مودم انلاک یعنی مودمی که سیم کارت های دیگه ای رو هم پشتیبانی کنه
مثلا ایرانسل به شرکت هواوی درخواست میده یه مودم رو به سفارش ایرانسل بزنه و فقط سیم ایرانسل رو پشتیبانی کنه
آنلاک کردن باعث میشه مودم بقیه سیم کارت ها رو هم پشتیبانی کنه
مودم انلاک یعنی مودمی که سیم کارت های دیگه ای رو هم پشتیبانی کنه
مثلا ایرانسل به شرکت هواوی درخواست میده یه مودم رو به سفارش ایرانسل بزنه و فقط سیم ایرانسل رو پشتیبانی کنه
آنلاک کردن باعث میشه مودم بقیه سیم کارت ها رو هم پشتیبانی کنه
ممنون یه سوال دیگم داشتم الان چه فرقی بین مودم lh92 با ca60 هست من خودم ca60 دارم همچین فکر میکنم باید سرعتش باید پایینتر از lh92 باشه؟ درسته؟
ca60 در شرایط استاندارد سرعتش 2 برابر lh92 هست.
سلام دوستا من مودم ca60 تازه خریدم موقه ایی که دانلود نمی کنم میزه 4g ولی وقتی دانلود میکنم 4g+ میزنه وسرعت دانلود هم در روز نهایت تا 3.5 مگ بیشتر نمیره در شب هم تا 5 مگ اخرش میدهد انتن هم پره نسبتن 3 تا 4 خط و اینکه ساختمان بلد اطراف من زیاده
تست هایی که دید م تا 20 مگ هم سرعت دانلود با دانلود منیجر با این مدم دوستا ن گرفتن مشکل من چیه چه کار کنم که سرعت دانلود من بالا بره
لطفان راهنمایی کنید منو
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام دوستا من مودم ca60 تازه خریدم موقه ایی که دانلود نمی کنم میزه 4g ولی وقتی دانلود میکنم 4g+ میزنه وسرعت دانلود هم در روز نهایت تا 3.5 مگ بیشتر نمیره در شب هم تا 5 مگ اخرش میدهد انتن هم پره نسبتن 3 تا 4 خط و اینکه ساختمان بلد اطراف من زیاده
تست هایی که دید م تا 20 مگ هم سرعت دانلود با دانلود منیجر با این مدم دوستا ن گرفتن مشکل من چیه چه کار کنم که سرعت دانلود من بالا بره
لطفان راهنمایی کنید منو
با تشکر
دکلی که بهش وصلی پهنای باند سرعتیش کمه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ظاهرا مشخصات دقیق این مودم اینه که تقریبا در تمام سایت های ایرانی بهش اشتباه اشاره شده.
حتی خود ایرانسل
مشخصات سختافزار و ارتباطی این مودم
.محتوای مخفی: CA60 مشخصات کامل مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که فهمیدین چیپست این مودم qualcomm x7 میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xshya; 29-08-2017 at 11:52.
این مودم و d100 که هردو چیپست کوالکام داشتن میشه گفت بهترین مودمای ایرانسل بودن.
و بعد ازین ها نت گر عالیه، هواوی جالب نیست.
Last edited by greatpouya; 07-09-2017 at 11:47.
مودم فقط هواوی و نت گیر بخرید ... بقیه چرته
نوشتن اون پست برای تعریف و تمجید از این مودم نبود فقط جهت اگاهی از نوع سختافزار داخل مودم بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)