شبکه اینترنت ایرانسل و رایتل خیلی سرعتش بد شده از دیروز ....مگه چند نفر ترابرد کردن ! ؟؟؟؟؟ !!!! ؟
شبکه اینترنت ایرانسل و رایتل خیلی سرعتش بد شده از دیروز ....مگه چند نفر ترابرد کردن ! ؟؟؟؟؟ !!!! ؟
ایرانسل من متاسفانه محل کار با فول انتن کار نمیکنه اما منزل در حد ۱ مگابیت شده روی فورجی اما رایتل الان تست گرفتم عالیه:
تازه با سرور لندن هست.
Sent from my iPhone 6s+
سلام دوستان من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل! امروز بعد 8 روز سیم کارت همراه اول سوخت و ایرانسل فعال شد! حالا یک مشکل خیلی عجیب دارم با سیم کارتم میتونم تماس بگیرم با هر شماره ای ولی هیچ شماره ای نمیتونه با من تماس بگیره و میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست لطفا راهنمایی کنید؟!![]()
رایتل برای من که الان خیلی بده که از رایتل سوئیچ کردم روی ایرانسل که خوبه ! اما کندی محسوسه .. من 4g ندارم رایتل تو منطقه مون ... خوش به حالتون که رایتل 28 مگ دارین... این که ایرانسل رو ترکوند قشن .......
خب چرا محله ما 4g نصب نمی کنه این !!!!!!
البته محله به محله فرق داره خب
Last edited by britain; 19-07-2016 at 15:43.
مشترک 915*******، درخواست ترابرد شما به شبکه ایرانسل در تاریخ 1395-4-29 16:51 و به دلیل Authentication failure رد شده است. با تشکر، ایرانسل ...
خیلی جالبه تا حالا فکر می کردم فقط ۵ درصد رایتل پوشش جاده ای داره بازم ۱۵ درصد بهتر از ۵ درصده
من هم ترابرد کردم از اعتباری رایتل به ایرانسل خط ایرانسل هم وصل شده اما مسدوده نه میتونم تماس بگیرم نه تماس دریافت میکنم پشتیبانی ایرانسل میگه در مرحله تایید شماره ملی به مشکل خورده که خط ایرانسلت مسدود شده
تمام دوستانی که ترابرد کردن به ایرانسل تا 24 ساعت خطشون نرمال میشه ....کمی صبر نیاز داره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من دو روز پیش خط ایرانسل رو تحویل گرفتم ولی هنوز اس ام اس برام نیومده چقدر طول میکشه بیاد ؟
از اعتباری همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم .
شما اون ارسال عدد 1 به 667 برات اومده؟؟ اگر آره خط همراه اولت قطع شده؟؟ اگر آره سیم کارت ایرانسلت رو بگذار توی گوشی ببین آنتن داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)