تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 165 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1646

نام تاپيک: دانلود رایگان با استفاده از سرور شاتل لند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من میگم پولی باشه فضا رو اجاره ماهانه بدن .
    ولی محدود مثلا 50 گیگ در ماه.
    من توی این طرح 50 گیگ نتونستم دانلود کنم زیاد هم اومد
    امیدوترم یک تعیین تکلیف بکنن برای شاتلند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من کاری ندارم این طرح رو دوباره میزارن یا نه. پولی میشه یا محدود میکنن یا هر چیز دیگه ای....

فقط نمی دونم بعضی ها چرا تیریپ روشن فکری بر می دارن و میان میگن یه سری افراد بی جنبه کلی دانلود می کنن و چند تا هارد پر می کنن.

باید بدونن که وضعیت اینترنت کشور دلیل اصلی این وضعیت هست، اگه ایران هم مثل اکثر کشورها بود و ملت همیشه دنبال حجم اینترنت نبودن وضعیت این نبود. همچنین این شرکت های اینترنتی کلی سر ملت کلاه میذارن و این اینترنت بی خودشون رو با فلان قدر به ملت میفروشن و تازه همیشه طلبکارم هستن.

پس وقتی یه همچین طرح رایگانی میذارن باید تا میشه از سرورشون کار کشید تا شاید اندکی جبران این چیزی که به نام اینترنت به ملت میندازن بشه.

3. 14 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

حقا به شما هیچی نیومده ... جوری هول میزنید طرف شاکی میشه هیچی دم دستتون نمیزاره
    افراد بی جنبه زیاده
    دله بازی در میارن

5. این کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من کاری ندارم این طرح رو دوباره میزارن یا نه. پولی میشه یا محدود میکنن یا هر چیز دیگه ای....

فقط نمی دونم بعضی ها چرا تیریپ روشن فکری بر می دارن و میان میگن یه سری افراد بی جنبه کلی دانلود می کنن و چند تا هارد پر می کنن.

باید بدونن که وضعیت اینترنت کشور دلیل اصلی این وضعیت هست، اگه ایران هم مثل اکثر کشورها بود و ملت همیشه دنبال حجم اینترنت نبودن وضعیت این نبود. همچنین این شرکت های اینترنتی کلی سر ملت کلاه میذارن و این اینترنت بی خودشون رو با فلان قدر به ملت میفروشن و تازه همیشه طلبکارم هستن.

پس وقتی یه همچین طرح رایگانی میذارن باید تا میشه از سرورشون کار کشید تا شاید اندکی جبران این چیزی که به نام اینترنت به ملت میندازن بشه.
    اخه کجا ی دنیا شا فیلم 2015 رایگان دانلود میکنه ؟!
    کجای دنیا نرم افزار 999 $ رایگان دانلود میکنه ؟!
    کجای دنیا سریال رو رایگان دانلود میکنن ؟!
    کجای دنیا بازی رو رایگان دانلود میکنن ؟!
    شما باید پول بدین .مفت مفت دارید دانلود میکنید بعد طلبکار هم هستین میگید باید این طرح و بزاره
    اگه ایران کپی رایت داشت شرط میبندم خود شما نمیتونستین بیشتر از 10 گیگ در ماه مصرف کنید واسه هر فیملی باید دلار خرج کنید واسه هر اپیزود باید فلان دلار بدید و................................................ ...

7. این کاربر از arminkoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من میگم آقا این طرج باید برای عید دوباره شاتل راه بندازه .. چون هم ملت سفرن هرکی خونه اش ناچارن موندگاره یه حالی ببره ..
    ولی اصلا دوست ندارم محدودیت بزاره شاتل .. محدودیت یعنی آغاز شارلاتان بازی سرویس دهنده های ایرانی .
    ولی از طرفی هم میگم کاربر هم مراعات کنه ..

9. این کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما باید پول بدین .مفت مفت دارید دانلود میکنید بعد طلبکار هم هستین میگید باید این طرح و بزاره
    اگه ایران کپی رایت داشت شرط میبندم خود شما نمیتونستین بیشتر از 10 گیگ در ماه مصرف کنید واسه هر فیملی باید دلار خرج کنید واسه هر اپیزود باید فلان دلار بدید و................................................ ...
    کاملا درسته، همینطوره
    خیلی ها الکی چون مفته هر چیزی رو دانلود میکنن حتی به درد نخوره

ولی قسمت دوم حرفم که به ایجا هم ربطی نداره وی این حف ها رو دیدم میخوام بگم، من حاضرم همه این چیزها که گفته شد پولی باشه (مثل همه دنیا) ولی در عوض درآمد من هم جهانی باشه و مثل یه انسان اروپایی و امریکایی حقوق بگیرم نه اینکه ماهی 1-2 تومن با منت جلوی آدما بندازن (تازه اگه کار گیر کسی بیاد)

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اولا شرطت رو برای خودت نگه دار. وقتی از درآمد و زندگی افراد خبر نداری حق نداری نظر بدی.

دوما شما مثل اینکه نمی دونی اینجا ایرانه و هیچ چیزش شبیه بقیه دنیا نیست از جمله درآمد سرانه

به نظرت درآمد ایران شبیه بقیه جاهاست که نظر می دی فلان دلار برای بازی و فیلم و نرم افزار پول بدیم. بهتره شما وضعیت درآمدی ایران رو با بقیه کشورهایی که کپی رایت رو رعایت می کنند تطبیق بدی اون وقت دم از کپی رایت بزنی.

همچنین کشورهای دیگه دغدغه ای برای حجم اینترنت ندارن. بحث من هم کپی رایت نیست من میگم شرکت اینترنتی باید حجم در اختیار مشترکین بذاره حالا اونا می خوان قانونی دانلود کنن یا پایرت کنن چه ربطی به شرکت اینترتی داره.
    مگه ما داریم مثلا محصولات شاتل رو رایگان دریافت می کنیم.

شما هم اگه ناراحتی برو اوریج بخر همه چیزو

12. 2 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فک کردی تو خارج طرف پول میده بابت فیلم و برنامه و این چیزا!!!!!!! بهتره بری ببینی که بیشترین دانلود از تورنت ، واسه کدوم کشوره!! در کشور های دیگه در صورتی به طرف اخطار میدن ، که پشت سر هم ( بالای 200-300 گیگ ) دانلود کنه....

14. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کاملا درسته، همینطوره
    خیلی ها الکی چون مفته هر چیزی رو دانلود میکنن حتی به درد نخوره

ولی قسمت دوم حرفم که به ایجا هم ربطی نداره وی این حف ها رو دیدم میخوام بگم، من حاضرم همه این چیزها که گفته شد پولی باشه (مثل همه دنیا) ولی در عوض درآمد من هم جهانی باشه و مثل یه انسان اروپایی و امریکایی حقوق بگیرم نه اینکه ماهی 1-2 تومن با منت جلوی آدما بندازن (تازه اگه کار گیر کسی بیاد)

ماهی 1-2 میلیون تومن !!!!!!!!؟؟؟؟؟
    تو کار ماهی یه تومن به من نشون بده برم من سینه چاک میدم !

در آپاراتی امروز کارگر میخواست ماهی 300 هزار تومن !! باورت میشه صبح و عصر میره سر کار 9 صبح تا 1 - 4 تا 9 شب
    ماهی 300 هزار تومن ..
    بابا بزارید به درد خودمون بمیریم... آقای شاتل خانوم شاتل .. این جوونای بدبخت فلک زده بیچاره دلشون به چهار تا فایله دانلودیه .. نوباوران عزیز .. دلبندان من .. بزارید چهار تا فایل رو رایگان از این شاتل لند بگیرن بلکه سرشون درگریبان خودشون باشه نفهمن داره چه به سرشون میاد ..

16. 7 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ماهی 1-2 میلیون تومن !!!!!!!!؟؟؟؟؟
    تو کار ماهی یه تومن به من نشون بده برم من سینه چاک میدم !

در آپاراتی امروز کارگر میخواست ماهی 300 هزار تومن !! باورت میشه صبح و عصر میره سر کار 9 صبح تا 1 - 4 تا 9 شب
    ماهی 300 هزار تومن ..
    بابا بزارید به درد خودمون بمیریم... آقای شاتل خانوم شاتل .. این جوونای بدبخت فلک زده بیچاره دلشون به چهار تا فایله دانلودیه .. نوباوران عزیز .. دلبندان من .. بزارید چهار تا فایل رو رایگان از این شاتل لند بگیرن بلکه سرشون درگریبان خودشون باشه نفهمن داره چه به سرشون میاد ..
    کاملا حق با شماست. من بالا گفتم که یکی نیاد بگه فلان جا 1 تومن میدن. 1-2 واقعا هیچی نیست حالا ببین اون بنده خدا با 300-400 میخواد چیکار کنه

18. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •