تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 121 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

آقا کی میتونه کمک کنه متاسفانه تلویزیون ما به فنا رفت وقتی داشتم سرچ می کردم تلویزیون ریستارت کرد و صفخه سیاه شد و تصویر نمیاد نه دیجتال ونه داخلی حتی منو ها هم نمیاد فقط ارم الجی اولش میاد و دیگه تلویزیون هیچ کاری انجام نمیده واقعا ظلمه3/200 به فنا بره هنوز یکماه نیست که خریدم از الجی متنفر شدم.تو رو خدا هر کی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه متاسفنه تعمییر کارها هم فکر نکنم اشنایی داشته باشن چون این تلویزیونها جدید هستن
    شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟
    Last edited by danial4; 29-11-2016 at 09:35.

2. این کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

شما احتمالا با توجه به مطالب قبلیتون در مورد آپدیت ، مشکلتون نرم افزاریه و خیلی بعیده سخت افزاری باشه ، یه سوال : وارد منو مخفی تلویزیون نشدید گزینه ای رو تغییر داده باشید ؟ آیا اقدام به آپدیت تلویزیون کردید ؟
    درود
    خیر وارد منو مخفی نشدم در ضمن پیش تعمیر کار بردم. با کنترل سرویس هم جواب نداد. در ضمن میگه فایل فلشش هم گیر نمیاد و چند جا سپرده تا گیر بیارن که بازم معلوم نیست و میگه تو بازار قطعاتش پیدا نمیشه چون جدید اومده . نه من اپدیت نکردم چون میترسیدم مشکل پیش بیاد.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه دریغ نکنه واقعا سخته 3/200 ضرر تلویزیونه که 20 رو هم کار نکرده.ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنند.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد آپدیت این تلویزیون و تجربه آپدیت کردنش لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام.نگران نباش. با فلش مشکلت حل میشه.ببر پیش یه تعمیرکار خوب، برات با tnm5000 تحت ویندوز فلش بزنه ایشالله مشکلت حل میشه.من دنبال فایل فلشش نرفتم ولی باس گیر بیاد.نگران نباش

6. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.نگران نباش. با فلش مشکلت حل میشه.ببر پیش یه تعمیرکار خوب، برات با tnm5000 تحت ویندوز فلش بزنه ایشالله مشکلت حل میشه.من دنبال فایل فلشش نرفتم ولی باس گیر بیاد.نگران نباش
    سلام 5000 تومان؟؟؟ مطمنی این دوره زمونه دست به هر چی بزنن کمتراز20000 نمی گیرن . ممنون از پاسخگویی شما این تعمیر کارا دلشون به حال کسی نمیسوزه هی میگفتن نیست و گیر نمیاد خودم دست به کار شدم و گیرش اوردم حالا فردا باید برم فلش کنن دعا کنید جواب بده و گرنه باید مین برد عوض کنم بیچاره میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

نام نرم افزاره نه قیمت!!!

9. این کاربر از reza1348_rezareza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام من 55 این مدل را گرفتم از سه راه امین حضور بانه ای به قیمت 3770 البته 20 روز پیش
    من همه جوره راضیم تلویزیون خوبیه نسبت به قیمت و امکانات
    فعلا یه مشکل دارم اونم عدم ضبط روی فلش مموری هست که ظاهراً باید فلش توسط خود تلویزیون فرمت بشه که فعلا من نتنستم انجامش بدم اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه .
    دیشب فوتبال رئال - بارسا را از شبکه 3 اچ دی دیدم واقعاً‌ً پولش دراومد.
    یه ایکس باکس هم وصل کردم بهش محشره ...از نظر کیفیت صدا هم فکر نکنم هیچ تلویزیونی به پای این برسه 40 وات هارمن کاردن واقعاً صدای با وضوح بالا و قدرت خوب ارائه می کنه و نیازی به سینمای خانگی مانندتلویزینوهای دیگر پیدا نمی کنید.

11. این کاربر از parsax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام من 55 این مدل را گرفتم از سه راه امین حضور بانه ای به قیمت 3770 البته 20 روز پیش
    فعلا یه مشکل دارم اونم عدم ضبط روی فلش مموری هست که ظاهراً باید فلش توسط خود تلویزیون فرمت بشه که فعلا من نتنستم انجامش بدم اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه .
    یه ایکس باکس هم وصل کردم بهش محشره ...از نظر کیفیت صدا هم فکر نکنم هیچ تلویزیونی به پای این برسه 40 وات هارمن کاردن واقعاً صدای با وضوح بالا و قدرت خوب ارائه می کنه و نیازی به سینمای خانگی مانندتلویزینوهای دیگر پیدا نمی کنید.
    سلام
    بعید میدونم نیاز به فرمت باشه فقط فلش باید یکبار توسط خود تی وی پایه ریزی شه تا فایلای مورد نیاز رو فلش ایجاد شه بعد اون میتونید ضبط کنید
    Last edited by masuods70; 05-12-2016 at 01:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

نام نرم افزاره نه قیمت!!!
    عدر خواهی میکنم دوست عزیز من چشمم اشتباه دیده فکر کردم tm نوشتید ومنظورتان تومان بوده .

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

من با فلش ضبط کردم و با تلویزیون هم فرمت نکردم مشکلی نبود شاید فلشتون ایراد داره.در ضمن فلش بهش نزن این بلایی که به سر من اومده تعمییر کار میگفت از اینه که فلش به تلویزیون وصل بوده حالا تا چه حد درسته نمی دونم اما مواظب باش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •