خب تو پي سي هم اينكار با همون نرم افزار شدني هست مسعود جاننوشته شده توسط Masood_khat
graph رو هم به نظر من قديم قرار دادم تو اون تاپيكي كه قبلا از ايجاد انجمن موبايل داشتم
خب تو پي سي هم اينكار با همون نرم افزار شدني هست مسعود جاننوشته شده توسط Masood_khat
graph رو هم به نظر من قديم قرار دادم تو اون تاپيكي كه قبلا از ايجاد انجمن موبايل داشتم
سلام
اين درخواست چند بار در اين تاپيك و در تاپيكهاي ديگر آمده و بي جواب مانده است: Samsung XXXX Java Uploader
لطفاً اگر راهي براي پيدا كردن آن مي دانيد بگوئيد.
در google مطالب زيادي در مورد آن است اما لينك دانلود ندارند.
يه برنامه براي تبديل mp3 به midi,و بعضي پسوندهاي ديگه براي موبايل
يه برنامه هم براي cut كردن آهنگها
ممنون
سلامنوشته شده توسط sajjadb
شما توسط اين برنامه ميتونيد اون كاري رو كه خاستيد انجام بديد همينطور ميتونيد به فرمتهاي ديگه هم تبديل كنيد و ميتونيد كات هم بكنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان مطمئني اين واسه نوكيا 6230 هستش؟؟ چون اصلاَ همچين چيزي نبود
محمد جان مطمئني اي واسه 6230 هست؟؟؟ چون اصلا توي ستينگ تكست مسيج چيزي بنام phone memory وجود ندارهنوشته شده توسط mohammad_1000
من برنامه lie detect رو با كد رجيستري مي خوام
سلامنوشته شده توسط behzadhzr
دوست عزيز ايني كه گفتم مخصوص تمام نوكيا هاست در ضمن تويه ستينگ يك گزينه اي هست به نام other كه توي اون ميتونيد phon memory رو ببينيد
دوستان کسی نرافزار برای دانلود کردن یک مجموعه از لینکهای داخل یک صفحه از سایت رو که قابل تنظیم باشد که تا چند لینک بعدی را برود داردو یا مثلا در همین انجمن اگر بخواهیم تمام صفحات یک تاپیک رو دانلود کرد و بعدا off line ان را خواند وجود دارد
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)