تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 115 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

دقیقا من با LCD 32 inch samsung بازیش کردم حالم بهم خورد با اینکه 1080P بازی رو اجرا کردم گرافیکم که بیشتر 10% کار نمیکرد , چمنش با موکت فرقی نداره ، Fifa چیزی دیگس , هر چی سایز مانیتور بالاتر بره بیشتر می فهمین چقدر افتضاحه

یه سوال پیش میاد . PES 2015 هم همینطوری رو مانیتور شما بی کیفیته ؟ اگه دوتاشون بد باشن نتیجه این میشه که احتمالا مشکل از مانیتورتون ، نوع اتصال و تنظیمات و شاید چیزای مشابه باشه . من شخصا رو "42 1080p با کابل HDMI گرافیک توپی میگیرم . کنسول تون 7gen هست یا 8gen ؟ من کنسولی نیستم ولی اگه اشتباه نکنم PES نسحه Xbox 360 خروجی 1080p نداره . اصولا pes های PS4 و Xbox ONE خیلی جزئیات بالاتری دارن . ولی بعیده رو "32 انقد که شما میگی بد باشه !

راستی فرضا اگه موکت هم باشه مطمئنا فقط دمو اینطوریه . PES 2015 نهاییش نسبتا چمن های خوبی داشت .
    Last edited by mineworld; 22-08-2015 at 01:18.

2. این کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کنفرانس Konami در کلمبیا در مورد بازی .

4. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

درسته خیلی سادس ولی با عشق از ساعت 5 شروع کردم به ساختنش . همین الان تموم شد .

تصویر Full HD :

عکس از تویتر من :

Last edited by mineworld; 23-08-2015 at 08:52.

6. 11 کاربر از mineworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

یه سوال پیش میاد . PES 2015 هم همینطوری رو مانیتور شما بی کیفیته ؟ اگه دوتاشون بد باشن نتیجه این میشه که احتمالا مشکل از مانیتورتون ، نوع اتصال و تنظیمات و شاید چیزای مشابه باشه . من شخصا رو "42 1080p با کابل HDMI گرافیک توپی میگیرم . کنسول تون 7gen هست یا 8gen ؟ من کنسولی نیستم ولی اگه اشتباه نکنم PES نسحه Xbox 360 خروجی 1080p نداره . اصولا pes های PS4 و Xbox ONE خیلی جزئیات بالاتری دارن . ولی بعیده رو "32 انقد که شما میگی بد باشه !

راستی فرضا اگه موکت هم باشه مطمئنا فقط دمو اینطوریه . PES 2015 نهاییش نسبتا چمن های خوبی داشت .

مانيتور ندارم گفتم گه LCD TV full hd دارم به كامپيوتر وصل كردم اتفاقا رو تمام گيم ها بهترين كيفيت رو به من ميده انگار دارم PS4 بازي ميكنم ، بازي سوكر كيفيت نداره اونم رو بيشترين تنظيمات‌، اما با همين سيستم فيفا 15 رو اجرا ميكنم چمن ورزشگاه رو با كيفيت ميبينم مشكل از بازي هست TV داره تصويرشو نشون ميده

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

وقتی میخوای خوشحالی گل انجام بدی دویدن بازیکن خیلی بی روحه...تو فیفا15 تا وقتی که دکمه خوشحالیتو نزدی خودش فریاد میکشه و دستاشو مشت میکنه کاش تو پیش16 هم اینطوری باشه
    تو دمو بعد از زدن گل,دو تا از دکمه ها(فکر کنم ضربدر و مثلث) اختصاص داده شدن به خوشحالی manual که با فشردن اونها میشه در حین دویدن بازیکن خوشحالی کرد(از قبیل مشت کردن دست,پریدن و ...) و دو دکمه دیگه به full celebration که با فشردن اونها خوشحالی مخصوص بازیکن ها از نمای نزدیک به نمایش درمیاد

9. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا چرا پس تو دموهای چمن که فوق العاده هستش پس بعضی از دوستان دلیلش چیه که میگن چمن مثل موکته خدا کنه روی pc مثل pes 2015 نباشه چمنش قشنگ خوش آب و رنگ باشه این عکسهای صفحه قبل که حیرت انگیز نمیتونم صبر کنم فقط دلم میخواد یک 30 40 تایی استادیوم بازی داشته باشه

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا چرا پس تو دموهای چمن که فوق العاده هستش پس بعضی از دوستان دلیلش چیه که میگن چمن مثل موکته خدا کنه روی pc مثل pes 2015 نباشه چمنش قشنگ خوش آب و رنگ باشه این عکسهای صفحه قبل که حیرت انگیز نمیتونم صبر کنم فقط دلم میخواد یک 30 40 تایی استادیوم بازی داشته باشه
    اونا نسخه کنسول هست برای pc یک چیزی میده بیرون فقط .گرافیک همون 2015 هست از سیستم مورد نیازشم معلومه نسخه pc هم 2 روز دوام نداره سریع کرک میشه حتی انلاینشم کرک شد به چه امیدی روش کار کنه ولی روی pc راضی کننده نیست !

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مانيتور ندارم گفتم گه LCD TV full hd دارم به كامپيوتر وصل كردم اتفاقا رو تمام گيم ها بهترين كيفيت رو به من ميده انگار دارم PS4 بازي ميكنم ، بازي سوكر كيفيت نداره اونم رو بيشترين تنظيمات‌، اما با همين سيستم فيفا 15 رو اجرا ميكنم چمن ورزشگاه رو با كيفيت ميبينم مشكل از بازي هست TV داره تصويرشو نشون ميده
    تمام ویدئوهایی که از نمایشگاههای e3 و gamescom بیرون میاد روی lcd و led خروجی میگیرن و مشکل شما رو ندیدیم.

- - - Updated - - -

تمام ویدئوهایی که از نمایشگاههای e3 و gamescom بیرون میاد روی lcd و led خروجی میگیرن و مشکل شما رو ندیدیم.

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اونا نسخه کنسول هست برای pc یک چیزی میده بیرون فقط .گرافیک همون 2015 هست از سیستم مورد نیازشم معلومه نسخه pc هم 2 روز دوام نداره سریع کرک میشه حتی انلاینشم کرک شد به چه امیدی روش کار کنه ولی روی pc راضی کننده نیست !
    نمیدونم این چه طرز قکریه که هر سال باید گرافیک بازی بره بالاتر ! اون هم از بازی که هر سال قراره منتشر بشه.

واقعا PES2015 نسخه PC راضی کننده نبود ؟! شماها رو نمیدونم اما شخصا PES2015 رو بهترین نسخه بعد نسخه PES2006 می دونم . این رو من نمیگم امتیارات بازی و اینکه PES2015 بهترین بازی نمایشگاه Gamescom شد گویای همه چیزه .

15. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نمیدونم این چه طرز قکریه که هر سال باید گرافیک بازی بره بالاتر ! اون هم از بازی که هر سال قراره منتشر بشه.

واقعا PES2015 نسخه PC راضی کننده نبود ؟! شماها رو نمیدونم اما شخصا PES2015 رو بهترین نسخه بعد نسخه PES2006 می دونم . این رو من نمیگم امتیارات بازی و اینکه PES2015 بهترین بازی نمایشگاه Gamescom شد گویای همه چیزه .
    من از نظر گرافیکی صحبت می کنم بله راضی کننده نبود چند صفحه قبل هم در موردش گفته بودم PES 2014 2015 2016 هر سال نیست تو این چند سال گرافیک هیچی نداشته !!! شما فیفا 14 با 15 مقایسه کن ببین چه فرقی کرده ....
    چرا روی pc ورود بازیکنان حذف کرده کونامی چرا گرافیکش نباید در حد کنسول باشه ؟! اون نمرات هم برای نسل جدید کنسول هاست وگرنه هر کی روی pc بازی کنه گریش می گیره

17. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •