شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟
شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟
Last edited by danial4; 29-11-2016 at 09:35.
درود
خیر وارد منو مخفی نشدم در ضمن پیش تعمیر کار بردم. با کنترل سرویس هم جواب نداد. در ضمن میگه فایل فلشش هم گیر نمیاد و چند جا سپرده تا گیر بیارن که بازم معلوم نیست و میگه تو بازار قطعاتش پیدا نمیشه چون جدید اومده . نه من اپدیت نکردم چون میترسیدم مشکل پیش بیاد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه واقعا سخته 3/200 ضرر تلویزیونه که 20 رو هم کار نکرده.ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند.
در مورد آپدیت این تلویزیون و تجربه آپدیت کردنش لطفا راهنمایی کنید
سلام.نگران نباش. با فلش مشکلت حل میشه.ببر پیش یه تعمیرکار خوب، برات با tnm5000 تحت ویندوز فلش بزنه ایشالله مشکلت حل میشه.من دنبال فایل فلشش نرفتم ولی باس گیر بیاد.نگران نباش
سلام 5000 تومان؟؟؟ مطمنی این دوره زمونه دست به هر چی بزنن کمتراز20000 نمی گیرن . ممنون از پاسخگویی شما این تعمیر کارا دلشون به حال کسی نمیسوزه هی میگفتن نیست و گیر نمیاد خودم دست به کار شدم و گیرش اوردم حالا فردا باید برم فلش کنن دعا کنید جواب بده و گرنه باید مین برد عوض کنم بیچاره میشم.
نام نرم افزاره نه قیمت!!!
با سلام من 55 این مدل را گرفتم از سه راه امین حضور بانه ای به قیمت 3770 البته 20 روز پیش
من همه جوره راضیم تلویزیون خوبیه نسبت به قیمت و امکانات
فعلا یه مشکل دارم اونم عدم ضبط روی فلش مموری هست که ظاهراً باید فلش توسط خود تلویزیون فرمت بشه که فعلا من نتنستم انجامش بدم اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه .
دیشب فوتبال رئال - بارسا را از شبکه 3 اچ دی دیدم واقعاًً پولش دراومد.
یه ایکس باکس هم وصل کردم بهش محشره ...از نظر کیفیت صدا هم فکر نکنم هیچ تلویزیونی به پای این برسه 40 وات هارمن کاردن واقعاً صدای با وضوح بالا و قدرت خوب ارائه می کنه و نیازی به سینمای خانگی مانندتلویزینوهای دیگر پیدا نمی کنید.
سلام
بعید میدونم نیاز به فرمت باشه فقط فلش باید یکبار توسط خود تی وی پایه ریزی شه تا فایلای مورد نیاز رو فلش ایجاد شه بعد اون میتونید ضبط کنید
Last edited by masuods70; 05-12-2016 at 01:46.
عدر خواهی میکنم دوست عزیز من چشمم اشتباه دیده فکر کردم tm نوشتید ومنظورتان تومان بوده .![]()
من با فلش ضبط کردم و با تلویزیون هم فرمت نکردم مشکلی نبود شاید فلشتون ایراد داره.در ضمن فلش بهش نزن این بلایی که به سر من اومده تعمییر کار میگفت از اینه که فلش به تلویزیون وصل بوده حالا تا چه حد درسته نمی دونم اما مواظب باش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)