تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 91 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

اینا بعد خرید موراتا، گویا دوباره به خواب غفلت فرو رفتن و هیچ شایعه ای از خرید هیچ بازیکنی به گوش نمیرسه. بی عرضه ها به جای اینکه سریع وینگ بک راست و چپ بگیرن و بزارن که زودتر به تمرینات پیش فصل کونته برسن، دست رو دست گذاشتن تا روز آخر نقل و انتقالات. برن سریع همون برترند و سدریک سوارز رو از ساوتهمتون بگیرن و قضیه رو تموم کنن دیگه. بعد برن هر چقدر خواستن سر خرید چمبرلین وقت تلف کنن، الدنگ ها نمیفهمن که ونگر به اینا بازیکن نمیده.

2. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینا بعد خرید موراتا، گویا دوباره به خواب غفلت فرو رفتن و هیچ شایعه ای از خرید هیچ بازیکنی به گوش نمیرسه. بی عرضه ها به جای اینکه سریع وینگ بک راست و چپ بگیرن و بزارن که زودتر به تمرینات پیش فصل کونته برسن، دست رو دست گذاشتن تا روز آخر نقل و انتقالات. برن سریع همون برترند و سدریک سوارز رو از ساوتهمتون بگیرن و قضیه رو تموم کنن دیگه. بعد برن هر چقدر خواستن سر خرید چمبرلین وقت تلف کنن، الدنگ ها نمیفهمن که ونگر به اینا بازیکن نمیده.
    بله كاملا درسته ! خوب وقتي لامصبا شما كه بالاخره ميخوايد بخريد زودتر بخريد همين دو تا رو تا برن برسن به اردوي پيش فصل تا اماده باشن براي فصل جديد ! از طرفي كونته هم يه اخلاق سگي داره كه كسي كه تو پيش فصل باهاش نباشه رو به راحتي نميزاره تو تركيب !

در مورد چمبرلين هم به نظرمچون تابستون سال بعد قراردادش تموم ميشه فكر كنم كمي فشار بياريم بشه خريدش يعني به نوعي مجبورن بفروشن ! البته به شرطي كه با ارسنال تمديد نكنه !

از طرفي اگر به فرض محال پاريس نيمار رو بخره بهترين فرصته براي خريد يكي دو بازيكن پاريس اقدام كنيم مثل لوكاس مورا يا رابيوت يا حتي ديماريا ! چون پاريس مجبوره براي رعايت فير پلي مالي دو سه تا بازيكن بفروشه

4. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای وینگ بک راست انگار سرجیو روبرتو رو قراره پیشنهاد بدن که رقم فسخ قراردادش هم حدودا 35 میلیون پوند!
    توی بازار فعلی انگار باید به همینا بسنده کنیم حالا با هر قیمتی
    البته روبرتو هم بد نیست دیگه تقریبا مثل دنیلو ولی دفاع راست عالی نیست. فقط خوبه می تونه هافبک وسط هم بازی کنه
    بالاخره یکیو حتما باید بگیرن. بازی اول لیگ هم فک کنم موزس محرومه و حتما یکی باید باشه
    چمبرلین هم کاش اگه میشد با ماتیچ معاوضه کرد و با یه تیر دو نشون زد چون ماتیچ بره منچستر اونا قوی میشن و مدعین ولی آرسنال خیلی مدعی نیست...

بازی فردا با بایرن هم جالبه و کنته گفته موراتا رو بازی میده ولی فیکس نیست
    خوبه این اولین بازیشه و فردا باید ببینیم چی کار می کنه. حالا ممکنه تعویضی جای باتشوای بیاد یا اینکه سیستم دو مهاجمه بشه
    این بازی ها که فقط برای آماده سازیه ولی با توجه به مصدوم های مختلف مثل پدرو و باکایوکو که داریم شاید بهتره همون دو مهاجمه بازی کنه
    شاید یه ترکیب مثل این برای کامیونیتی شیلد و بازی اول لیگ هم می تونه استفاده کنه:

کورتوا
    کیهیل- لوئیز - آزپلی
    آلونسو - فابرگاس - کانته - (بازیکن جدید)
    ویلیان
    موراتا - باتشوای

باتشوای به نظر میاد آماده ست و کنته هم شاید بهش اعتماد کنه
    حتی پدرو و باکایوکو هم برگردن باز هم میشه با همین سیستم کار کرد و کنته سابقه بازی با این سیستم هم زیاد داره که البته اگه سه هافبک وسط تخصصی باشن بهتره

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبی های لندن نمی خواهند در بازار نقل و انتقالات عقب بیفتند.

طرفداری- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در فصل گذشته رقابت های لیگ برتر انگلیس به همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موفق شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای دفاع از عنوان خود و همچنین موفقیت در اروپا آماده خرید بازیکنان بیشتر است.

شیر های لندن تاکنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را برای تقویت خود به خدمت گرفته و برای خرید این سه ستاره، صد و سی میلیون پوند هزینه کرده اند. با این حال در مقایسه با هزینه های سرسام آور تیمی مثل منچسترسیتی در این تابستان، مجموع هزینه های چلسی رقم معقولی را نشان می دهد؛ اما این پایان کار آبی ها در بازار این تابستان نخواهد بود و تلگراف مدعی است سران چلسی بودجه ای 250 میلیون پوندی برای چهار خرید احتمالی دیگر آماده کرده اند.

جدیدترین نامی که اطراف چلسی به گوش می رسد آنتونیو کاندروا، بازیکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است و گفته می شود تیم لندنی پیشنهادی 18 میلیون یورویی را برای وی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

از طرفی سرمربی ایتالیایی آبی ها به طور جدی در پی خرید یک مدافع کناری و به طور خاص دفاع چپ است و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان گزینه شماره یک وی نام برده می شود. اگرچه پیشنهاد 70 میلیون یورویی چلسی برای خرید ستاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پاسخ منفی سران بیانکونری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما آنها بازیکن برزیلی را از فهرست خود کنار نگذاشته ااند

ویرجیل فن دایک، مدافع میانی تیم ملی هلندکه گزینه شماره یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تقویت خط دفاعی خود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز در میان اهداف چلسی قرار دارد؛ با اینکه او یکی از اهداف اصلی آبی ها نیست اما باشگاه لندنی وضعیت این بازیکن 25 ساله را تا پایان پنجره نقل و انتقالات تابستانی رصد خواهد کرد؛ فن دایک در تور پیش فصل ساوتهمپتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جدایی او از جمع قدیس ها در این تابستان بسیار محتمل به نظر می رسد.

8. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چلسی به دنبال جذب مدافع جوان بارسلونا

سرخی روبرتو، مدافع جوان بارسا مورد توجه آنتونیو کونته و باشگاه چلسی قرار گرفته است.

به گزارش "ورزش سه"، چلسی از ابتدای تابستان به دنبال تقویت خط دفاعی خود بوده و اگرچه آنها موفق به جذب آنتونیو رودیگر، مدافع آلمانی رم شده اند اما با ناکامی در خرید دانیلو، حالا برای خرید سرخی روبرتو تلاش می کند.
    سرخی روبرتو که هم قابلیت بازی در خط دفاعی و هم در خط میانی را در کارنامه دارد، مورد توجه باشگاه چلسی قرار گرفته و طبق ادعای نشریه اسپورت، آبی های لندن حاضرند مبلغ 40 میلیون یورویی بند آزادسازی او را پرداخت کرده و این بازیکن 25 ساله را به خدمت بگیرند. سرخی روبرتو تا سال 2019 با بلوگرانا قرارداد دارد و اگرچه آرسنال هم علاقمند به جذب او بوده، اما اگر قرار به جدایی روبرتو از بارسا باشد چلسی آینده این بازیکن را رقم خواهد زد.

10. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موراتا: سرنوشت من بازی برای کونته بود

آلوارو موراتا، مهاجم چلسی مدعی شد که سرنوشت او این بوده که برای آنتونیو کونته بازی کند.
    به گزارش "ورزش سه""، مهاجم اسپانیایی هفته گذشته با 70 میلیون پوند به جمع شاگردان کونته در چلسی اضافه شد این در حالی است که او سال 2014 نیز راهی یوونتوس شده بود تا تحت هدایت کونته بازی کند ولی کونته در همان تابستان پیشنهاد تیم ملی ایتالیا را پذیرفت و هدایت آتزوری را برعهده گرفت. حال او مدعی شد که انگار سرنوشتش بازی برای کونته بوده است.

او در این باره گفت:" من می‌دانستم که آنتونیو من را در گذشته می‌خواسته و واقعا می‌خواستم با او کار کنم و در نهایت سرنوشت ما را به هم رساند. نمی‌توانم برای کار کردن با او صبر کنم و دوباره پیروزی کسب کنیم. سال 2014 برای من خیلی ناراحت کننده بود که او به تیم ملی ایتالیا رفت ولی من خوب بازی کردم و سال خوبی با یووه داشتم. در نهایت می‌خواستم با او کار کنم. من از نحوه کار کردنش خبر دارم. می‌دانم تاکتیک های زیادی دارد و من هم از این نحوه بازی خیلی خوشم می‌آید و می‌دانم چطور در این سیستم ها بازی کنم. شرایط فوق العاده ای است. تصمیم گرفتم به لیگ برتر بیایم و حالا تمام آنچه می‌خواهم این است که در تیم آنتونیو بازی کنم."

12. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

آخه سرخی روبرتو که خودش فصل قبل تو دفاع راست، گند زده بود و بارسا رفت نلسون سمدو رو به جاش خرید، اونوقت ما میخایم اینو بگیریم برای وینگ بک راستمون اونم با چهل میلیون یورو ؟!!!!! شایعه از این بیخودتر نشنیده بودم، موزس و آزپیلی و رودیگر هر سه تاشون تو وینگ بک راست از روبرتو بهترن، امکان نداره کونته بره دنبال روبرتو

14. 2 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با اين بازيكن ها خدا به دادمون برسه براي فصل بعدي ! تيم هيچ حرفي براي گفتن مقابل بايرن نداره ! تفاوت كيفيت بازيكن ها قشنگ مشخصه !

خامس و توليسو كه قرار بود بيان به تيممون دارن عالي بازي ميكنند براي بايرن ! كريستن سن رسما ري...! بهتره بفروشنش و وان دايك رو بخرن !

موزسس و وليان و باتشوايي و ... رسما ري...

خاك بر سر ابرامويچ الدنگ با اين تيم جمع كردنش باز قراره مضحكه بشيم و قرار نيست از اون سالي كه دهم شديم درس عبرت بگيريم با اينكه هم پول خوبي داريم ولي خساست براي خرج كردن باعث ميشه چلسي فصل بعد نهايت بتونه براي سهميه بجنگه !
    Last edited by vahidreza2007; 25-07-2017 at 18:02.

16. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بازیو 3 بر 2 بایرن برد
    به نظر من که اصلا نتیجه مهم نیست یعنی همین بایرن 4 بر صفر مقابل میلان باخت
    حالا ما پر گل می بردیم و یا می باختیم هم فرقی نداشت چون الان تیما توی بدنسازی و آماده سازین و نتیجه هیچ ملاکی نیست
    البته فقط چند نکته میشه فهمید که اینکه مثلا بایرن برای هر پستی ذخیره داره ولی ما به شدت ضعیفیم توی ذخیره ها
    به خصوص هافبک وسط ها رو فقط بینید اونا حتی ذخیره هاشون هم فوق العادن!

معمولا هم توی اینجور بازی ها نیمه دوم یا دقیقه 60 به بعد تیم دوم به بازی میاد ولی تعویض هم دیر می کنیم
    مشخصه وقتی بازیکنی توی بازی های پیش فصل هم کم بازی کنه دیگه شروع فصل هم بهش بازی نمی رسه و شاید قبلش اصن قرضی به یه تیم دیگه رفته باشه!
    از این بازیکنای جوون فک کنم فعلا فقط همین کریستنسن و بوگا توی این دو تا بازی یکمی زیادتر بازی کردن
    یه بدشانسی هم اوردیم بعضی ها به خاطر مصدومیت هنوز نیستن مثل رودیگر ، باکایوکو و موسوندا

با اين بازيكن ها خدا به دادمون برسه براي فصل بعدي ! تيم هيچ حرفي براي گفتن مقابل بايرن نداره ! تفاوت كيفيت بازيكن ها قشنگ مشخصه !

خامس و توليسو كه قرار بود بيان به تيممون دارن عالي بازي ميكنند براي بايرن ! كريستن سن رسما ري...! بهتره بفروشنش و وان دايك رو بخرن !

موزسس و وليان و باتشوايي و ... رسما ري...

خاك بر سر ابرامويچ الدنگ با اين تيم جمع كردنش باز قراره مضحكه بشيم و قرار نيست از اون سالي كه دهم شديم درس عبرت بگيريم با اينكه هم پول خوبي داريم ولي خصاصت براي خرج كردن باعث ميشه چلسي فصل بعد نهايت بتونه براي سهميه بجنگه !
    باتشوای آره این بازی خیلی توپ لو می داد. بیشتر بازیکن تمام کننده و شوتزن خوبه وگرنه مثل موراتا نیست که توی تکنیک و اینا هم قوی باشه ولی فعلا بازی های پیش فصل زیاد گل زده
    کریستنسن هم خب زمان میبره با تیم جور بشه و کلا مگه چه قدر بازی کرده. بعدشم فک کنم کریستنسن دفاع آخر جای لوئیز جواب نده و توی پست کیهیل یا آزپلی باید بازی کنه اونم فعلا ذخیره
    بیشتر مشکل موزسه که زیاد جالب بازی نمی کنه و حتی دقایقی از بازی سمت چپ رفت بدتر هم شد!

خیلی این بازی ها ملاک نیست چون هم تیم ها آمادگیشون مشخص نیست در چه سطحیه هم اینکه تیم ها هنوز کامل نشدن مثلا چلسی هم چند تا مثل باکایوکو ، رودریگر ، پدرو و هازارد و ... نیستن
    کریستنسن رو رد کنیم فن دایک رو بگیریم که اشتباهه چون یه بازیکن جوون رو بدیم یه بازیکن گرون قیمت بخریم و فک نکنم باشگاه دنبال دفاع وسط باشه و فن دایک هم اونا با همون 70 میلیون راضی میشن!
    بیشتر همون وینگ بک راست و چپ و همین طور یه هافبک وسط خیلی واجبه که باید حتما بخرن و هر چی دیرتر بازیکن اضافه بشه به ضرره. هر چند که همین آلونسو هم فصل پیش دیر اومد و بعد هفته 4 جا افتاد
    هنوز برام عجیبه ماتیچ چرا می خواد فروخته بشه و اگه با بایرن مقایسه کنیم اونا راحت دو تیم برای هافبک وسط هم حتی بیشتر دارن!
    اگه مطمئن نبودن جای ماتیج می خوان یه بازیکن بگیرن باید حتما اونو توی تور پیش فصل می اوردن و فکر اینجا رو هم می کردن. به خصوص اینکه باکایوکو هم مصدومه

18. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همون طور که دوستان گفتن این بازیای پیش فصل نشانگر هیچ چیزی نیست.ولی با دوستان درباره نگه داشتن ماتیچ‌کاملا هم عقیدم.و اینکه نیمکتون و فاصله اونها با باریکنان اصلی واقعا زباده واین خیلی بده همونطور که همه فصل قبل دیدن که دلیل اصلی فصل فوق العاده رئال نیمکت فوق العاده اش بود.
    اقا هر جوری هست باید سه چهار تا خرید خوب بیشتر تو فاز دفاعی خریداری بشه و یک نفر هم تو فاز هجوم.در غیر این صورت نمیشه برای فصل قبل انتظار معجزه از کنته داشت.به امید موفقیت چلسی و دون انتونیوی عزیز.

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •