اینم به افتخار بازگشت بسته های ایرانسل
19اردیبهشت - ساعت 1:52 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم به افتخار بازگشت بسته های ایرانسل
19اردیبهشت - ساعت 1:52 بامداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل گوشیتون چیه؟
مدل هوآوی gr3
همراه اول
مثل اینکه همراه اول داره یک تکونی به خودش میده! ( این سرعت برای همراه اول خیلی عجیبه)
![]()
مودمe3372 همین الان :
![]()
واسه گوشی cat 4 این سرعت واقعا عالیه
irancell4.5G
![]()
وضعیت اسف بار رایتل : اصلا معلوم نیست این رایتل کجا مونده ؟ اینجا 3 ساله رایتل پوشش داره اونم خیلی ضعیف . نه آنتن زیاد میکنه نه به سرعت اینترنت رسیدگی میکنه نه میخواد 4G کنه ؟
[SPOILER][/SPOILER]
تا وقتی شما و امثال شما از رایتل استفاده میکنید و بسته های اینترنت میخرید چرا باید به خودش زحمت بده و خرج روی دستش بذاره که 4G بشه یا پوشش گسترش بده!
مثل پراید و 405 تا وقتی مشتری هست تولیدش متوقف نمیشه! ( البته پراید و 405 جایگزین نیست براش و مردم مجبور هستن ولی رایتل که دیگه جایگزین داره)
اگر مشترک های رایتل هم یکم غیرت به خرج بدن و ترابرد به ایرانسل یا همراه اول انجام بدن یا کلا رایتل بذارن کنار مجبور میشه یک تکونی به خودش بده!
ولی افسوس از ما مردم![]()
این صحبت شما اشتباس ، رایتل یک اپراتور نوپاست اون هم تو این شرایط ایران که تورم بود و الان رکوده ، من از اینترنتش راضی ام (از پوشش نه) به چند دلیل ،یک اینکه ثبات خوبی داره و هیچ کجا کند نمیشه ، دو اینکه حجم دزدی نمیکنه اما من هم ایرانسل داشتم هم همراه اول که هر دو کندی و حجم دزدی (به ویژه ایرانسل) دارند.واس دانلود خب رایتل قطعا سرعتش کمتره اما استفاده من از اینترنت وب گردیه و در این زمینه خیلی از اون دوتا بهتره ،بسته های نسبتا مناسب هم داره ،من بسته یک ساله خریدم با حجم ۲۰ گیگ ۷۰ تومن و با این پینگی که رایتل توی تهران میده خوبه ،اما خب شهرستانا هنوز پوشش کمه که قطعا چون اپراتور نوپا است بهتر میشه
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)