اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنی
اکثرا cd key اشتراکی میخرن و بازی میکنن.بقیه هم cd key اختصاصی که 250 تومن پولشه ولی خب میتونی آنلاین هم بازی کنی
مرسی داش
پس ماها که سی دی کی نمیخوایم فعلا بی خیال باشیم تا کرک بیاد....
سلام مجدد، دوستان من از والدز به عنوان ذخیره دخه آ استفاده میکردم تا اینکه این فصل گفته می خواد بازنشست بشه، چه دروازه بانی رو پیشنهادی میکنید تو نقل و انتقالات زمستانی بگیرم؟
هم جوون باشه و جای رشد داشته باشه هم با دروازه بان دوم بودن مشکلی نداشته باشه.
پول واسه دروازه بان خوب و با تجربه دارم ولی اکثرا میخوان فیکس بازی کنن.
سلام. من Thibaut Courtois رو پیشنهاد میدم. هم 23 سالشه، هم بازیش عالیه.
اون که عالیه ولی خودش تو چلسی فیکسه فکر نکنم نه خودش نه دخه آ راضی به نیمکت نشینی بشن مگه یجور تو لاین آپ بازی های لیگ و حذفی و ... از هر دوشون به صورت ترکیبی استفاده کنم.
اقا این قسمت رو میشه افلاین بازی کرد یا مربوط به قسمت انلاینه !
به نظر شبیه بخش مستر لیگ پس هستش و باید جالب باشه . اگر میشه بگو از کجا باید این قسمت رو شروع کنیم ؟
افلاینه عزیز ، اسمش کریر هست و خیلی از مستر لیگ پس سطحش بالاتره ، واقعا حس یه مربی واقعی رو القا میکنه و خوبیش اینه به پیچیدگی فوتبال منیجر و فیفا منیجر نیست، هم از بازی لذت میبری هم از مدیریت تیم.
ممنون دوست عزیز
در این قسمت فقط مربیگری میکنیم یا بازی هم میکنیم ؟ مثل مستر خرید و فروش هم داره ؟
بازی میکنیم کنترل تیم دست خودمون هست مثل بازی های معمولی ولی در نقش مربی هم هستیم و میتونیم خرید و فروش هم انجام بدیم.
اشکال نداره. شده، ترکیبی ازشون استفاده کن؛ ولی هر دوشونو داشته باش. به نظرم بهترین دروازه بانای لیگ برتر Courtois و De Gea هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)