تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 83 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 825

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

3 گل نامزد شده برای دریافت جایزه پوشکاش 2015: آلساندرو فلورنزی، وندل لیرا و لیونل مسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فابرگاس: فکر میکنم رسیدن به سطح مسی سخت است ولی وقتی لئو بازنشسته شود، نیمار حکمرانی خواهد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لاپورتا: برای من، با احترام به تمام بازیکنان بزرگ تاریخ، مسی بهترین است.

انریکه (به خبرنگاران درباره ژانویه): همیشه طرفدار تقویت تیم هستم.

2. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی بهترین بازیکن و بهترین مهاجم فصل 2014-2015 لالیگا

عجیبه دفاع از تیمی که با اختلاف بیشترین گلو بین 4 تیم اول خورده انتخاب شده!
    بارسا بهترین خط دفاعی 20 سال اخیر (حداقل) اسپانیا رو داشت

Best Goalkeeper: Claudio Bravo - Barcelona
    Best Defender: Sergio Ramos - Real Madrid
    Best Midfielder: James Rodriguez - Real Madrid
    Best Forward: Lionel Messi - Barcelona
    Best Coach: Luis Enrique - Barcelona
    Best African: Sofiane Feghouli - Valencia
    Best South American: Neymar - Barcelona
    Fans' Player: Cristiano Ronaldo - Real Madrid
    Best Player: Lionel Messi - Barcelona

4. 12 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به هرحال برای اسپانیایی‌ها سخت بود که حتی یک بازیکن اسپانیایی هم در لیست نباشه.
    و البته که پیکه هم گویا اسپانیایی نیست!

6. 8 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ترکیب 16 نفره بارسلونا اعلام شد؛ بازیکنان بزرگ غایب هستند

بارسلونا امشب میزبان ویلانوونسه دسته سومی است. این دیدار در ساعت 22:30 در مرحله یک شانزدهم برگزار می شود.

لوئیس انریکه برای این دیدار اسامی 16 بازیکن خود را اعلام کرد. بنا به تشخیص انریکه بازیکنانی همچون جرارد پیکه، لیونل مسی، ایوان راکیتیچ، سرخیو بوسکتس و یوردی آلبا برای این دیدار استراحت خواهند کرد و بازیکنانی نظیر داگلاس، رافینیا، روبرتو و تراشتگن به دلیل مصدمیت در این بازی حضور نخواهند داشت.

فهرست 16 نفره بازیکنان بارسلونا به شرح زیر است:
    کلودیو براوو، جوردی ماسیپ، دنی آلوز، آندرس اینیستا، لوئیز سوارز، نیمار، خاویر ماسکرانو، مارک بارترا، مونیر الحدادی، ساندرو رامیرس، آدریانو کوریا، توماس فرمائلن، ژرمی متئو، سرخی سامپر ، جرارد گومبائو و آیتور کانتالاپیدرا (بارسلونای - بی).

8. 8 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نظرسنجی سایت گل انگلیسی: مسی، پله، مارادونا. بزرگ ترین بازیکن تاریخ چه کسی است؟

لیونل مسی 54 درصد 45253 رای
    ----------
    پله 8 درصد 6446 رای
    مارادونا 7 درصد 6005 رای
    زیندین زیدان 6 درصد 4963 رای
    رونالدو 4 درصد 3701 رای
    جرج بست 2 درصد 2018 رای

فرانتس بکنبائر، آلفردو دی استفانو، یوهان کرایف، اوزهبیو، فرانس پوشکاش، ژرژ وها و هوگو سانچز از گزینه های نظرسنجی هستن

10. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

آردا توران و الکس ویدال در اولین بازی بارسلونا در سال 2016 به میدان نخواهند رفت

آردا توران و الکس ویدال که در چنجره نقل و انتقالات گذشته از دو باشگاه اتلتیکو مادرید و سویا راهی بارسلونا شدندنمی توانند در اولین بازی بارسلونا در سال 2016 به میدان بروند.
    با توجه به اتمام محرومیت بارسلونا از فصل نقل و انتقالات این دو بازیکن می توانند از اولین روز سال 2016 به میدان بروند اما به دلیل اینکه در روزهای کریسمس ادارات و فدراسیون فوتبال اسپانیا (LFP) تعطیل است، توران و ویدال نمی تواند برای بارسلونا به میدان بروند.
    در صورتی که بارسلونا در جام حذفی به دور بعد صعود کند باید در اوایل ژانویه سال 2016 به میدان برود و همچنین در دومین روز سال جدید میلادی بارسلونا در لالیگا به مصاف اسپانیول همشهری می رود و این دو بازیکن این دو دیدار را از دست خواهند داد.
    با توجه به این شرایط ویدال و توران می توانند اولین بازی خود را با پیراهن بارسلونا در دیدار با گرانادا تجربه کنند.
    Last edited by hossein blak; 03-12-2015 at 11:30. دليل: تصحیح

12. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

بارسلونا 6-1 ویلانوونسه؛ صعود تیم دوم بارسلونا در شب هتریک ساندرو برابر حریف گمنام

بارسلونا موفق شد با نتیجه ی 6-1 ویلانوونسه را در هم بکوبد.
    شاگردان لوئیس انریکه که این روزها رقبا و حریفان خود را با میانگین گل 4-5 شکست می دهند، در دیدار برگشت کوپا دل ری به میزبانی از ویلانوونسه دسته سومی پرداخت، بارسلونا که صدر نشین لالیگا اسپانیا است، در دیدار رفت برابر این تیم در خانه ی حریف با نتیجه ی تساوی 0-0 متوقف شده بود.
    در جریان این دیدار پر گل، ابتدا در دقیقه ی 3 دنی آلوز گل برتری را برای بارسا به ثمر رساند.
    پس از آن در دقیقه ی 21 ساندور اختلاف پیروزی را برای کاتالان ها دو برابر کرد.
    سپس خوان فران روی یک ضربه ی زیبا در دقیقه ی 28 تک گل ویلانوونسه را به ثمر رساند تا نتیجه ی کار 2-1 شود.
    پس از آن در دقیقه ی 30 ساندرو باز هم برای بارسا گلزنی کرد تا همچنان اختلاف 2 گله تیمش پا بر جا باشد.
    این بار در دقیقه ی 51 نوبت به مونیر الحدادی رسید تا برای بارسلونا گل چهارم را به ثمر برساند.
    پس از آن در دقیقه ی 60 ساندرو گل سوم خود و گل پنجم بارسا را به ثمر رساند تا در این بازی هتریک کرده باشد.
    و در نهایت در دقیقه ی 76 مونیر الحدادی گل دم خود و گل ششم بارسلونا را به ثمر رساند تا بارسلونا با نتیجه ی 6-1 ویلانوونسه را شکست دهد.
    بارسلونا با کسب این پیروزی موفق شد به مرحله ی 1/16 صعود کند، ویلانوونسه نیز از گردانه ی کوپا دل ری حذف گردید.

14. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسی پس از دریافت جایزه: برای من با این همه بازیکن عالی در لیگ دریافت جایزه بهترین بازیکن لالیگا افتخار است. این جایزه رو به پسرم تیاگو تقدیم میکنم. هربار که از خونه خارج میشوم او با ناراحتی میگوید بابا دوباره میری گل بزنی؟ و من میگویم بله میرم دوباره گل بزنم. با اینکه الان کاملا متوجه نمیشه، مطمئنم که در آینده این رو میبینه. پس این جایزه برای اوست.

ترجمه از روی کلیپ

بارسلونا 6-1 ویانوونسه

جام حذفی اسپانیا فصل 2016-2015

16. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اهدای جایزه ویژه مارکا به ژاوی هرناندز

ژاوی، اسطوره باشگاه بارسلونا امروز جایزه ویژه نشریه مارکا "MARCA LEYENDA" را در دوحه دریافت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بدین ترتیب، ژاوی در کنار دیگر بازیکنانی که از مارکا لقب افسانه ای را دریافت کرده اند قرار گرفت. ستارگانی چون رائول، مسی، زیدان، مارادونا، پله، دی استفانو و اینیستا نیز پیش از این چنین عنوانی را از مارکا دریافت کرده اند.

ژاوی در مصاحبه ای کوتاه پس از دریافت این جایزه گفت:" از همه و بخصوص نشریه مارکا متشکرم. لقب افسانه ای افتخار بزرگی است که به من داده است و نسبت به آن احساس غرور می کنم. وقتی فوتبالم را شروع کردم هرگز فکر نمی کردم به چنین موفقیت هایی دست پیدا کنم."

لازم به ذکر است که ژاوی تابستان امسال پس از 17 سال از بارسلونا جدا و به السد پیوست. او با کسب 25 جام ارزشمند، پرافتخارترین فوتبالیست تاریخ اسپانیا محسوب می شود.

Xavi, a living Legend

18. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ژاوی: اینیستا یک "هنرمند" و بوسکتس بازیکنی "کامل" است

ژاوی هرناندز، کاپیتان سابق باشگاه بارسلونا با مارکا مصاحبه ای را انجام داده و در آن از هم بازیان سابق خود تعرف کرده است؛

وی در ابتدا از تجربه بازی در خاور میانه و تیم السد قطر گفت:
    من در قطر راحتم. خودم و خانواده ام در اینجا خیلی خوشحال هستیم. از فوتبال بازی کردن لذت می برم و تمام تلاشم را برای باشگاهم می کنم.
    وی در ادامه در مورد باشگاه سابقش گفت:
    من یک طرفدار بارسلونا هستم. امیدوارم روزی به مجموعه بارسا برگردم و بتوانم در کنار دوستانم کار کنم. آنها الان در بهترین فرم هستند، در ال کلاسیکو عالی بودند و نمایششان مرا حیرت زده کرد
    ژاوی در مورد اتفاقات بعد از ال کلاسیکو و انتقاداتی که از بنیتز شد نیز گفت:
    باید به بنیتز فرصت داد. فصل هنوز به نیمه هم نرسیده و این همه انتقاد از این مربی منصفانه نیست. فصل قبل بارسا هم در مقطعی خیلی متزلزل بود، از انریکه هم تا می توانستند انتقاد کردند، اما در پایان فصل صبر و شکیبایی ما جواب داد. رئالی ها باید آستانه تحملشان را بالا ببرند.
    ژاوی از کاپیتان فعلی بارسا و سایر همبازیان سابق خود نیز صحبت کرد:
    اینیستا؟ او یک نابغه است، یک "هنرمند"، یک استاد تمام؛ بدو ن شک از بهترین های تاریخ فوتبال اسپانیاست.بوسکتس در حال بهترین هافبک دنیاست. او یک بازیکن کامل است.
    از وضعیت ویکی والدز سخت ناراحت شدم. حق والدز این نیست که نتواند بازی کند. امیدوارم شرایطی فراهم شود تا او را دوباره با لباس دروازه بانی یک تیم خوب ببینیم.
    مسی بهترین بازیکن جهان است؛ او کارهایی را انجام می دهد که مارادونا 30 سال پیش انجام می داد. اما برای من مسی بهترین در تمام دوران است. هم او و هم نیمار را خیلی دوست دارم، اما باید بگویم این مسی است که شایستگی دریافت توپ طلا را دارد.

20. 7 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •