایعات هم واقعا نظر مثبتی به بازیکنی مثل ویلیان و فرد و مانژو ندارم. این منچستر باید منچستر اینده باشه. و هیچکدوم اینا جایی تو تیمی ندارن که میخواد بهترین اروپا بشه. بلندپروازی ما باید به جایگاه سابقش برگرده

به نظرم خرید یه دفاع وسط لیدر، و یه دفاع چپ مطمئن باید در راس هدف های بازارمون باشه، و بعدش یه بازیکن مکمل برای ماتیچ تا پوگبا بتونه یه خط جلوتر و آزادنه تر بدرخشه.
    پنج بازیکن رئال مادرید زمزمه جداییشون از تیم شنیده میشه و منچستر واقعا نباید از فرصت بدست اوردن هر کدوم بگذره، چه بیل، چه اسنیسو، چه ایسکو، چه کواچیچ و حتی کریس رونالدو!

در اخر هم امیدوارم در بازار داغی که جام جهانی خواهد ساخت فرصت طلب ظاهر بشیم و زودتر ستاره های جام جهانی رو جذب کنیم تا قیمتشون بالا نرفته

18. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •