تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 38 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 378

نام تاپيک: FIFA 17

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امروز متوجه شدم تمرینات کریر برای بازیکن هایی که تو تیم فیکس نیستن خیلی مهمه ، اگه بازیکن آینده دار جوان دارید که بازی بهش نمیرسه تو تمرینات پرورشش بدید ، همون صفحه اول کریر هست گرینه بزرگ پایین همزمان میشه چند نفر رو تمرین داد یا یه نفر چند تمرین مختلف.

2. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امروز متوجه شدم تمرینات کریر برای بازیکن هایی که تو تیم فیکس نیستن خیلی مهمه ، اگه بازیکن آینده دار جوان دارید که بازی بهش نمیرسه تو تمرینات پرورشش بدید ، همون صفحه اول کریر هست گرینه بزرگ پایین همزمان میشه چند نفر رو تمرین داد یا یه نفر چند تمرین مختلف.
    مخصوصا بازیکن هایی که تو آکادمی باشن.البته من هنوز تو فیفا 17 امتحان نکردم ولی فیفا 16 خیلی کمک می کنه

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا رو پی سی بازی میکنم کسی مایله ادد کنه harbinger9025

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست

Last edited by Spaniuly; 14-10-2016 at 22:21.

6. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اح.ختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست

تا این حد پیشرفت رو دیگه پیش بینی نمیکردم ، یعنی تیم سطح اول برداشتن و پول خرج خرید ستاره کردن اصلا وقت تلف کردنه ، پورتسموث تو لیگ ۲ (سطح ۴ انگلیس) ورزشگاه اختصاصی هم داره اگه اینجور خفن رشد میکنند بازیکنان میرم همین تیم بر میدارم ۵ سال هم طول بکشه برسم لیگ برتر ارزشش رو داره یه ۵ سال هم تو لیگ برتر میانه جدول می جنگم ۵ سال آخر هم شاخ میشم واسه بیگ فور و اروپایی شدن!! راستی کریر ۱۵ ساله دیگه نه ؟ حالا حساب کن حذفی و اتحادیه هم هست .
    راهنمائی هم دارید چجوری بازیکن با کیفیت واسه آکادمی پیدا کنیم لطفا ارائه بدید ؟ من بازیکن خوب گیرم میاد ولی بنجل هم زیاد هستند که ردشون میکنم اصلا قرار داد نمی بندم.
    ویرایش : الان دیدم شما هم پورتسموث هستی که ! !
    Last edited by Captain_America; 14-10-2016 at 22:34.

8. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

والا من از اول مربیان 10 ستاره استخدام کردم یکم سخت گیر میاد باید هی زود زود چک کنی به اصطلاح اسپاون میشه الان من هر نه تا نفری که استخدام کردم همگی 10 ستاره هستند هم 6 تا اسکوت گلوبال هم سه تا مربی استعداد یاب آکادمی که البته واقعا چند فصل طول کشید پیدا کنم به هیچ وجه مربی 9 ستاره هم نخریدم اونقدر منتظر می شدم مربی 10 ستاره پیدا بشه که قیمتاشون 4 و خورده ای استرلینگ میشد.. بازیکنانی که اورالشون ماکسیمم 94 پیش بینی میشه رو میارم توی آکادمی دو ماه فرصت میدم که حلاجی بشن توی برخی موارد خود اسکوت متوجه میشه که توی گفتن ماکسیمم اشتباه کرده و بعد دو ماه نظرش عوض میشه و میگه که این بازیکن نهایتا پتانسیل 88 شدن رو داره من این موارد رو رها می کنم البته مهمترین چیز اینه که شما بازیکنان تیمت رو در نظر بگیری برای من الان اکثر بازیکنانم معدل 70 رو دارند که سن هاشون روی رنج بیست هست حالا بازیکنی توی اکادمی باشه که فقط 15 سال داشته باشه و اورال نزدیک به هفتاد اینا همون مواردی هستند که باید سرمایه گذاری بشن و بهشون تمرینات هفتگی داده بشه. شما اگه بازیکن 15 ساله ای داشته باشید که اورال حدود هفتاد داشته باشه این یعنی یه ستاره سریع الظهور هست این فدریکوی من اعجوبه هست و عامل برد من توی مسابقات میشه بصورت عجیبی قدرت دریبلینگ داره چون هردو روی 99 هست قدرت مهارت 5 ستاره داره شوت های دقیق پاس های بی عیب و نقص ضربات آزاد توی 95 درصد مواقع تبدیل به گل میشه . شوت از راه دور 99 و فینیشینگ 99 و کات 93 و مهارت ضربه آزاد زنی 93 باعث شده یه ستاره بی بدیل باشه. به دنبال پیدا کردن مهاجم توی این کیفیت هستم. ولی هنوز گیرم نیومده. به کشورای آلمان و ایتالیا و انگلیس و فرانسه و اسپانیا و آرژانتین هم استعداد یاب فرستادم و گفتم هر چی زیر نوزده سال هست برام پیدا کنن از بین اونها هم استعدادای خوبی پیدا میشه ولی مشکل بزرگ اینه که تیم هایی که توش هستند حاضر به فروششون نمی شن ولی وقتی از دستشون در میاری می بینی خیلی خوبن
    این دوناروما رو هم از دست میلان در بیارید دروازبان خوبیه

+

بله پورتس ماوث انتخاب خوبیه برای مربیگری هم توی پایین ترین لیگ حضور داره هم بودجه اش خوبه ورزشگاه اختصاصی داره و هم بازیکنان جوان خوبی داره که نباید از دستشون بدید مثل بن کلوز و وات موگ
    Last edited by Spaniuly; 14-10-2016 at 22:49.

10. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

فصل قبل یه بازیکن آرژانتینی به نام فدریکو ویلچز توی آکادمی آوردم. توی همون آکادمی اورال 65 با پارامترهای بالایی داشت هر هفته تمرینات رو به اون اختصاص دادم و یکسال تمام توی آکادمی رشد کرد طوری که اورالش روزی که به 16 سالگیش رسید 76 شد! بهترین بازیکن تیم من اورالش 70 بود و فدریکو توی روز تولدش که از آکادمی به تیم اومد شد بهترین بازیکن تیم حالا 17 سالشه و اورالش 88 هست و 37 و نیم میلیون استرلینگ قیمت پایه بازیکن هست تاتنهام و بارسلونا توی اول فصل پیشنهاد 55 میلیون استرلینگی دادن ولی رد کردم چون پارامتراش به صورت عجیبی نجومی هست

به آقا آرمین.خیلی وقت بود ندیده بودمت.
    به نظر منم بهترین روش همینه.من فیفا 16 با لاس پالماس سال اول خیلی کم خرج بازیکن خریدن کردم و بیشتر پولمو رو آکادمی سرمایه گذاری کردم و پایان فصل نتیجه خیلی خوبی نگرفتم.سال دوم از بازیکن هایی که تونستم از آکادمی کسب کنم و با اختصاص دادن هر 5 اسلات بخش تمرین به بازیکنان آکادمی تونستم مدعی بشم.من تو پست دفاع چپ و وسط بازیکن جایگزین نداشتم و بازیکن های اون پست پا به سن گذاشته بودن.دروازه بان هم همینطور.یک دفاع وسط که دفاع چپ هم میتونست بازی کنه گرفتم که وقتی 17 سالش شد فکر کنم اورالش 73 بود.یه دو تا دروازه بان داشتم که فکر کنم یکیشون 17 ساله اورال 74 و یکی دیگشون 16 73 بود.اصلا بازیکن گرفتن از آکادمی یه لذت دیگه داره.البته بازیکن خوب دیگه هم از آکادمی گرفتم راستش اورالاشون رو یادم نیست.
    تو فیفا 15 شاید باورتون نشه ولی یه بازیکن گرفتم که سنش رو الان یادم نیست ولی اورالش همون اول که جذب کردم فکر کنم 72 یا 73 بود.اون عالی بود.
    من یه مهاجم جوون تو فیفا 16 پیدا کردم خودم خلی از سبک بازیش خوشم اومد.هم جوون هست فکر کنم تو فیفا 17 19 سالش باشه هم خوب پیشرفت می کنه.تو فیفا 17 فصل اول قرضی تو یه تیم دیگست.منتظرم مدتش تموم بشه دوباره بگیرمش.اسمش zivkovic هست.دو تا زیوکویچ هست تو بازی.اونی که st هست مد نظر من هست.
    Last edited by MJ assassins creed; 14-10-2016 at 23:42.

12. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالا حرفه ای هستید وجودتان در تاپیک غنیمته ها ، ما رو هم به فیض برسونید.
    من با منچستر واسه دلم شروع کردم ولی از بس آسون شده نچسبید بهم تازه با نیوکاسل شروع کرده بودم حالا که اینجوریه ما باز هم میریم لیگ پایین تر! این فعلا ترکیب تیم من بعد از دو فصل گذشته و اول فصل سوم هست پس از نقل و انتقالات:
    دخیا
    بلرین
    مارکینیوس
    بواتنگ
    مارسلو
    اوزیل
    پوگبا
    میخیتاریان
    جیمز رودریگز
    مارسیال
    گریژمان
    ذخیره و رزرو :
    رومرو
    دارمیان
    زوما
    اسمالینگ
    دسیلیو
    رونی
    شواینی
    راشفورد
    ممفیس
    گومز
    دله الی
    ابراهیموویچ
    لینگارد
    یانوزای
    کندی
    و ... بقیه شامل یه سری بازیکن آکادمی و یه سری بازیکن قرضی در تیم های دیگه
    تازه نخواستم خیلی خرج کنم مگر نه دستم خیلی بازتر از اینا بود فقط لوک شاو نمیدونم چرا قراردادش رو تمدید نکرد الان هم بازیکن آزاده! هیچ تیمی برش نداشت!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

احساس میکنم مشکلات لگ و فریم بعد از آپدیت بهتر شده!

دوستان قسمت التیمت اموزش خاصی داره؟ یا همینجوری ادامه بدم؟ مثلا آیا گلدهارو خرج کنم یا نه؟ پک هارو باز کنم یا نه؟
    اولین باره التیمت بازی میکنم خیلی عجیبه چقدر راحت میتونم بازیکن بخرم و پیشرفت کنم!!
    جذابیت التیمت بیشتر به چیه؟

دوستان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ماشالا حرفه ای هستید وجودتان در تاپیک غنیمته ها ، ما رو هم به فیض برسونید.
    من با منچستر واسه دلم شروع کردم ولی از بس آسون شده نچسبید بهم
    غیرطبیعی آسون شده یا شما چون حرفه ای هستی آسون شده؟ چون میگن لجند نسبت به فیفاهای قبل آسونتر شده و بعضیا هم میگن پروفشنال از لجند هم سخت تره!! و کدنویسی در این مورد اشتباه بوده
    گزارش این مشکلات توی ea و بازی سنتر هم هست
    من خودم فقط دو بازی در کریر کردم و مشکل خاصی ندیدم

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

احساس میکنم مشکلات لگ و فریم بعد از آپدیت بهتر شده!

دوستان قسمت التیمت اموزش خاصی داره؟ یا همینجوری ادامه بدم؟ مثلا آیا گلدهارو خرج کنم یا نه؟ پک هارو باز کنم یا نه؟
    اولین باره التیمت بازی میکنم خیلی عجیبه چقدر راحت میتونم بازیکن بخرم و پیشرفت کنم!!
    جذابیت التیمت بیشتر به چیه؟

غیرطبیعی آسون شده یا شما چون حرفه ای هستی آسون شده؟ چون میگن لجند نسبت به فیفاهای قبل آسونتر شده و بعضیا هم میگن پروفشنال از لجند هم سخت تره!! و کدنویسی در این مورد اشتباه بوده
    گزارش این مشکلات توی ea و بازی سنتر هم هست
    من خودم فقط دو بازی در کریر کردم و مشکل خاصی ندیدم
    یه سری آموزش برای التیمیت بود پیدا کردم میزارم کلا جذابیتش اینه کارت های خاص گیرتون بیاد و ترکیب کارتها با هم خوب باشه. مثلا کارت های مشکی مربوط به نقل و انتقالات خیلی خوب بودش ویژگی شون این بود بازیکنت هر رشدی که بکنه مثلا تیم هفته یا تیم ماه اون رشد روی کارت مشکی هم اعمال میشه به نظرم چند ماه دیگه کارت های اورال 99 هم راحت تر پیدا بشه.
    در حالت کلی نسبت به فیفا 16 آسون تر شده ولی کریر رو من از سنوات قبل ورلد کلاس بازی میکنم بازیهای حساس مثل فینال ها و دربی و بازی با تیم های قوی رو روی لجندری . منظورم از آسون تر بودن اینه که خرید بازیکن ها راحت تر شده هر فصل خیلی راحت میشه دو تا ستاره تاپ و چند تا بازیکن با پتانسیل بالا خرید/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •